LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: Χθες 21:05

Παράνομες συνταγογραφήσεις: Προφυλακιστέος ο Μαροκινός, ελεύθεροι 6 άλλοι κατηγορούμενοι

Τι υποστήριξε κατά την απολογία του ο βοηθός παθολόγου. Ποιες κατγορίες αντιμετωπίζει καθένας κατηγορούμενος. Υπό ποιους όρους αφέθηκαν ελεύθεροι κάποιοι από τους εμπλεκόμενους.

Απάτη ΕΟΠΥΥ

Ολοκληρώθηκαν σήμερα Τετάρτη 18.09 οι πρώτες 7 απολογίες ενώπιον των αρμοδίων αρχών, για το σκάνδαλο με τις παράνομες συνταγογραφήσεις ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του ΕΟΠΥΥ.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο αποκαλούμενος «Μισέλ ο Μαροκινός», ο οποίος φέρεται ως βοηθός παθολόγου, να έβρισκε ΑΜΚΑ, κυρίως μεταναστών και κρατούμενων σε φυλακές, ενώ φέρεται να διακινούσε τα παρανόμως συνταγογραφούμενα φάρμακα σε πιάτσες τοξικομανών. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του, αρνήθηκε όσα του αποδίδονται.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Έκανα τον διερμηνέα σε αλλοδαπούς ασθενείς. Μου έδιναν τις συνταγές και τις πήγαινα προς εκτέλεση σε φαρμακείο. Δεν ήξερα ότι ήταν παράνομες όταν τις πήγαινα στον φαρμακοποιό» είπε.

3 γυναίκες κατηγορούμενες αφέθηκαν ελεύθερες, οι 2 με περιοριστικούς όρους και η 3η, γιατρός στο επάγγελμα, άνευ όρων. Επίσης 3 άνδρες κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, οι 2 χωρίς όρους και ο 3ος με χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ και με τον περιοριστικό όρο της τακτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό τμήμα.

Αύριο Πέμπτη 19.09 πρόκειται να πραγματοποηθούν οι απολογίες άλλων 9 κατηγορουμένων για την ίδια υπόθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από τη νέα έκρηξη βομβητών (εικόνες)

Ιταλία: Θρίλερ με εξαφάνιση ιδιωτικού αεροσκάφους

Κεραμεικός: Ντοκουμέντο από την συμπλοκή με πυροβολισμούς και τραυματισμό 36χρονου (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαBelharra: “Βόμβα” Δένδια - Η Ελλάδα αγοράζει 4η Φρεγάτα (βίντεο)Σήμερα 16:44 | Ειδήσεις

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ανακοίνωσε την απόφαση της Ελλάδας να παραγγείλει και 4η Φρεγάτα Belharra καθώς και στρατηγικούς πυραλους Scalp.

Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτηΣήμερα 12:58 | Ειδήσεις

Στο "κυνήγι" εκατοντάδων χιλιάδων φορολογούμενων έχει αποδυθεί η ΑΑΔΕ για να τους γυρίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Πολίτης κέρδισε στην φορολοταρία και νόμιζε ότι "του κάνουν πλάκα"!

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 64χρονος που βιντεοσκοπούσε νεαρή σε τρένοΣήμερα 16:43 | Ειδήσεις

Η παρατηρητικότητα μιας συνεπιβάτιδας, ο ελεγκτής του τρένου και τα βίντεο με την εστίαση σε επίμαχα σημεία της 18χρονης. Η ποινή που επέβαλλε το δικαστήριο.

Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα τουΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου που είχε επιτεθεί στον πατέρα του με ψαροντούφεκο. Τι εξετάζουν οι αρχές. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μπαχτσελί: Ο Δένδιας λαχταράει… το βυθό όπως οι παππούδες του18:48Βόλος: Καθηγητής πανεπιστημίου εξαπατούσε πολίτες18:36Χεζμπολάχ – Νασράλα: Σφαγές οι επιθέσεις με τους βομβητές18:23Σαμαριά: Απεγκλωβίστηκαν και οι τελευταίοι τουρίστες από το φαράγγι (εικόνες) 18:11Κύπρος: Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, Γενικός Ελεγκτής του Κράτους17:58Σύνταγμα: Αρουραίοι “κόβουν βόλτες” στην Πλατεία (βίντεο)17:44Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 64χρονος που βιντεοσκοπούσε νεαρή σε τρένο17:31Belharra: “Βόμβα” Δένδια - Η Ελλάδα αγοράζει 4η Φρεγάτα (βίντεο)17:19Κορονοϊός: Δεκάδες θάνατοι και εκατοντάδες εισαγωγές την περασμένη εβδομάδα 17:06THE FLAME Festival: Γευστικές απολαύσεις για χιλιάδες επισκέπτες (εικόνες)16:52Βρετανία: Γιατρός έκανε περιτομές χωρίς άδεια και με σκουριασμένα εργαλεία16:40Οδηγός ταξί εξέδιδε αποδείξεις με εικονικό ΑΦΜ16:26Ταϊλάνδη: Πύθωνας επιτέθηκε σε γυναίκα - Την τύλιξε και την έσφιγγε για ώρες (βίντεο)16:13Ζάκυνθος: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά και σκοτώθηκε15:59Πώς διαπιστώνεις αν έχεις κλήση από την Τροχαία15:46ΕΕ: Η στήριξη στην Ουκρανία πρέπει να διευρυνθεί - Επέκταση στις κυρώσεις προς την Ρωσία15:33Ζάκυνθος: Νεκρή οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε χαντάκι (εικόνες)15:19Harrods - Μοχάμεντ αλ Φαγέντ: Κατηγορίες για βιασμούς από πρώην υπαλλήλους του15:06Θεσσαλονίκη: 19χρονη κατήγγειλε τον ιερέα πατέρα της ότι την κλείδωσε για να της “αλλάξει μυαλό”14:53Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε 15χρονο καταγράφηκε σε βίντεο14:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο