LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 08 Σεπτεμβρίου 2024 23:47

Παραολυμπιακοί - Τελετή Λήξης: Δείτε την παρέλαση της Ελληνικής Αποστολής (βίντεο)

Τα παιδιά που για άλλη μια φορά μας έκαναν περήφανους, παρελαύνουν θριαμβευτές μέσα στο Stade de France στο Παρίσι.

Λήξη - Παραολυμπιακοί

Έφτασε το τέλος των Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024, στους οποίους η Ελλάδα σημείωσε ιδιαίτερες επιτυχίες και απέσπασε 13 μετάλλια.

Η αυλαία πέφτει οριστικά σήμερα και στο Stade De France οι δύο τρομεροί κολυμβητές μας, η Χρυσή Παραολυμπιονίκις Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και ο Αργυρός Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης σήκωσαν ψηλά στον ουρανό την ελληνική σημαία στην Τελετή Λήξης των 17ων Παραολυμπιακών Αγώνων.

Δείτε την παρέλασή τους:

Λήξη - Παραολυμπιακοί

Λήξη - Παραολυμπιακοί

Λήξη - Παραολυμπιακοί

Λήξη - Παραολυμπιακοί

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Νεκρές γυναίκες σε ρωσικό βομβαρδισμό

Μητσοτάκης - Λειψυδρία: Ένωση Ευήνου και Μόρνου με την τεχνητή λίμνη Κρεμαστών

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παππάς αντί του Κασσελάκη στη ΔΕΘ


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα τουΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου που είχε επιτεθεί στον πατέρα του με ψαροντούφεκο. Τι εξετάζουν οι αρχές. 

Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης: Το Κυπριακό, ο ΟΗΕ και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις (εικόνες)Σήμερα 13:08 | Ειδήσεις

Τι είπαν οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, εν όψει της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτηΣήμερα 12:58 | Ειδήσεις

Στο "κυνήγι" εκατοντάδων χιλιάδων φορολογούμενων έχει αποδυθεί η ΑΑΔΕ για να τους γυρίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Πολίτης κέρδισε στην φορολοταρία και νόμιζε ότι "του κάνουν πλάκα"!

Φαράγγι Σαμαριάς: Η τραγωδία, οι συγκλονιστικές μαρτυρίες και η αυτοψίαΣήμερα 11:42 | Ειδήσεις

Δραματικές είναι οι περιγραφές των περιπατητών για τον τρόπο που έχασε την ζωή της η άτυχη γυναίκα. Κλειστό παραμένει το Φαράγγι. Αυτοψία του Ευθύνη Λέκκα για την ασφάλεια των διαβατών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης: Το Κυπριακό, ο ΟΗΕ και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις (εικόνες)13:45Μαρινάκης για κόκκινα δάνεια: Οι βουλευτές πρέπει να ρωτούν και οι υπουργοί να απαντούν13:32Τραμπ: Ιρανοί χάκερ έκλεψαν αρχεία από την ομάδα του και τα έστειλαν στον Μπάιντεν13:18Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτη13:05Νετανιάχου: Συνελήφθη Ισραηλινός που κατηγορείται ότι στρατολογήθηκε από το Ιράν για να τον δολοφονήσει12:51Πάρος: Βύθιση ταχύπλοου - Οι επιβάτες διασώθηκαν από πλοίο της γραμμής12:38Υπουργείο Κοινωνική Συνοχής και Οικογένειας: Έκλεψαν 30 υπολογιστές από τα γραφεία12:24Φαράγγι Σαμαριάς: Η τραγωδία, οι συγκλονιστικές μαρτυρίες και η αυτοψία12:11Ιός Δυτικού Νείλου: Δύο θάνατοι την περασμένη εβδομάδα11:57ΗΠΑ: Πρώην πράκτορας της CIA καταδικάστηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων γυναικών11:44ΣΥΡΙΖΑ - Γκλέτσος: Κάναμε τεράστιο λάθος με τον Κασσελάκη (βίντεο)11:31Ο Ερντογάν απολαμβάνει φραπέ σε καφετέρια στην Άγκυρα (βίντεο)11:17Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του11:04Λίβανος - Κατασκευάστρια βομβητών: Οι ασύρματοι που εξερράγησαν δεν παράγονται εδώ και δέκα χρόνια10:51“Jannis Markopoulos: Ephemeral Flames” στην Σύρο10:41Βόλος: Θρίλερ με πτώμα στην θάλασσα - Εξετάζεται αν ανήκει στον γιο που χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του10:37Κολωνός: Συμπλοκή με πυροβολισμούς10:25Έρευνα - Εγκεφαλικά: Που οφείλεται η αύξηση τους10:11Ισραήλ: Επίθεση με ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ (βίντεο)09:58Ραγκούσης - Τζάκρη: Το bullying, η λάσπη και οι αποδείξεις (βίντεο)09:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο