LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 01 Σεπτεμβρίου 2024 14:54

Ρόδος: Μετανάστευσε γιατί ο άνδρας της έφερε άλλη γυναίκα στο σπίτι τους

Ο ισχυρισμός γυναίκας που κατέφθασε στο νησί του Αιγαίου και οι αντίδραση των Αρχών.

Μετανάστες - Αιγαίο - Βάρκα

Έφυγε από την Τουρκία με σκοπό να έρθει στη χώρα μας ως μεταφερόμενη, γιατί ο άνδρας της έφερε άλλη γυναίκα στο σπίτι επειδή δεν μπορεί να κάνει παιδιά!

Αυτό ισχυρίστηκε – σύμφωνα με πληροφορίες – χθες κατά την απολογία της η 42χρονη από την Τουρκία που συνελήφθη με τον 47χρονο συμπατριώτη της, για τη μεταφορά 17 ατόμων, μεταξύ των οποίων και 8 παιδιά, από τα γειτονικά παράλια στη Ρόδο, με ιστιοφόρο σκάφος. Και οι δύο εμπλεκόμενοι αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται όμως τελικά κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν στις φυλακές.

Πιο αναλυτικά, η 42χρονη συνοδευόμενη από το συνήγορό της κ. Γιάννη Κοκκινογένη προσήχθη χθες ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και δήλωσε πως δεν έχει κάποια σχέση με τη διακίνηση παράνομων αλλοδαπών αλλά αντίθετα ότι και η ίδια είναι μεταφερόμενη. Η 42χρονη αλλοδαπή «εξομολογήθηκε» στην απολογία της πως είναι παντρεμένη αλλά όλα αυτά τα χρόνια δεν κατάφερε να κάνει παιδί και έτσι πριν λίγο καιρό ο σύζυγός της τής έφερε άλλη γυναίκα στο σπίτι τους.

Το γεγονός αυτό, είπε η 42χρονη, την ανάγκασε να φύγει από τον τόπο της και να έρθει στη χώρα μας.

Αλλά και ο 47χρονος συμπατριώτης της από την πλευρά του, συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Αχιλλέα Δασκαλάκη, αρνήθηκε ότι είναι διακινητής και δήλωσε πως και ο ίδιος ήθελε να έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να μεταβεί κάποια στιγμή στο εξωτερικό.

Ωστόσο οι ισχυρισμοί τους αυτοί δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακρίτρια οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη αποφάσισαν να κριθούν προσωρινά κρατούμενοι και οι δύο αλλοδαποί.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν στις 27 Αυγούστου 2024 στη μία και είκοσι τα ξημερώματα, οπότε και εντοπίστηκε το ιστιοφόρο με τους αλλοδαπούς επιβάτες, στη θαλάσσια περιοχή «Στεγνά» της Ρόδου. Μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, αμέσως στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το ιστιοφόρο και προέβη στην ασφαλή περισυλλογή δεκαεννιά (19) αλλοδαπών (5 άνδρες, 6 γυναίκες και 8 ανήλικοι).

Πηγή: rodiaki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυάγιο στη Σικελία: Η κατάθεση μέλος του πληρώματος για τη στιγμή της βύθισης

Αεροπλάνο - Αποσκευές στην καμπίνα: Οι αλλαγές που ισχύουν από σήμερα

Μυτιλήνη: 71χρονη έπεσε στη θάλασσα την ώρα της επιβίβασης σε πλοίο


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εργασιακό Νομοσχέδιο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, σε 16 απαντήσεις12:35ΗΠΑ: Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσε…ένα γουρούνι 12:22Θεσσαλονίκη: Αμάξια λαμπάδιασαν …μέσα σε πιλοτή12:07Σοκ στη Λίβερπουλ: Σκοτώθηκε ο Ντιόγκο Ζότα11:52Αττική: Διέλευση μαχητικών αεροσκαφών11:39Υπό έλεγχο η φωτιά στον Αρχάγγελο Λακωνίας11:25Χανιά – εργατικό ατύχημα: Οικοδόμος έπεσε από ύψος 7 μέτρων11:10Φωτιά στην Λακωνία: Μήνυμα εκκένωσης από το 11210:55Θεσσαλονίκη: 15χρονοι επιτέθηκαν και αποπειράθηκαν να ληστέψουν συνομήλικο τους10:42Κηφισός: Μποτιλιάρισμα 13 χιλιομέτρων μετά από τροχαίο10:28Πέμπτη 3 Ιουλίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:15Φωτιά στην Ιεράπετρα – τελευταία εξέλιξη: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν10:01Φωτιά στην Χαλκιδική: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Βουρβουρού09:48Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Κυβέρνηση έχει το πολιτικό θάρρος να παραδεχτεί ότι απέτυχε09:34Σπάτα: Μετέφεραν ναρκωτικά μέσω…δερμάτων βοειδών (εικόνες)09:20Φορολογικές δηλώσεις: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή τους09:05Νετανιάχου: Ορκίστηκε να εξαλείψει τη Χαμάς08:51Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε σε μονοκατοικία08:35Καλιφόρνια: Έκρηξη σε αποθήκη πυροτεχνημάτων08:17Επίδομα ενοικίου: Οι κυρώσεις για όσους υποβάλλουν ανακριβή στοιχεία08:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο