LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2024 17:10

Λούνα παρκ - Χαλκιδική: “Λουκέτο” στην εταιρία που είχε δώσει πιστοποίηση ασφάλειας

Τι έγγραφα κρατούσε στα χέρια του ο ιδιοκτήτης για να τα επιδεικνύει σε περίπτωση ελέγχου της άδειας την οποία στερείτο. Ποιος τα είχε υπογράψει. Πότε απολογείται η Δήμαρχος Κασσάνδρας.

Λούνα παρκ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 19χρονου στο Λούνα Παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής. Οι αρχές προχώρησαν σε κυρώσεις κατά της εταιρίας η οποία είχε δώσει πιστοποιήσεις για να λειτουργεί το λούνα παρκ.

Η Διεύθυνση Βιομηχανικών Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Ανάπτυξης, αποφάσισε την αναστολή της δραστηριοποίησης της εταιρίας αυτής, η οποία δεν έδινε πιστοποίηση μόνο στο συγκεκριμένο λούνα παρκ, αλλά και σε όλες τις αντίστοιχες επιχειρήσεις οι οποίες λειτουργούν στην Βόρεια Ελλάδα.

Από τα στοιχεία τα οποία συγκεντρώνει ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού, προκειμένου να τα υποβάλει στις δικαστικές αρχές, προκύπτει ότι τις πέντε υπεύθυνες δηλώσεις τις οποίες είχε καταθέσει ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, τις είχε υπογράψει… ο πατέρας του.

Σε αυτές αναφερόταν ότι «έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία του συγκροτήματος και την ασφάλεια θεατών και εργαζομένων» και ο ιδιοκτήτης τις δηλώσεις αυτές τις παρουσίαζε στις αρχές, καθώς δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας από τον δήμο.

Σήμερα, η Δήμαρχος Κασσάνδρας επρόκειτο να κατέθετε στις δικαστικές αρχές του Πολυγύρου για την υπόθεση,  μέσω της δικηγόρου της όμως ζήτησε και πήρε προθεσμία για να δώσει εξηγήσεις, την ερχόμενη Τρίτη 17/09.

Ειδήσεις σήμερα:

Λύτρας: Η αποφυλάκιση, η νέα “συγγνώμη” και οι όροι

Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας: Η συνεργασία ΗΠΑ - Κύπρου υπονομεύει τους Τουρκοκύπριους

Μεταναστευτικό: Τα “πυρά” Μητσοτάκη και η αγωνία της ΕΕ για το “σφράγισμα” της Γερμανίας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠρώην πράκτορας της CIA στον ΑΝΤ1: Έτσι έστησε το Ισραήλ την επίθεση με τους βομβητές (βίντεο)Χθες 17:41 | Ειδήσεις

Ο Μαρκ Πολυμερόπουλος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στη Μαρία Σαράφογλου, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Καταυλισμοί Ρομά: Η κάμερα του ΑΝΤ1 καταγράφει τις παράνομες συναλλαγές (βίντεο)Χθες 20:03 | Ειδήσεις

Την λήψη άμεσων μέτρων ζητούν οι κάτοικοι γύρω από τους τέσσερις μεγάλους καταυλισμούς Ρομά στην Αττική, καθώς όπως λένε, κυριαρχεί η εγκληματικότητα.

Ηράκλειο: 19 χρόνια κάθειρξη στον παππού που κακοποιούσε σεξουαλικά τα 4 εγγόνια τουΧθες 18:31 | Ειδήσεις

Ενώ αρχικά ομολόγησε τις πράξεις του, μετά αυτοδιαψεύστηκε και στη συνέχεια τα έριξε όλα στο ποτό, χωρίς όμως να πείσει το δικαστήριο.

Τροχαίο δυστύχημα στο Πήλιο: Αυτοκίνητο με 2 επιβάτες, έπεσε σε χαράδραΧθες 22:34 | Ειδήσεις

Ο οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε μαζί με τη γυναίκα του, έχασε τον έλεγχο του κι έπεσε σε χαράδρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
TikToker ισχυρίζεται ότι η ζωή σταμάτησε το 2020: “Ζούμε σε έναν κόσμο που δεν είναι καν πραγματικός” (βίντεο)23:59Iron Maiden: Παγκόσμια περιοδεία για τα 50 χρόνια από την ίδρυση τους23:46Φωτογράφος διαζυγίων: Το νέο επάγγελμα που ξεκίνησε από την Κίνα 23:34Τροχαίο δυστύχημα στο Πήλιο: Αυτοκίνητο με 2 επιβάτες, έπεσε σε χαράδρα23:21Φωτιές σε Σάμο και Κάρπαθο (εικόνες) 23:09Καρκίνος του προστάτη: Τι πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι άνδρες για τη νόσο22:56Super League: Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη πριν την Ευρώπη22:44Απάτη: 40000 ευρώ από την Πάτρα κατέληξαν στις Σέρρες22:33ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 27 Σεπτεμβρίου22:21Ισραήλ - Λίβανος: Η εκκληση του ΟΗΕ και η απάντηση Νετανιάχου22:10Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Του έχει πάρει… τον αέρα21:57Πτήση τρόμου στην Κολομβία: “Παναγία μου, θα πεθάνουμε” (βίντεο)21:43Καιρός: Σάββατο με συννεφιές, βροχές και καταιγίδες21:30Βόρεια Ελλάδα: Καθηγητής Πανεπιστημίου εκβίαζε ερευνητές προγραμμάτων21:18Hellenic Train: Πότε επανέρχονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στη διαδρομή Κιάτο - Αίγιο - Κιάτο21:05Κατσούρης: “Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετούσαν σε κρίσιμα πόστα πρέπει να τιμωρηθούν”, λέει στον ΑΝΤ1 ο αδελφός του (βίντεο)20:51Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 1100 τροχαίες παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε μια μέρα20:38Καταυλισμοί Ρομά: Η κάμερα του ΑΝΤ1 καταγράφει τις παράνομες συναλλαγές (βίντεο)20:24ΕΕΣ – Ηρώδειο: Συναυλία για την ειρήνη και την αλληλεγγύη (εικόνες)20:11Weekenders: Αύριο η πρεμιέρα στις 8:50 στον ΑΝΤ1 19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο