LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: Χθες 14:23

ΟΣΕΘ: Προμήθεια έξυπνων καρτών μετακίνησης μέσω Διεθνούς Διαγωνισμού (εικόνες)

Ο ΟΣΕΘ εντάσσεται στη νέα εποχή των μετακινήσεων. Μέχρι πότε θα γίνει η κατάθεση των φακέλων.

ΟΑΣΘ

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, προκήρυξε ανοιχτό Διεθνή Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την προμήθεια 960.000 «έξυπνων» καρτών, με τις ακριβείς προδιαγραφές της «ΤhessCard», όπως παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ο Διεθνής Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός προκηρύσσεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται μέχρι το ποσό των 1.699.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Ο ανάδοχος οφείλει να παραδώσει τις έξυπνες κάρτες σταδιακά και σε διάστημα 18 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Νέα ψηφιακή κάρτα

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των φακέλων προσφορών είναι η Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024 ενώ η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024.

«Με την προκήρυξη του διαγωνισμού ολοκληρώνεται ένα ακόμη βήμα για την προμήθεια ικανού αριθμού καρτών που θα διατεθούν στο επιβατικό κοινό για τη χρήση του ηλεκτρονικού ενιαίου εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Θεσσαλονίκης. Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης διασφαλίζει την ομαλή μετάβαση στην επόμενη ημέρα των αστικών συγκοινωνιών της πόλης μας που με την λειτουργία του Μετρό θα αναπτυχθεί στα πρότυπα μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής πόλης» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας.

Δείτε τους όρους του Διαγωνισμού εδώ: https://oseth.com.gr/diethnes_diagonismos/

Ειδήσεις σήμερα:

Νew York Times: Πως παγίδευσε το Ισραήλ τους βομβητές της Χεζμπολάχ (βίντεο)

Champions League: Πολυβόλο… η Μπάγερν με “καρέ” του Κέιν

Καιρός: Βροχές και τοπικές καταιγίδες την Τετάρτη


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑπάντηση Φον ντερ Λάιεν σε Μητσοτάκη: Στόχος να πέσουν οι τιμές ενέργειαςΣήμερα 13:58 | Ειδήσεις

Η πρόεδρος της Κομισιόν αναγνώρισε ότι οι τιμές ενέργειας στην Ευρώπη είναι ακριβότερες από τον υπόλοιπο κόσμο και πως στόχος είναι η μείωσή τους. 

Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα τουΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου που είχε επιτεθεί στον πατέρα του με ψαροντούφεκο. Τι εξετάζουν οι αρχές. 

Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτηΣήμερα 12:58 | Ειδήσεις

Στο "κυνήγι" εκατοντάδων χιλιάδων φορολογούμενων έχει αποδυθεί η ΑΑΔΕ για να τους γυρίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Πολίτης κέρδισε στην φορολοταρία και νόμιζε ότι "του κάνουν πλάκα"!

Σακελλαροπούλου σε Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες: Αποτελείτε ένα λαμπρό παράδειγμα για τους νέους μας (εικόνες)Σήμερα 12:53 | Ειδήσεις

Οι αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, επισκέφθηκαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζάκυνθος: Νεκρή οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε χαντάκι (εικόνες)15:19Harrods - Μοχάμεντ αλ Φαγέντ: Κατηγορίες για βιασμούς από πρώην υπαλλήλους του15:06Θεσσαλονίκη: 19χρονη κατήγγειλε τον ιερέα πατέρα της ότι την κλείδωσε για να της “αλλάξει μυαλό”14:53Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε 15χρονο καταγράφηκε σε βίντεο14:40“Jannis Markopoulos: Ephemeral Flames” στην Σύρο14:27Σακελλαροπούλου σε Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες: Αποτελείτε ένα λαμπρό παράδειγμα για τους νέους μας (εικόνες)14:13Απάντηση Φον ντερ Λάιεν σε Μητσοτάκη: Στόχος να πέσουν οι τιμές ενέργειας13:59Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης: Το Κυπριακό, ο ΟΗΕ και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις (εικόνες)13:45Μαρινάκης για κόκκινα δάνεια: Οι βουλευτές πρέπει να ρωτούν και οι υπουργοί να απαντούν13:32Τραμπ: Ιρανοί χάκερ έκλεψαν αρχεία από την ομάδα του και τα έστειλαν στον Μπάιντεν13:18Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτη13:05Νετανιάχου: Συνελήφθη Ισραηλινός που κατηγορείται ότι στρατολογήθηκε από το Ιράν για να τον δολοφονήσει12:51Πάρος: Βύθιση ταχύπλοου - Οι επιβάτες διασώθηκαν από πλοίο της γραμμής12:38Υπουργείο Κοινωνική Συνοχής και Οικογένειας: Έκλεψαν 30 υπολογιστές από τα γραφεία12:24Φαράγγι Σαμαριάς: Η τραγωδία, οι συγκλονιστικές μαρτυρίες και η αυτοψία12:11Ιός Δυτικού Νείλου: Δύο θάνατοι την περασμένη εβδομάδα11:57ΗΠΑ: Πρώην πράκτορας της CIA καταδικάστηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων γυναικών11:44ΣΥΡΙΖΑ - Γκλέτσος: Κάναμε τεράστιο λάθος με τον Κασσελάκη (βίντεο)11:31Ο Ερντογάν απολαμβάνει φραπέ σε καφετέρια στην Άγκυρα (βίντεο)11:17Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του11:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο