LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2024 16:16

The FLAME Festival: Η Βίκος Cola στο πιο hot festival γεύσης

Η Βίκος Cola, Gold Sponsor στο THE FLAME Festival, μας προσκαλεί στο πρώτο μεγάλο πάρτι γεύσεων μετά τις καλοκαιρινές διακοπές!

ΒΙΚΟΣ COLA -THE FLAME FESTIVAL

Από τις 12 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, το THE FLAME Festival θα μετατρέψει το Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο σημείο συνάντησης όλων των foodies της πόλης.

Η Βίκος Cola, o Gold Sponsor στο THE FLAME Festival, σε προσκαλεί να ζήσεις ένα τετραήμερο γεμάτο νοστιμιές από όλο τον κόσμο στο πρώτο μεγάλο πάρτι γεύσεων μετά τις καλοκαιρινές διακοπές!

Στο THE FLAME Festival θα βρεις τις πιο original και αντισυμβατικές παραλλαγές σε αλμυρές και γλυκές γεύσεις από καταξιωμένους επαγγελματίες και γνωστά στέκια της γεύσης.

Tο THE FLAME Festival τα έχει όλα σε 20 food kiosks από τις πιο γνωστές και αγαπημένες σχάρες της πόλης.

Δίψα για THE FLAME Festival; Δίψα για Βίκος Cola!

ΒΙΚΟΣ COLA -THE FLAME FESTIVAL

Η Βίκος Cola με φυσικό μεταλλικό νερό θα είναι εδώ για να συνοδεύσει τις αλμυρές και γλυκές επιλογές σου και να δροσίσει κάθε σου λεπτό! Με την αυθεντική της γεύση σε προκαλεί να ζήσεις κάθε στιγμή με πάθος και διάθεση για περιπέτεια.

Εκτός από τις γευστικές απολαύσεις, θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με αγαπημένους DJs που θα κρατήσουν τον ρυθμό ζωντανό σε ένα ατελείωτο food party.

Εισιτήρια προπωλούνται στο more.com και τις ημέρες της εκδήλωσης στην είσοδο στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ.

Ωράριο λειτουργίας – Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

  • Πέμπτη 12/9 & Παρασκευή 13/9 – 17:00 – 00:00 
  • Σάββατο 14/9 & Κυριακή 15/9 – 12:00 – 00:00 

Είσοδος: 5,00€

Παιδιά έως 8 ετών: Δωρεάν 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το https://theflame.gr/

Ακολουθήστε τα SoMe του THE FLAME FESTIVAL και της Βίκος Cola:

https://www.facebook.com/theflamefestival.greece

https://www.tiktok.com/@theflame_festival

https://www.instagram.com/theflame_festival/

https://www.instagram.com/vikoscola/

https://www.tiktok.com/@vikoswater


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης για φρεγάτες Belharra: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η θωράκιση της πατρίδας (εικόνες)Σήμερα 19:13 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απόκτηση ακόμη μίας φρεγάτας Belharra.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο “οδικός χάρτης” για την εκλογή του ΠροέδρουΣήμερα 20:58 | Ειδήσεις

Πότε θα πραγματοποιηθεί η εκλογή του νέου Προέδρου, Πόσες υπογραφές απαιτούνται από μέλη της Κ.Ε για την κατάθεση υποψηφιότητας.

Αγορά περσικών χαλιών από το Υπουργείο Τουρισμού: Τι απαντά η Δέσποινα Μοιραράκη (βίντεο)Σήμερα 21:14 | Ειδήσεις

Αντιδράσεις προκάλεσε η αγορά από το υπουργείο Τουρισμού, δύο περσικών χαλιών, συνολικού κόστους 18 χιλιάδων ευρώ, από την επιχείρηση Μοιραράκη. Τι απαντά η ίδια.

Φοροδιαφυγή: Έναν μεγαλοπαράγοντα, έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου και έναν επιχειρηματία στη Μύκονο “έπιασαν” τα “δίχτυα” της ΑΑΔΕ (βίντεο)Σήμερα 20:59 | Ειδήσεις

Τρεις καραμπινάτες υποθέσεις φοροδιαφυγής, αποκάλυψαν οι ελεγκτικές αρχές. Επιτήδειοι, έκλεβαν το ΦΠΑ σε βάρος των πολιτών και του κράτους και εμφανίζονταν ως μεγαλοεπενδυτές, με ξένα χρήματα. Η ζημία για το ελληνικό Δημόσιο, ξεπερνά τα 180 εκατομμύρια ευρώ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται η κόντρα Τζάκρη - Ραγκούση για το “bullying”22:35BCL: Ο ΠΑΟΚ πήρε... το θρίλερ κόντρα στην Οραντέα22:21Δολοφονία Κατσούρη - Εισαγγελία: Στο στόχαστρο των ερευνών αξιωματικοί της ΕΛΑΣ22:08Champions League: Η Μπάγερ Λεβερκούζεν σκόρπισε... στους 4 ανέμους την Φέγενορντ21:54Αγορά περσικών χαλιών από το Υπουργείο Τουρισμού: Τι απαντά η Δέσποινα Μοιραράκη (βίντεο)21:41 Φοροδιαφυγή: Έναν μεγαλοπαράγοντα, έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου και έναν επιχειρηματία στη Μύκονο “έπιασαν” τα “δίχτυα” της ΑΑΔΕ (βίντεο)21:27ΣΥΡΙΖΑ: Ο “οδικός χάρτης” για την εκλογή του Προέδρου21:14Εκλογές - ΗΠΑ: “Τραμπάλα” οι δημοσκοπήσεις για Τραμπ και Χάρις21:00ΗΠΑ: Έφηβη εκτελεί τη μητέρα της και στέλνει άνετη SMS από την κουζίνα του σπιτιού της (βίντεο)20:47ΑΑΔΕ: Επιστροφές άνω των 5,3 δις ευρώ μέσα στο 202420:34Μητσοτάκης: Να αποκτήσουμε ένα κράτος με περισσότερη διαφάνεια, λογοδοσία και αποτελεσματικότητα (εικόνες)20:20ΠΑΣΟΚ: Υψηλοί τόνοι μεταξύ των υποψηφίων πριν το ντιμπέιτ20:07Μητσοτάκης για φρεγάτες Belharra: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η θωράκιση της πατρίδας (εικόνες)19:53ΕΟΠΥΥ – παράνομες συνταγογραφήσεις: Προφυλακιστέοι 5 κατηγορούμενοι19:40Missing alert για την εξαφάνιση ανήλικης19:26Επίδομα για τρίτεκνες και πολύτεκνες αγρότισσες: Πότε κατατίθεται στους λογαριασμούς19:13Κρήτη: Έπαθε ανακοπή μέσα στο ταξί που τον πήγαινε στο νοσοκομείο και πέθανε19:01Μπαχτσελί: Ο Δένδιας λαχταράει… το βυθό όπως οι παππούδες του18:48Βόλος: Καθηγητής πανεπιστημίου εξαπατούσε πολίτες18:36Χεζμπολάχ – Νασράλα: Σφαγές οι επιθέσεις με τους βομβητές18:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο