LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2024 17:09

Καιρός: Τοπικές μπόρες, συννεφιά και άνεμοι την Παρασκευή

Πού αναμένεται να υπάρξουν τοπικές μπόρες, πόσο ισχυροί θα είναι οι άνεμοι και πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση για κάθε περιοχή.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια αναμένονται την Παρασκευή, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία είναι πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στα δυτικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία είναι πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με κατά τόπους πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια. Θα φτάσει τους 27 με 30 βαθμούς και στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μικρής διάρκειας σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στη Θράκη, αρχικά αναμένεται στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη δυτική Μακεδονία είναι πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρά. Το βράδυ προβλέπεται βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 και τοπικά έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και πρόσκαιρα στη δυτική Στερεά σποραδικές καταιγίδες.Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο είναι πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρά. Το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 με 29 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται αρχικά γενικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 και τοπικά έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα από δυτικές με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.


Ο καιρός το Σάββατο

Στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και το μεσημέρι - απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους. Στις υπόλοιπες περιοχές σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και το πρωί στα βόρεια και μετά το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στη δυτική και τη βόρεια χώρα. Θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 26 με 28 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις σημερα

Πάτρα - Επίθεση σε αστυνομικούς: Βίντεο από την συμπλοκή (βίντεο)

Φωτιά στη Ρόδο: Επιχειρούν εναέρια μέσα

Μέση Ανατολή - ΟΗΕ: Ψηφίζει για την κατοχή της Γάζας την επόμενη εβδομάδα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΗ Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ANT1: Η απελευθέρωση του τελευταίου Αμερικανού ομήρου της Χαμάς είναι σημαντική για όλους μαςΣήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Μεγάλη νίκη η απελευθέρωση του Αμερικανού ομήρου από στη Γάζα

Πάπας Λέων: Με επέλεξαν χωρίς να έχω καμία αξία, είμαι αδελφός και υπηρέτης σαςΣήμερα 16:23 | Ειδήσεις

Όπως επιτάσσει η παράδοση, αναγνώσθηκαν αποσπάσματα του Ευαγγελίου στα ελληνικά

Ψάρι Βάρδας: Ένα τσιγάρο ήταν η αφορμή της δολοφονίαςΣήμερα 18:11 | Ειδήσεις

Ο 23χρονος επιτέθηκε και σκότωσε με έναν αναδιπλούμενο σουγιά τον 24χρονο μέσα στο θερμοκήπιο που εγραζόντουσαν

Ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη – έχει κάνει μετάσταση στα οστάΣήμερα 23:27 | Ειδήσεις

Παρά την κρισιμότητα της κατάστασης, στην ανακοίνωση της οικογένειας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, εκφράζεται αισιοδοξία για την αντιμετώπιση της ασθένειας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η καθιστική ζωή παράγοντας κινδύνου για Αλτσχάιμερ 23:59Ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη – έχει κάνει μετάσταση στα οστά23:44Ρίο: Κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου ποδηλάτη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο23:30Πολωνία – προεδρικές εκλογές: Μικρό προβάδισμα για τον Τρασκόφσκι στο exit poll23:16Εκλογές - Ρουμανία: Προηγείται ο Νικούσορ Νταν σύμφωνα με τα exit polls23:00Το πρώτο έντυπο περιοδικό στην ιστορία της αποκτά η Βουλή των Ελλήνων22:46Δολοφονία στη Βάρδα: Την Τρίτη η απολογία του καθ’ ομολογίαν δράστη22:32Βόλος – Καλλιθέα: Πικρή… νίκη για τους φιλοξενούμενους22:18Γαλλία – αεροδρόμιο Ορλί: Χάος λόγω βλάβης στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας22:03Λάρισα: «Εστία κινδύνου» από κάγκελο που ξεκόλλησε21:49Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο γιός του σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Πορτογαλία και πανηγύρισε σαν εκείνον (βίντεο)21:35Σημεία για rapid test δωρεάν τη Δευτέρα21:21Εσθονία: Οι ρωσικές Αρχές παρακρατούν ελληνόκτητο τάνκερ στη Βαλτική Θάλασσα21:08Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:54Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε φορτηγό εν κινήσει στο κέντρο20:41Λαμία – Παναιτωλικός: Αδιάφορο μεν… ματσάρα δε!20:27Η Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ANT1: Η απελευθέρωση του τελευταίου Αμερικανού ομήρου της Χαμάς είναι σημαντική για όλους μας20:14Συνελήφθη με πιστόλι σε νυχτερινό κέντρο20:00Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 20 άτομα να οδηγούν χωρίς δίπλωμα - Υπό την επήρεια μέθης οι τρεις εξ αυτών19:46Πρωταθλήτρια Ολλανδίας η Αϊντχόφεν 19:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο