LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Σεπτεμβρίου 2024 17:53

Κακοποίηση ζώων - Καλαμάτα: Εγκατέλειψαν άρρωστο γαϊδουράκι 30 ετών! (εικόνες)

Ακόμη μια πράξη αναλγησίας που σοκάρει την τοπική κοινωνία της Καλαμάτας. Το ζώο χρειάζεται τροφή και περίθαλψη

γαιδουράκι

Ακόμη μια πράξη αναλγησίας σε βάρος ανυπεράσπιστου ζώου, έρχεται «στο φως της δημοσιότητας», αυτή τη φορά από την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με ανάρτηση από τον Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας στο facebook, γαϊδουράκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο πριν λίγα εικοσιτετράωρα στην περιοχή.

γαιδουράκι

γαιδουράκι

Όπως περιγράφει, είναι θηλυκό γαϊδούρι, 30 ετών, ανήμπορο, υποσιτισμένο και παρατημένο στην τύχη του.

Προφανώς, λόγω ηλικίας δε χρησίμευε σε κάτι πια, παρατηρεί στην ανάρτησή του ο Όμιλος ενημερώνοντας πως το άτυχο ζωάκι εξέτασε κτηνίατρος, χρειάζεται φάρμακα και τροφή και θα γίνει προσπάθεια να λάβει την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται για να ανακάμψει.

Ο Ιππικός Ομιλος ανέλαβε τη φιλοξενία του προς το παρόν μέχρι να βρεθεί κάτι μόνιμο και ασφαλές.

πηγή εικόνας: fb/φιλοζωϊκός όμιλος Καλαμάτας

Ειδήσεις σήμερα:

Το νερό, η τιμή και το αδιέξοδο

Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: Φωνές και ένταση, εμπόδισαν υπάλληλο να μπει

Νέα Σμύρνη - Μαχαίρωμα: Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και δυνατούς ανέμουςΣήμερα 09:59 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές και ποιες ώρες θα επηρεαστούν από τα τοπικά ισχυρά φαινόμενα που θα συνοδεύονται απο μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανές χαλαζοπτώσεις.

Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφησηΣήμερα 08:37 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Υγείας στον ΑΝΤ1 για τα κυκλώματα που λυμαίνονταν τον ΕΟΠΥΥ, το Ozempic, τις δικλείδες ασφαλείας με τις έρευνες σε βάρος ιατρών, τα απογευματινά χειρουργεία και το ΕΣΥ.

Χεζμπολάχ: Οι βομβητές που σκόρπισαν τον θάνατο κατασκευάστηκαν στην ΒουδαπέστηΣήμερα 09:46 | Ειδήσεις

Νέα διάσταση παίρνει το θρίλερ που εξελίσσεται μετά τις απανωτές εκρήξεις βομβητών που σημειώθηκαν χθες σε Λίβανο και Συρία. 

Σχολεία: Πρώτη αποβολή μαθητή για χρήση κινητού μέσα στην τάξηΣήμερα 08:29 | Ειδήσεις

Έντονη διαμαρτυρία των γονιών του μαθητή για την εξάντληση της αυστηρότητας στην τήρηση των νέων κανόνων για τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χεζμπολάχ: Οι βομβητές που σκόρπισαν τον θάνατο κατασκευάστηκαν στην Βουδαπέστη10:17Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και δυνατούς ανέμους10:05Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφηση09:52Χαλάνδρι: Τον έδειραν και τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου09:39Αιγάλεω: Τους επιτέθηκαν με μαχαίρια και τους ληστέψαν09:26“Καλημέρα Ελλάδα” - Αγρότες: Τεράστια η απόκλιση της τιμής, από το ράφι έως το χωράφι (βίντεο)09:12Παύλος Φύσσας - Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείσουν λόγω των εκδηλώσεων08:59Φωτιά στην Motor Oil: Αποκλειστική μαρτυρία τραυματία στον ΑΝΤ1 (βίντεο)08:45Σχολεία: Πρώτη αποβολή μαθητή για χρήση κινητού μέσα στην τάξη08:33Hellenic Train: Διακοπή ηλεκτροδότησης μεταξύ Λάρισας και Ραψάνης08:20Μεσανατολικό: Επίσκεψη-αστραπή του Μπλίνκεν στην Αίγυπτο08:07Μεξικό: Δεκάδες νεκροί από κατολισθήσεις (εικόνες)07:54Motor Oil: Σε ύφεση η πυρκαγιά - Άνοιξε η Παλαιά Εθνική Οδός07:41ΟΔΔΗΧ: Έξοδος στις αγορές με 10ετές ομόλογο07:28ΗΠΑ - Σπρίνγκφιλντ: Δεκάδες απειλές για βόμβες μετά τo ρατσιστικό παραλήρημα Τραμπ07:16Λακωνία: Φυτεία “μαμούθ” με δενδρύλλια κάνναβης (εικόνες)07:03Νew York Times: Πως παγίδευσε το Ισραήλ τους βομβητές της Χεζμπολάχ (βίντεο)06:49Champions League: Πολυβόλο… η Μπάγερν με “καρέ” του Κέιν06:36Εορτολόγιο - 18 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:22Καιρός: Βροχές και τοπικές καταιγίδες την Τετάρτη06:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο