LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 17 Σεπτεμβρίου 2024 12:54

Europa League και Conference League κάθε Πέμπτη στον ΑΝΤ1

O ΑΝΤ1 εξασφάλισε το δικαίωμα της πρώτης επιλογής (first pick) από τους αγώνες των δύο διοργανώσεων για κάθε αγωνιστική, για αποκλειστική μετάδοση στην ελεύθερη τηλεόραση.

THE FOOTBALL SHOW

Οι κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί αγώνες του UEFA Europa League και UEFA Conference League από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη έρχονται στον ΑΝΤ1 για τις επόμενες 3 αγωνιστικές περιόδους.

Στις περιγραφές των αγώνων θα είναι ο Μανώλης Σφακάκης και μαζί του θα βρίσκεται ένα μεγάλο επιτελείο από δημοσιογράφους, που θα καλύπτει τις ανάγκες μεταδόσεων και εκπομπών.

Κάθε Πέμπτη, η αγωνιστική δράση θα ξεκινά με εκπομπές pre-game, που θα μας μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου και θα μας βάζουν στο κλίμα του αγώνα με αποκλειστικές συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις με το γήπεδο, ειδικά θέματα, αφιερώματα και ξεχωριστούς καλεσμένους.

Την αγωνιστική δράση από το UEFA Europa League και UEFA Conference League o ANT1 θα ολοκληρώνει με την πλούσια εκπομπή «The Football Show», που θα αρχίζει μετά το τέλος της μετάδοσης του αγώνα και θα μεταφέρει τον απόηχο από όλα τα παιχνίδια των ελληνικών και ευρωπαϊκών ομάδων. Η εκπομπή θα προβάλλει όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της ημέρας από τις δύο διοργανώσεις και τα υπόλοιπα γήπεδα της Ευρώπης και θα φιλοξενεί συνεντεύξεις από τα παιχνίδια των ελληνικών συλλόγων σε ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό show. Θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις με τα γήπεδα, συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές, πλούσιο ρεπορτάζ και ποδοσφαιρικές αναλύσεις με εκλεκτούς καλεσμένους. Η δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1 θα μας ξεναγεί σε όλες τις ποδοσφαιρικές γωνιές της Ευρώπης για ένα υπερθέαμα με δεκάδες γκολ από τα συνολικά 36 παιχνίδια, που θα περιλαμβάνονται σε κάθε αγωνιστική των δύο διοργανώσεων. Στην παρουσίαση της εκπομπής  θα είναι η Αριάνα Παπαγιάννη μαζί με τους Γρηγόρη Ατρείδη και Αλέξανδρο Ξενικάκη.

THE FOOTBALL SHOW

Στο antenna.gr θα προβάλλεται, επίσης, ταυτόχρονα ο ποδοσφαιρικός αγώνας που θα μεταδίδεται στον ΑΝΤ1, ενώ θα περιλαμβάνεται και ξεχωριστή ενότητα για το UEFA Europa League και UEFA Conference League με επιπλέον αποκλειστικά θέματα που δεν θα έχουν προβληθεί στην τηλεόραση, highlights από όλες τις αναμετρήσεις των δύο διοργανώσεων, δηλώσεις, αποσπάσματα από τα social media, αρθρογραφία, podcast, vlog και φυσικά όλες τις ειδήσεις και το ρεπορτάζ από τις μάχες των ελληνικών ομάδων για την πρόκριση.

Στο ΑΝΤ1+ κάθε Πέμπτη, θα είναι διαθέσιμοι live για όλες τις συσκευές όλοι οι αγώνες και οι εκπομπές του UEFA Europa League και UEFA Conference League μέσα από τα 10 κανάλια Cosmote TV Sports.

Οι δύο ποδοσφαιρικές διοργανώσεις έχουν και 3 ελληνικές συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να αγωνίζονται για την κατάκτηση ευρωπαϊκών τίτλων.

Οι 3 πρώτοι αγώνες με συμμετοχή ελληνικών ομάδων στο UEFA Europa League και UEFA Conference League που θα μεταδοθούν ζωντανά από τον ΑΝΤ1 είναι:

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 22:00         

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 22:00               

  • ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου  (UEFA Europa League)

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 19:45            

Οι μεγάλες συγκινήσεις των κορυφαίων αγώνων του UEFA Europa League και UEFA Conference League έρχονται στον ΑΝΤ1. Μείνετε συντονισμένοι!

#UELant1

#UECLant1

Ειδήσεις σήμερα:

Σχολεία: Πρώτη αποβολή μαθητή για χρήση κινητού μέσα στην τάξη

Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφηση

Νew York Times: Πως παγίδευσε το Ισραήλ τους βομβητές της Χεζμπολάχ (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑπάντηση Φον ντερ Λάιεν σε Μητσοτάκη: Στόχος να πέσουν οι τιμές ενέργειαςΣήμερα 13:58 | Ειδήσεις

Η πρόεδρος της Κομισιόν αναγνώρισε ότι οι τιμές ενέργειας στην Ευρώπη είναι ακριβότερες από τον υπόλοιπο κόσμο και πως στόχος είναι η μείωσή τους. 

Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα τουΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου που είχε επιτεθεί στον πατέρα του με ψαροντούφεκο. Τι εξετάζουν οι αρχές. 

Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτηΣήμερα 12:58 | Ειδήσεις

Στο "κυνήγι" εκατοντάδων χιλιάδων φορολογούμενων έχει αποδυθεί η ΑΑΔΕ για να τους γυρίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Πολίτης κέρδισε στην φορολοταρία και νόμιζε ότι "του κάνουν πλάκα"!

Σακελλαροπούλου σε Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες: Αποτελείτε ένα λαμπρό παράδειγμα για τους νέους μας (εικόνες)Σήμερα 12:53 | Ειδήσεις

Οι αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, επισκέφθηκαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ζάκυνθος: Νεκρή οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε χαντάκι (εικόνες)15:19Harrods - Μοχάμεντ αλ Φαγέντ: Κατηγορίες για βιασμούς από πρώην υπαλλήλους του15:06Θεσσαλονίκη: 19χρονη κατήγγειλε τον ιερέα πατέρα της ότι την κλείδωσε για να της “αλλάξει μυαλό”14:53Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε 15χρονο καταγράφηκε σε βίντεο14:40“Jannis Markopoulos: Ephemeral Flames” στην Σύρο14:27Σακελλαροπούλου σε Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες: Αποτελείτε ένα λαμπρό παράδειγμα για τους νέους μας (εικόνες)14:13Απάντηση Φον ντερ Λάιεν σε Μητσοτάκη: Στόχος να πέσουν οι τιμές ενέργειας13:59Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης: Το Κυπριακό, ο ΟΗΕ και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις (εικόνες)13:45Μαρινάκης για κόκκινα δάνεια: Οι βουλευτές πρέπει να ρωτούν και οι υπουργοί να απαντούν13:32Τραμπ: Ιρανοί χάκερ έκλεψαν αρχεία από την ομάδα του και τα έστειλαν στον Μπάιντεν13:18Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτη13:05Νετανιάχου: Συνελήφθη Ισραηλινός που κατηγορείται ότι στρατολογήθηκε από το Ιράν για να τον δολοφονήσει12:51Πάρος: Βύθιση ταχύπλοου - Οι επιβάτες διασώθηκαν από πλοίο της γραμμής12:38Υπουργείο Κοινωνική Συνοχής και Οικογένειας: Έκλεψαν 30 υπολογιστές από τα γραφεία12:24Φαράγγι Σαμαριάς: Η τραγωδία, οι συγκλονιστικές μαρτυρίες και η αυτοψία12:11Ιός Δυτικού Νείλου: Δύο θάνατοι την περασμένη εβδομάδα11:57ΗΠΑ: Πρώην πράκτορας της CIA καταδικάστηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων γυναικών11:44ΣΥΡΙΖΑ - Γκλέτσος: Κάναμε τεράστιο λάθος με τον Κασσελάκη (βίντεο)11:31Ο Ερντογάν απολαμβάνει φραπέ σε καφετέρια στην Άγκυρα (βίντεο)11:17Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του11:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο