LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: Χθες 22:05 | Ανανέωση: Χθες 22:17

Έφτασε στην Ελλάδα ο Μαρσιάλ, αποθεώθηκε από χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ (εικόνες)

Το πολυτελές αυτοκίνητο που μετέφερε τον Μαρσιάλ στο ξενοδοχείο του έμεινε για περίπου μισή ώρα ακινητοποιημένο και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόλαυσε τις εκδηλώσεις λατρείας των «κιτρινόμαυρων» οπαδών.

Ο Μαρσιαλ στην Αθηνα

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (18/9) ο Αντονί Μαρσιάλ, νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ. Η μεταγραφική «βόμβα» που ενεργοποιήθηκε απρόσμενα από τον Μάριο Ηλιόπουλο, σε συνδυασμό με το «βαρύ» όνομα που κουβαλάει ο 28χρονος Γάλλος, είχαν ως αποτέλεσμα να συρρεύσουν εκατοντάδες οπαδοί της Ένωσης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Μαρσιαλ στην Αθηνα

Το πολυτελές αυτοκίνητο που μετέφερε τον Μαρσιάλ στο ξενοδοχείο του έμεινε για περίπου μισή ώρα ακινητοποιημένο και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόλαυσε τις εκδηλώσεις λατρείας των «κιτρινόμαυρων» οπαδών.

Ο Μαρσιαλ στην Αθηνα

Ο Μαρσιάλ έφτασε με ιδιωτικό τζετ και τον υποδέχθηκε ο Αντώνης Ηλιόπουλος, εξάδελφος και άμεσος συνεργάτης του Μάριου. Ο διεθνής επιθετικός αναμένεται αύριο να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί επίσημα η τριετής συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Ο Μαρσιαλ στην Αθηνα

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από τη νέα έκρηξη βομβητών (εικόνες)

Ιταλία: Θρίλερ με εξαφάνιση ιδιωτικού αεροσκάφους

Κεραμεικός: Ντοκουμέντο από την συμπλοκή με πυροβολισμούς και τραυματισμό 36χρονου (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαBelharra: “Βόμβα” Δένδια - Η Ελλάδα αγοράζει 4η Φρεγάτα (βίντεο)Σήμερα 16:44 | Ειδήσεις

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ανακοίνωσε την απόφαση της Ελλάδας να παραγγείλει και 4η Φρεγάτα Belharra καθώς και στρατηγικούς πυραλους Scalp.

Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτηΣήμερα 12:58 | Ειδήσεις

Στο "κυνήγι" εκατοντάδων χιλιάδων φορολογούμενων έχει αποδυθεί η ΑΑΔΕ για να τους γυρίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Πολίτης κέρδισε στην φορολοταρία και νόμιζε ότι "του κάνουν πλάκα"!

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 64χρονος που βιντεοσκοπούσε νεαρή σε τρένοΣήμερα 16:43 | Ειδήσεις

Η παρατηρητικότητα μιας συνεπιβάτιδας, ο ελεγκτής του τρένου και τα βίντεο με την εστίαση σε επίμαχα σημεία της 18χρονης. Η ποινή που επέβαλλε το δικαστήριο.

Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα τουΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου που είχε επιτεθεί στον πατέρα του με ψαροντούφεκο. Τι εξετάζουν οι αρχές. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μπαχτσελί: Ο Δένδιας λαχταράει… το βυθό όπως οι παππούδες του18:48Βόλος: Καθηγητής πανεπιστημίου εξαπατούσε πολίτες18:36Χεζμπολάχ – Νασράλα: Σφαγές οι επιθέσεις με τους βομβητές18:23Σαμαριά: Απεγκλωβίστηκαν και οι τελευταίοι τουρίστες από το φαράγγι (εικόνες) 18:11Κύπρος: Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, Γενικός Ελεγκτής του Κράτους17:58Σύνταγμα: Αρουραίοι “κόβουν βόλτες” στην Πλατεία (βίντεο)17:44Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 64χρονος που βιντεοσκοπούσε νεαρή σε τρένο17:31Belharra: “Βόμβα” Δένδια - Η Ελλάδα αγοράζει 4η Φρεγάτα (βίντεο)17:19Κορονοϊός: Δεκάδες θάνατοι και εκατοντάδες εισαγωγές την περασμένη εβδομάδα 17:06THE FLAME Festival: Γευστικές απολαύσεις για χιλιάδες επισκέπτες (εικόνες)16:52Βρετανία: Γιατρός έκανε περιτομές χωρίς άδεια και με σκουριασμένα εργαλεία16:40Οδηγός ταξί εξέδιδε αποδείξεις με εικονικό ΑΦΜ16:26Ταϊλάνδη: Πύθωνας επιτέθηκε σε γυναίκα - Την τύλιξε και την έσφιγγε για ώρες (βίντεο)16:13Ζάκυνθος: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά και σκοτώθηκε15:59Πώς διαπιστώνεις αν έχεις κλήση από την Τροχαία15:46ΕΕ: Η στήριξη στην Ουκρανία πρέπει να διευρυνθεί - Επέκταση στις κυρώσεις προς την Ρωσία15:33Ζάκυνθος: Νεκρή οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε χαντάκι (εικόνες)15:19Harrods - Μοχάμεντ αλ Φαγέντ: Κατηγορίες για βιασμούς από πρώην υπαλλήλους του15:06Θεσσαλονίκη: 19χρονη κατήγγειλε τον ιερέα πατέρα της ότι την κλείδωσε για να της “αλλάξει μυαλό”14:53Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε 15χρονο καταγράφηκε σε βίντεο14:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο