LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: Χθες 08:18 | Ανανέωση: Χθες 08:45

Φωτιά στην Motor Oil: Αποκλειστική μαρτυρία τραυματία στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Στο αποκλειστικό βίντεο ακούεται ο τραυματίας, ο οποίος φαίνεται να έχει υποστεί εγκαύματα στο κεφαλί, να περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε από την στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Motor Oil - Φωτιά - Τραυματίας

Μία αποκλειστική μαρτυρία ενός τραυματία από την φωτιά που εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους που εκδηλώθηκε περίπου στις 5.30 το απόγευμα της Τρίτης  έφερε στο φως ο Γιώργος Παπαδάκης, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

Στο αποκλειστικό βίντεο ακούεται ο τραυματίας, ο οποίος φαίνεται να έχει υποστεί εγκαύματα στο κεφαλί, να περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε από την στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά στα διυλιστήρια είχε τεθεί υπό έλεγχο λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όμως οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνέχιζαν να ρίχνουν νερό και αφρό στο σημείο, ώστε να σβήσει και η παραμικρή εστία. Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο σημείο βρισκόντουσαν 12 οχήματα και 30 πυροσβέστες, ωστόσο η εικόνα της φωτιάς ήταν τέτοια που σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι δυνάμεις θα αποδεσμεύοντουσαν.

Λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, που είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς.

Συνολικά 4 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ειδικότερα, τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ένας με ασθενοφόρο και 2 με ΙΧ. Επίσης, άλλο ένα άτομο έχει διακομισθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι φέρουν ελαφρά εγκαύματα.

Διαβεβαιώσεις ότι δεν υφίσταται κίνδυνος για την εγγύς και ευρύτερη περιοχή των Αγ. Θεοδώρων από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του και η οποία έχει πλέονξ κατασβεσθεί, παρείχε σήμερα με ανακοίνωσή του ο Όμιλος Motor Oil.
Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται, "η φωτιά που εκδηλώθηκε εχθές το απόγευμα, 17 Σεπτεμβρίου, σε νότιο τμήμα των διυλιστηρίων της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους κατασβέστηκε.
Τα διυλιστήρια συνεχίζουν την λειτουργία τους με μειωμένη δυναμικότητα. Κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς 3 εργαζόμενοι συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων τραυματίστηκαν ελαφρά. Και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους. Από το συμβάν προκλήθηκαν υλικοτεχνικές βλάβες, για τις οποίες η εταιρεία είναι πλήρως ασφαλισμένη – τόσο για τις υποδομές, όσο και για την λειτουργική απώλεια κερδών, συνεπεία της όποιας διακοπής εργασιών. Από το συμβάν δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την εγγύς και ευρύτερη περιοχή. Ευχαριστούμε όσους συνέδραμαν στην γρήγορη κατάσβεση και τους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας στα διυλιστήρια για την συμβολή τους", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Νew York Times: Πως παγίδευσε το Ισραήλ τους βομβητές της Χεζμπολάχ (βίντεο)

Champions League: Πολυβόλο… η Μπάγερν με “καρέ” του Κέιν

Καιρός: Βροχές και τοπικές καταιγίδες την Τετάρτη


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα τουΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου που είχε επιτεθεί στον πατέρα του με ψαροντούφεκο. Τι εξετάζουν οι αρχές. 

Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης: Το Κυπριακό, ο ΟΗΕ και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις (εικόνες)Σήμερα 13:08 | Ειδήσεις

Τι είπαν οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, εν όψει της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτηΣήμερα 12:58 | Ειδήσεις

Στο "κυνήγι" εκατοντάδων χιλιάδων φορολογούμενων έχει αποδυθεί η ΑΑΔΕ για να τους γυρίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Πολίτης κέρδισε στην φορολοταρία και νόμιζε ότι "του κάνουν πλάκα"!

Φαράγγι Σαμαριάς: Η τραγωδία, οι συγκλονιστικές μαρτυρίες και η αυτοψίαΣήμερα 11:42 | Ειδήσεις

Δραματικές είναι οι περιγραφές των περιπατητών για τον τρόπο που έχασε την ζωή της η άτυχη γυναίκα. Κλειστό παραμένει το Φαράγγι. Αυτοψία του Ευθύνη Λέκκα για την ασφάλεια των διαβατών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης: Το Κυπριακό, ο ΟΗΕ και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις (εικόνες)13:45Μαρινάκης για κόκκινα δάνεια: Οι βουλευτές πρέπει να ρωτούν και οι υπουργοί να απαντούν13:32Τραμπ: Ιρανοί χάκερ έκλεψαν αρχεία από την ομάδα του και τα έστειλαν στον Μπάιντεν13:18Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτη13:05Νετανιάχου: Συνελήφθη Ισραηλινός που κατηγορείται ότι στρατολογήθηκε από το Ιράν για να τον δολοφονήσει12:51Πάρος: Βύθιση ταχύπλοου - Οι επιβάτες διασώθηκαν από πλοίο της γραμμής12:38Υπουργείο Κοινωνική Συνοχής και Οικογένειας: Έκλεψαν 30 υπολογιστές από τα γραφεία12:24Φαράγγι Σαμαριάς: Η τραγωδία, οι συγκλονιστικές μαρτυρίες και η αυτοψία12:11Ιός Δυτικού Νείλου: Δύο θάνατοι την περασμένη εβδομάδα11:57ΗΠΑ: Πρώην πράκτορας της CIA καταδικάστηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων γυναικών11:44ΣΥΡΙΖΑ - Γκλέτσος: Κάναμε τεράστιο λάθος με τον Κασσελάκη (βίντεο)11:31Ο Ερντογάν απολαμβάνει φραπέ σε καφετέρια στην Άγκυρα (βίντεο)11:17Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του11:04Λίβανος - Κατασκευάστρια βομβητών: Οι ασύρματοι που εξερράγησαν δεν παράγονται εδώ και δέκα χρόνια10:51“Jannis Markopoulos: Ephemeral Flames” στην Σύρο10:41Βόλος: Θρίλερ με πτώμα στην θάλασσα - Εξετάζεται αν ανήκει στον γιο που χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του10:37Κολωνός: Συμπλοκή με πυροβολισμούς10:25Έρευνα - Εγκεφαλικά: Που οφείλεται η αύξηση τους10:11Ισραήλ: Επίθεση με ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ (βίντεο)09:58Ραγκούσης - Τζάκρη: Το bullying, η λάσπη και οι αποδείξεις (βίντεο)09:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο