LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2024 16:54

Φιλαδέλφεια: Φωτιά σε πολυώροφο κτήριο (εικόνες)

Μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής προκειμένου να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε πολυώροφο κτήριο.

φωτιά σε κτίριο

Πολύωρη μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην Φιλαδέλφεια, προκειμένου να τιθασεύσουν την φωτιά που ξέσπασε σε τετραώροφη αποθήκη. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Ωστόσο η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα σε όλους τους ορόφους, ενώ κάηκαν και αρκετά οχήματα που βρίσκονταν στο εξωτερικό του κτηρίου. Περισσότεροι από 140 πυροσβέστες βρέθηκαν άμεσα στο σημείο και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά μετά από περίπου πέντε ώρες. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει αναφορές για θύματα ή τραυματίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Προαστιακός: Πώς αποφεύχθηκε η σύγκρουση των τρένων στο σταθμό των Αγίων Αναργύρων

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε γονείς και παιδί

Χανιά: Έκλεισε ραντεβού με κοπέλα μέσω instagram και βρήκε...6 κουκουλοφόρους

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και δυνατούς ανέμουςΣήμερα 09:59 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές και ποιες ώρες θα επηρεαστούν από τα τοπικά ισχυρά φαινόμενα που θα συνοδεύονται απο μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανές χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης: Ειδικοί χώροι για την αποθήκευση των κινητών στα σχολείαΣήμερα 12:36 | Ειδήσεις

Την διαμόρφωση ειδικών χώρων (locker) που θα μπορούν να αποθηκεύουν τα κινητά τους τηλέφωνα οι μαθητές και οι μαθήτριες στα σχολεία προανήγγειλε ο πρωθυπουργός.

Πληθωρισμός – Eurostat: “Τσίμπησε” στην Ελλάδα, υποχώρησε στην Ευρώπη τον ΑύγουστοΣήμερα 13:07 | Ειδήσεις

Σημαντική αύξηση παρατηρήθηκε και στις τιμές των τροφίμων τον Αύγουστο σε σχέση με τον Ιούλιο.

Χεζμπολάχ: Οι βομβητές που σκόρπισαν τον θάνατο κατασκευάστηκαν στην ΒουδαπέστηΣήμερα 09:46 | Ειδήσεις

Νέα διάσταση παίρνει το θρίλερ που εξελίσσεται μετά τις απανωτές εκρήξεις βομβητών που σημειώθηκαν χθες σε Λίβανο και Συρία. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παύλος Φύσσας: 11 χρόνια από τη δολοφονία του - Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή14:10Γερμανία - Βραδεμβούργο: Η ακροδεξιά AfD προηγείται στις δημοσκοπήσεις 13:56Πληθωρισμός – Eurostat: “Τσίμπησε” στην Ελλάδα, υποχώρησε στην Ευρώπη τον Αύγουστο13:43Κεραμεικός: Επεισόδιο με πυροβολισμούς - Τραυματίστηκε 36χρονος13:32ΟΔΔΗΧ: Επιτόκιο 3,11% για το 10ετές ομόλογο13:19Αρχή για το Ξέπλυμα: Ελέγχονται 140 άτομα για απάτη - “μαμούθ“ 150000000 ευρώ13:08Πανσέληνος: Απόψε το “φεγγάρι του θερισμού”12:58Μητσοτάκης: Ειδικοί χώροι για την αποθήκευση των κινητών στα σχολεία12:45Revenge porn – Χανιά: Η νεαρή ερωμένη και τα “καυτά” βίντεο στη σύζυγο μετά τον χωρισμό12:32Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο12:18Τραμπ για απόπειρα δολοφονίας: Μόνο οι σημαντικοί πρόεδροι γίνονται στόχος12:05Βιασμός – καταγγελία: Αδιανόητη φρίκη για 24χρονη στα χέρια ενός Τούρκου11:51Μετέωρα: Η κακοκαιρία πλήττει την περιοχή - Αποκολλήθηκε κομμάτι δρόμου11:38Καφές: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο για καρδιομεταβολικά νοσήματα11:24Χαλκιδική: Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στον Τορωναίο κόλπο (βίντεο)11:11Κύπρος: Μετά τον Αταμάν και ο Κιλίτς κατά του πανό για τα 50 χρόνια κατοχής10:57ΠΑΣΟΚ - Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης10:44Χεζμπολάχ: Οι βομβητές που σκόρπισαν τον θάνατο κατασκευάστηκαν στην Βουδαπέστη10:30Σύλβια Μάρκο: Η “Νοσηλεύτρια της χρονιάς” στην Βρετανία μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)10:17Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και δυνατούς ανέμους10:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο