LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: Χθες 14:05 | Ανανέωση: Χθες 16:13

Ταϊλάνδη: Πύθωνας επιτέθηκε σε γυναίκα - Την τύλιξε και την έσφιγγε για ώρες (βίντεο)

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της γυναίκας μετά την επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι της από πύθωνα.

Ταιλάνδη - πύθωνας

Αντιμέτωπη με τον… εφιάλτη βρέθηκε μία γυναίκα στην Ταϊλάνδη, που βρέθηκε για πολλές ώρες παγιδευμένη στο σπίτι της με έναν πύθωνα.

Πιο συγκεκριμένα, για περίπου δύο ώρες η γυναίκα έμεινε παγιδευμένη κάτω από τον πύθωνα βάρους 20 κιλών, ώσπου να την απεγκλωβίσουν οι διασώστες.

Η 64χρονη Arom Arunroj, είχε δεχθεί πολλά δαγκώματα από το φίδι που μπήκε μέσα στο σπίτι της σε ένα προάστιο της Μπανγκοκ.

Εκείνη την ώρα, όπως περιγράφει η γυναίκα, στις 8:30 το βράδυ ενώ έβαζε πλυντήριο, ένιωσε κάτι να δαγκώνει το πόδι της. “Κοίταξα και ήταν ένα φίδι” περιέγραψε.

Όπως είπε, προσπάθησε να διώξει το φίδι και εκλιπαρούσε να την βοηθήσει κάποιος, όμως, κανένας δεν την άκουγε.

Παλεύοντας με το φίδι, προσπάθησε να του πιάσει το κεφάλι με την ελπίδα ότι θα την άφηνε όμως εκείνο συνέχιζε να την σφίγγει.


Ένας γείτονας άκουσε τις εκκλήσεις της για βοήθεια και κάλεσε τις αρχές περίπου στις 10 το βράδυ.

Οι διασώστες που μπήκαν στο σπίτι βρήκαν την γυναίκα στο πάτωμα και γύρω από τη μέση της τυλιγμένο το φίδι.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή φροντίδας, καθώς μπορεί τα τσιμπήματα του πύθωνα να μην ήταν δηλητηριώδη, όμως, μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Όλγα Κεφαλογιάννη για τα χαλιά των 17980 ευρώ: Η ανανέωση του γραφείου άργησε 15 χρόνια

Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του

Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Χτυπά τον Λίβανο από αέρος - Δεκάδες επιδρομές σε στόχους της Χεζμπολάχ (εικόνες)Χθες 23:29 | Ειδήσεις

Παρά τις εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας για τερματισμό της διένεξης, το Ισραήλ εξαπέλυσε απόψε δεκάδες αεροπορικές επιδρομές στο νότιο τμήμα του Λιβάνου, όπως μεταδίδουν λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο “οδικός χάρτης” για την εκλογή του ΠροέδρουΧθες 20:58 | Ειδήσεις

Πότε θα πραγματοποιηθεί η εκλογή του νέου Προέδρου, Πόσες υπογραφές απαιτούνται από μέλη της Κ.Ε για την κατάθεση υποψηφιότητας.

Μητσοτάκης για φρεγάτες Belharra: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η θωράκιση της πατρίδας (εικόνες)Χθες 19:13 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απόκτηση ακόμη μίας φρεγάτας Belharra.

Αγορά περσικών χαλιών από το Υπουργείο Τουρισμού: Τι απαντά η Δέσποινα Μοιραράκη (βίντεο)Χθες 21:14 | Ειδήσεις

Αντιδράσεις προκάλεσε η αγορά από το υπουργείο Τουρισμού, δύο περσικών χαλιών, συνολικού κόστους 18 χιλιάδων ευρώ, από την επιχείρηση Μοιραράκη. Τι απαντά η ίδια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τι έδειξε η αυτοψία Λέκκα στο Φαράγγι της Σαμαριάς23:59Ισραήλ: Χτυπά τον Λίβανο από αέρος - Δεκάδες επιδρομές σε στόχους της Χεζμπολάχ (εικόνες)23:48Άλιμος: Αγνοείται 16χρονος που πήγε για μπάνιο23:36Μέσι: Διαιτητής δεν τον απέβαλλε με αντάλλαγμα τη φανέλα του!23:36Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή23:13Καταιγίδα “Μπόρις”: Οι Βρυξέλλες θα αποδεσμεύσουν 10 δις για τις πληγείσες περιοχές23:02Αγρίνιο: Μαθητής συνελήφθη σε κατάληψη σχολείου22:48ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται η κόντρα Τζάκρη - Ραγκούση για το “bullying”22:35BCL: Ο ΠΑΟΚ πήρε... το θρίλερ κόντρα στην Οραντέα22:21Δολοφονία Κατσούρη - Εισαγγελία: Στο στόχαστρο των ερευνών αξιωματικοί της ΕΛΑΣ22:08Champions League: Η Μπάγερ Λεβερκούζεν σκόρπισε... στους 4 ανέμους την Φέγενορντ21:54Αγορά περσικών χαλιών από το Υπουργείο Τουρισμού: Τι απαντά η Δέσποινα Μοιραράκη (βίντεο)21:41 Φοροδιαφυγή: Έναν μεγαλοπαράγοντα, έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου και έναν επιχειρηματία στη Μύκονο “έπιασαν” τα “δίχτυα” της ΑΑΔΕ (βίντεο)21:27ΣΥΡΙΖΑ: Ο “οδικός χάρτης” για την εκλογή του Προέδρου21:14Εκλογές - ΗΠΑ: “Τραμπάλα” οι δημοσκοπήσεις για Τραμπ και Χάρις21:00ΗΠΑ: Έφηβη εκτελεί τη μητέρα της και στέλνει άνετη SMS από την κουζίνα του σπιτιού της (βίντεο)20:47ΑΑΔΕ: Επιστροφές άνω των 5,3 δις ευρώ μέσα στο 202420:34Μητσοτάκης: Να αποκτήσουμε ένα κράτος με περισσότερη διαφάνεια, λογοδοσία και αποτελεσματικότητα (εικόνες)20:20ΠΑΣΟΚ: Υψηλοί τόνοι μεταξύ των υποψηφίων πριν το ντιμπέιτ20:07Μητσοτάκης για φρεγάτες Belharra: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η θωράκιση της πατρίδας (εικόνες)19:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο