LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2024 12:40

Νοτοπούλου: Ο Κασσελάκης μου έχει κάνει bullying

Πυρά και από τον Σπίρτζη που υποστηρίζει ότι «ο Κασσελάκης δεν αγαπάει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ποτέ δεν άνηκε στην παράταξη».

Κατερίνα Νοτοπούλου

Στην καταγγελία ότι έχει δεχθεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε το πρωί της Δευτέρας η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Όπως είπε στο MEGA «υπήρχαν διαρροές από το γραφείο τύπου του κ. Κασσελάκη, στοχοποίηση δικής μου και άλλων στελεχών του Σπίρτζη και της Γεροβασίλη. Πάντα η στάση που κρατήσαμε ήταν προωθητική για τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχω στοχοποιηθεί, έχω δεχθεί bullying και απειλές προσωπικά» με τους δημοσιογράφους να την ρωτούν «από τον κ. Κασσελάκη;» και την Κατερίνα Νοτοπούλου να απαντά «ναι, δεν θα πω παραπάνω γιατί δεν αφορά τον κόσμο. Όλα αυτά τα αφήσαμε στην άκρη για να επιτελέσουμε τον ρόλο μας»

«Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά θα σας πω ότι από τη στιγμή που αναφέρεται σε κουκούλες και κουκουλοφόρους, από τη στιγμή που μιλά για εκτροπή, από τη στιγμή που δεν δέχεται τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων, μπορούμε να μιλήσουμε για απαξίωση της συλλογικής διαδικασίας και των συλλογικών αποφάσεων. Οφείλουμε να προστατεύσουμε το κόμμα μας» πρόσθεσε η κυρία Νοτοπούλου.

Σύμφωνα με την ίδια ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ξαναβρεί τους ρυθμούς του και να ασκήσει ισχυρή αντιπολίτευση. Εξαπολύοντας, δε, πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη είπε: «Με την ευθύνη του Στέφανου Κασσελάκη και των ανθρώπων που υποστήριζαν τις επιλογές του, η ατζέντα άλλαζε διαρκώς με όρους παραπολιτικής, εσωστρέφειας και διχασμού. Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, διότι παραβιάζει διαρκώς το καταστατικό του κόμματος».

«Είναι δυνατόν ο κ. Κασσελάκης να μη σέβεται την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής; Υπάρχουν εξουσίες που δεν ελέγχονται σε δημοκρατικά κόμματα; Δεν πρέπει να μιλήσει επιτέλους η βάση;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Όπως τόνισε «ο Στέφανος Κασσελάκης όταν εξελέγη είπε ότι θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης, είπε ότι εγγυάται την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι σέβεται το καταστατικό. Ένα χρόνο μετά απέδειξε ότι τίποτα από αυτά τα τρία είναι ικανός να φέρει εις πέρας».

Σπιίρτζης: Ο Κασσελάκης δεν αγαπάει το κόμμα του

Η πολιτική είναι μία μάχη ιδεών, δεν είναι μία μάχη επικοινωνίας, τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στην ΕΡΤ. Κάνοντας αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη σημείωσε ότι εάν δεν διατυπώνεις την άποψή σου με ευθύτητα και δεν λες αλήθεια στον κόσμο, και του κόμματός σου και γενικότερα, τότε δεν υπάρχει λόγος να είσαι στην πολιτική.

«Το σίριαλ ενός έτους που λέγεται “καρεκλοκένταυρος ετών 35” τελείωσε. Αυτό που αποδείχθηκε είναι ότι το μόνο που ενδιέφερε τον κ. Κασσελάκη ήταν η καρέκλα του, η χρηματοδότηση από το κράτος για το κόμμα και η περιουσία του κόμματος και αυτά αποδείχτηκαν», τόνισε.

Ο κ. Κασσελάκης απέδειξε ότι δεν αγαπάει το κόμμα του, δεν έχει κανένα συναισθηματισμό γιατί ποτέ δεν ανήκε σε αυτή την παράταξη. Απέδειξε ότι τον ενδιέφερε η καρέκλα του, γιατί κανένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια δεν θα είχε περάσει μία μορφή εναντίον του από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του. Δεν γίνεται αυτό. Οποιουδήποτε κόμματος η Κεντρική Επιτροπή, για να καταθέσει μομφή ενάντια στον πρόεδρο του, σημαίνει ότι έχει παρεκλείνει απίστευτα” δήλωσε ο κ. Σπίρτζης και πρόσθεσε:

“Τα στελέχη που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη, που τον έβγαλαν πρόεδρο, που τον ψήφισαν, του ζήτησαν, γιατί αμφισβητήθηκε μετά τις ευρωεκλογές για το αποτέλεσμα που είχε, να ανοίξει τη διαδικασία της κάλπης. Προτίμησε να κατατεθεί μομφή“.

Παράλληλα, σημείωσε ότι όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει μορφή και είναι πρόεδρος κόμματος έχει δύο δρόμους: ο ένας δρόμος είναι να κάνει δικό του κόμμα, ο δεύτερος δρόμος είναι να δώσει αξιοπρεπώς τη μάχη μέσα στο κόμμα του. “Εδώ βλέπουμε τραμπικές συμπεριφορές όπως αυτά που ζήσαμε πριν λίγες μέρες, οι οποίες υποκινήθηκαν πριν“.

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Ποιος είναι ο 58χρονος δράστης

Μαρινάκης: Μετά την ακρίβεια, επόμενη προτεραιότητα η στεγαστική κρίση

Κως: Υπάλληλος ξενοδοχείου κατηγορείται για βιασμό πελάτισσας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαμντάνι: Θα δώσουμε παράδειγμα στον κόσμο - Η αριστερά μπορεί να κυβερνήσει23:42Γουόκαπ: Tο συναίσθημα σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα το ίδιο - Για αυτό παίζουμε μπάσκετ23:24Τραγωδία στην Ελβετία: Περίπου δεκαπέντε Ιταλοί, μεταξύ των τραυματιών23:10Ιράν: Εντάσεις στις διαδηλώσεις για την ακρίβεια - Αναφορές για έξι νεκρούς22:56Τροχαίο δυστύχημα Άντονι Τζόσουα: Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου22:42Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή22:28Σαρώνει η γρίπη: Στα όρια τα νοσοκομεία, από την έξαρση ιώσεων σε παιδιά22:14Ανεξέλεγκτη ταχύτητα και social media: Κάνουν ράλι με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα22:00Τραγωδία στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία21:46Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα21:32O Παναθηναϊκός άρχισε συζητήσεις για τον Αντίνο21:18ANT1 Sports: Οι αστείες στιγμές από τον χώρο του αθλητισμού, το 2025 (βίντεο)21:04Ελβετία - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες: Άνθρωποι ούρλιαζαν, άλλοι κείτονταν νεκροί στο έδαφος (βίντεο)20:50Μαζικοί έλεγχοι αλκοτέστ στην Αθήνα - 62 οδηγοί πάνω από το όριο20:36Λάρισα: Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων - Άνδρας στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις20:22Ελβετία: Συλλυπητήριο μήνυμα υποστήριξης απέστειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή20:08Αταμάν: Από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός19:54Πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά - Παρμελέν: Μια από τις χειρότερες τραγωδίες στην ιστορία της χώρας19:40Πάτρα: Τραυματίστηκε ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο19:26Κόπα Άφρικα - Γκαμπόν: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την αναστολή της εθνικής ομάδας19:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο