LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 17 Σεπτεμβρίου 2024 16:35

Παράσυρση στη Θεσσαλονίκη: Θύμα του ίδιου οδηγού μιλά αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Ο 37χρονος και η 34χρονη, σύζυγός του που παρασύρθηκαν στη Θέρμη, συνεχίζουν να νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση τους σταθερά κρίσιμη.

Παράσυρση στην Θέρμη

Της Πωλίνας Κολοκοτρώνη

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου "Παπαγεωργίου",  το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγο στη θέρμη, πριν από 7 ημέρες. Στον ΑΝΤ1 μιλά αποκλειστικά  ο γιος της 77χρονης, που είχε πέσει θύμα παράσυρσης του ίδιου οδηγού το 2020.

Ήταν Φλεβάρης του 2020, όταν ο Λάζαρος Μιχαηλίδης, μάθαινε πως η μητέρα του χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους. Ο γιος της 77χρονης, περιγράφει αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, πως ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε την οικογένεια στη Θέρμη, χτύπησε και τη μητέρα του, τέσσερα χρόνια πριν. Και τότε, οδηγούσε μεθυσμένος.

"Εκείνη τη μέρα ζητούσε και τα ρέστα,  ό,τι τα χα φταίει η γυναίκα που περνούσε από τη διάβαση,  ότι δεν έχει προτεραιότητα, προτεραιότητα έχει αυτός τρέλα πράγματα...συγκλονίστικα γιατί και εκείνη την ημέρα,  όταν χτύπησε τη μητέρα μου,  κάτι είχα καταλάβει εγώ για αυτόν πουλούσε τρέλα,  σε άλλο κόσμο σαν να βρίσκεται και μετά κατάλαβα,  μου είπαν οι αστυνομικοι,  ότι ήταν υπό την επήρεια και λέω αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει πάλι να κάνει το ίδιο,  σκοτώνει κόσμο, εγκληματίας"

Παράσυρση στην Θέρμη

Οι αρχές, πέντε φορές είχαν εντοπίσει τον 46χρονο να οδηγεί μεθυσμένος . Μάλιστα, του είχαν αφαίρεσει το δίπλωμα δύο φορές. Την πρώτη το 2007 για 90 ημέρες και το 2008 για 180 ημέρες. Και για την περίπτωση της 77χρονης όμως, είχε δικαστεί και καταδικαστεί. Αυτή τη φορά, με την παρασύρση της οικογένειας στη θέρμη, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μέχρι το δικαστήριο και μεταφέρθηκε,  στις φυλακές της Λάρισας.
Μετά από τόσα χρόνια μάθαμε για αυτόν τον τύπο ότι έκανε τα ίδια και χειρότερα.... Συγκλονίστηκα δεν υπάρχουν λόγια, σκέφτηκα τη μητέρα μου, σκέφτηκα τους ανθρώπους αυτούς,  που έχουν χάσει το παιδάκι τους.... Να γίνουν καλά να έχουν γρήγορη ανάρρωση για να προσπαθήσουνε να ανταπεξέλθουν , όπως η μαμά προσπαθεί και αυτή τόσα χρόνια.

Τέσσερα χρόνια μετά η  81χρονη σήμερα γυναίκα συνεχίζει να ταλαιπωρείται σωματικά και ψυχολογικά από την παράσυρση,  που λίγο έλειψε να τη στοιχίσει τη ζωή.

"Τα τραύματα της είναι συντριπτικά. Διέλυσε όλο τον ώμο της, τα πλευρά της σπάσανε  και ακόμα παλεύει να αντιμετωπίσει τα τραύματα της" λέει στον ΑΝΤ1 ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας. 

Ο 37χρονος και η 34χρονη, σύζυγός του που παρασύρθηκαν στη Θέρμη, συνεχίζουν να νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση τους σταθερά κρίσιμη.
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο