LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Σεπτεμβρίου 2024 17:53 | Ανανέωση: 07 Σεπτεμβρίου 2024 09:51

Ράλλυ Ακρόπολις - Σείριος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Μαλακάσα για την υπερειδική διαδρομή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο θα ισχύσουν στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, λόγω της διεξαγωγής του Ράλλυ Ακρόπολις.

 Ράλι Ακρόπολις - Κάλε Ροβάνπερα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Μαλακάσας «Σείριος», έχουν τεθεί σε ισχύ από την Παρασκευή και θα διαρκέσουν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, 8 Σεπτεμβρίου, για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του «Ράλλυ Ακρόπολις».

Σύμφωνα με τη Νέα Οδό, από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

3η Φάση: Σάββατο 7/9, έναρξη 12:00 – ολοκλήρωση 18:00

  • Εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, μέσω του Ανοίγματος Έκτακτης Ανάγκης (Α.Ε.Α.) της κεντρικής νησίδας στο 48,65ο χλμ., στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς Λαμία).
  • Επαναφορά της κυκλοφορίας προς Αθήνα στο ρεύμα προς Αθήνα μέσω του Ανοίγματος Έκτακτης Ανάγκης (Α.Ε.Α.) της κεντρικής νησίδας στο 45,8ο χλμ.
  • Αποκλεισμό της λωρίδας εισόδου προς τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) στην κατεύθυνση προς Λαμία.
  • Αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) από το 48,95ο χλμ. έως το 48,76ο χλμ, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εξυπηρετείται μέσω της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος προς Λαμία, στην κατεύθυνση προς Λαμία και μέσω της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος προς Λαμία (με αντίθετη κατεύθυνση), στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Θα ισχύσει συνεπώς αμιφοδρομηση ρεύματος προς Λαμία.

ΟΑΚΑ - Ράλι Ακρόπολις - Υπερειδική

4η Φάση: Το Σάββατο 7/9 από τις 24:00 και μετά το πέρας των εκδηλώσεων της αθλητικής διοργάνωσης, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την απομάκρυνση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και τη σταδιακή απόδοση στην κυκλοφορία των αποκλεισμένων τμημάτων του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. Εκτιμάται ότι η 4η Φάση θα έχει ολοκληρωθεί την Κυριακή 08.09.2024 στις 14:00 το μεσημέρι και θα έχουν αποδοθεί στην κυκλοφορία και τα  δύο ρεύματα κυκλοφορίας του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. στο σύνολο τους.

Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο διεξαγωγής της υπερειδικής διαδρομής του αγώνα «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024», που θα διεξαχθεί στο Σ.Ε.Α. Μαλακάσας (Σείριος) το Σάββατο (7/9), θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, από την 16:00΄ ώρα του Σαββάτου 7-9-2024 έως την 06.00΄ της Κυριακής 8-9-2024 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου Αγ. Στεφάνου μέχρι την χιλιομετρική θέση 57.300 (όρια Ν. Αττικής - Ν. Βοιωτίας).

Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση δύναται να παραταθεί ή και να τροποποιηθεί εδαφικά και χρονικά ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς προκειμένου να αποφευχθούν πρόσθετα κυκλοφοριακά προβλήματα, να συνεργάζονται και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκιάθος: Σορός είναι 30 μέρες στο ψυγείο, περιμένοντας το... πιστοποιητικό θανάτου

A Moment to Remember - Πρίντεζης: Τα δάκρυα την ώρα που η φανέλα του ανέβαινε στην οροφή του ΣΕΦ (εικόνες)

NASA: Το Starliner γύρισε άδειο στην Γη για να μην κινδυνέψουν οι αστροναύτες (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κολωνός: Καραμπόλα πέντε οχημάτων στη Λένορμαν – Ένας νεκρός23:59Θρήνος στην Ιερουσαλήμ: 15χρονος έπεσε από πολυώροφο κτίριο κατά τη διάρκεια διαδήλωσης (βίντεο)23:45Πολωνικά μαχητικά αναχαίτισαν ρωσικό αεροσκάφος πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα23:31Τροχαίο - Αργολίδα: Για πρώτη φορά καταδικάστηκε και συνοδηγός 23:17Λούβρο: Πέντε οι συλλήψεις για τη ληστεία του αιώνα - Άφαντα τα κοσμήματα23:04Φρίκη στα Πετράλωνα: 63χρονος βίαζε ανήλικη και κατέγραφε τις πράξεις με το κινητό του22:51Τουρκία: Η 18χρονη Ντιλάρα σώθηκε από τα συντρίμμια - Δεν γνωρίζει ότι έχασε όλη της την οικογένεια22:38Αττική Οδός: Από τύχη σώθηκε ζευγάρι που αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του22:25Ισραήλ: Η οικογένεια του ομήρου Όφιρ Τζαρφάτι τον κήδευσε για τρίτη φορά (βίντεο)22:12Εντοπίστηκε σορός άγνωστου άνδρα σε προχωρημένη σήψη στη θάλασσα21:58Πέλλα: 29χρονος ασέλγησε στην μεθυσμένη ξαδέλφη του21:44Τάσος Τέλλογλου - ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα στοιχεία που αναζητούσαν οι αρχές, στη νέα τους έφοδο21:30Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η επίπληξη του Μητροπολίτη Δωδώνης, σε διευθυντή σχολείου 21:15Γιώργος Παπαδάκης: Να απαγορευτεί η είσοδος των μαθητών στη Βουλή21:00Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή20:46Λειψυδρία - Αποκάλυψη ANT1: Αναμένονται αυξήσεις στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ20:32Χρονοκόφτης στη Βουλή: Βαριές εκφράσεις Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου20:18Τέμπη: Ένταση στη δίκη για τα χαμένα βίντεο20:04Λειψυδρία: Μάχη με τον χρόνο δίνει η κυβέρνηση - Το σχέδιο "Εύρυτος"19:50Πειραιάς: Λεωφορείο παρέσυρε ηλικιωμένη την ώρα της επιβίβασης19:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο