LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚλίμαΔημοσίευση: Χθες 11:07 | Ανανέωση: Χθες 11:38

Μετέωρα: Η κακοκαιρία πλήττει την περιοχή - Αποκολλήθηκε κομμάτι δρόμου

Η κακοκαιρία δημιούργησε προβλήματα και στην Θεσσαλονίκη και την Κεφαλονιά, ενώ στην Χαλκδιδική σχηματίστηκε εντυπωσιακός υδροστρόβιλος. 

Καλαμπάκα - Μετέωρα - Βράχος

Πολλά είναι τα προβλήματα που προκάλεσε το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας Boris στον Δήμο Μετεώρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε από τις πρώτες πρωινές ώρες την περιοχή, στην πόλη της Καλαμπάκας, όπου καταγράφηκε μεγάλο ύψος βροχής, είχε ως αποτέλεσμα να μετακινηθούν πολλά φερτά υλικά στους δρόμους της πόλης, ενώ σημειώθηκε και πτώση βράχου.

Καλαμπάκα - Μετέωρα - Βράχος

πηγή βίντεο: tamereora.gr

Επίσης, στο χωριό Σκεπάρι έχει αποκοπεί κομμάτι του κεντρικού δρόμου ενώ και πλησίον της Εθνικής Οδού Τρικάλων-Ιωαννίνων σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα σε επιχείρηση που βρίσκεται στην περιοχή. Η καταγραφή των προβλημάτων συνεχίζεται από τον Δήμο Μετεώρων.

Κακοκαιρία Boris - Μετέωρα

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον Περιφερειακό

Κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουγήθηκε το πρωί στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, αφού η βροχόπτωση σε συνδυασμό με τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε έχουν ως συνέπεια οι οδηγοί να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το thestival.gr, φορτηγάκι ανετράπη στην Περιφερειακή οδό στο ρεύμα προς δυτικά, πριν την έξοδο για ΤΙΤΑΝ, στην αρχή της εξωτερικής Περιφερειακής, χωρίς να υπάρχει τραυματισμός.

Κεφαλονιά: Πλημμύρισαν δρόμοι, εγκλωβίστηκαν οδηγοί στα ΙΧ τους

Προβλήματα δημιούργησε το μπουρίνι και στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα ΙΧ τους, σύμφωνα με το ekefalonia. Από τη δυνατή νεροποντή πλημμύρισαν α σκαλοπάτια πλάι στο αρχαιολογικό Μουσείο στο Αργοστόλι, τμήμα της οδού Βαλλιάνου, καθώς και τμήμα της οδού Βεργωτή πίσω από το κτίριο της αντιπεριφέρειας Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Χαλκιδική: Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στον Τορωναίο κόλπο

Υδροστρόβιλος σχηματίστηκε το πρωί της Τρίτης στον Τορωναίο κόλπο στην Χαλκιδική, με το φαινόμενο να είναι ορατό και από τις ακτές της Κασσάνδρας.

Συγκεκριμένα ο υδροστρόβιλος σχηματίστηκε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί σε μακρινή απόσταση από την ακτή, λόγω του άστατου καιρού που επικρατούσε στην Χαλκιδική.

Στο βίντεο της ιστοσελίδας, halkidikinews.gr, το οποίο έχει τραβηχτεί από την Χανιώτη, καταγράφονται εντυπωσιακές εικόνες.

Σημειώνεται ότι οι υδροστρόβιλοι δημιουργούνται στην περιοχή τέτοια εποχή, σχεδόν κάθε χρόνο, λόγω της αλλαγής της θερμοκρασίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφηση

Φωτιά στην Motor Oil: Αποκλειστική μαρτυρία τραυματία στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Χεζμπολάχ: Οι βομβητές που σκόρπισαν τον θάνατο κατασκευάστηκαν στην Βουδαπέστη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα τουΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου που είχε επιτεθεί στον πατέρα του με ψαροντούφεκο. Τι εξετάζουν οι αρχές. 

Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης: Το Κυπριακό, ο ΟΗΕ και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις (εικόνες)Σήμερα 13:08 | Ειδήσεις

Τι είπαν οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, εν όψει της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτηΣήμερα 12:58 | Ειδήσεις

Στο "κυνήγι" εκατοντάδων χιλιάδων φορολογούμενων έχει αποδυθεί η ΑΑΔΕ για να τους γυρίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Πολίτης κέρδισε στην φορολοταρία και νόμιζε ότι "του κάνουν πλάκα"!

Φαράγγι Σαμαριάς: Η τραγωδία, οι συγκλονιστικές μαρτυρίες και η αυτοψίαΣήμερα 11:42 | Ειδήσεις

Δραματικές είναι οι περιγραφές των περιπατητών για τον τρόπο που έχασε την ζωή της η άτυχη γυναίκα. Κλειστό παραμένει το Φαράγγι. Αυτοψία του Ευθύνη Λέκκα για την ασφάλεια των διαβατών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης: Το Κυπριακό, ο ΟΗΕ και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις (εικόνες)13:45Μαρινάκης για κόκκινα δάνεια: Οι βουλευτές πρέπει να ρωτούν και οι υπουργοί να απαντούν13:32Τραμπ: Ιρανοί χάκερ έκλεψαν αρχεία από την ομάδα του και τα έστειλαν στον Μπάιντεν13:18Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτη13:05Νετανιάχου: Συνελήφθη Ισραηλινός που κατηγορείται ότι στρατολογήθηκε από το Ιράν για να τον δολοφονήσει12:51Πάρος: Βύθιση ταχύπλοου - Οι επιβάτες διασώθηκαν από πλοίο της γραμμής12:38Υπουργείο Κοινωνική Συνοχής και Οικογένειας: Έκλεψαν 30 υπολογιστές από τα γραφεία12:24Φαράγγι Σαμαριάς: Η τραγωδία, οι συγκλονιστικές μαρτυρίες και η αυτοψία12:11Ιός Δυτικού Νείλου: Δύο θάνατοι την περασμένη εβδομάδα11:57ΗΠΑ: Πρώην πράκτορας της CIA καταδικάστηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων γυναικών11:44ΣΥΡΙΖΑ - Γκλέτσος: Κάναμε τεράστιο λάθος με τον Κασσελάκη (βίντεο)11:31Ο Ερντογάν απολαμβάνει φραπέ σε καφετέρια στην Άγκυρα (βίντεο)11:17Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του11:04Λίβανος - Κατασκευάστρια βομβητών: Οι ασύρματοι που εξερράγησαν δεν παράγονται εδώ και δέκα χρόνια10:51“Jannis Markopoulos: Ephemeral Flames” στην Σύρο10:41Βόλος: Θρίλερ με πτώμα στην θάλασσα - Εξετάζεται αν ανήκει στον γιο που χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του10:37Κολωνός: Συμπλοκή με πυροβολισμούς10:25Έρευνα - Εγκεφαλικά: Που οφείλεται η αύξηση τους10:11Ισραήλ: Επίθεση με ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ (βίντεο)09:58Ραγκούσης - Τζάκρη: Το bullying, η λάσπη και οι αποδείξεις (βίντεο)09:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο