LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 29 Αυγούστου 2024 18:14

Πολάκης σε Λινού: Να δούμε ποιο κόμμα θα σε περιμαζέψει με την κλεμμένη έδρα

Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε εκ νέου επιθεση στην Αθηνά Λινού, μέσα απο ανάρτησή του στο facebook.

Πολάκης - Λινού

Νέα επίθεση στην Αθηνά Λινού, εξαπέλυσε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Πολάκης, το απόγευμα της Πέμπτης (29.8.24).

Μετά και την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ η Αθηνά Λινού, ο Παύλος Πολάκης επιτείθεται εκ νέου στη βουλευτή κατηγορώντας την ότι αρνείται να δώσει διευκρινήσεις για το Ινστιτούτο Prolepsis και ότι «κρύβει τις σελίδες από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου επειδή δεν την συμφέρουν», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η κρυπτόμενη όλη μέρα χτες Αθηνά Λινού από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ψηφοφόρους ΤΟΥ, η αρνούμενη να δώσει τις αιτούμενες διευκρινίσεις Αθηνά Λινού, είχε το ΘΡΑΣΟΣ να εμφανιστεί χθες το βράδυ, κραδαίνοντας μια απόφαση ενός Τμήματος ΕλΣυν του 2017 -που αφορά άλλα πράγματα από αυτά για τα οποία εγκαλείται- για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, τα αδιευκρίνιστα και τα αθεώρητα!», τονίζει στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης.

«Μας είναι γνωστές αυτές οι παρελκυστικές τακτικές της διαπλοκής. Ωστόσο, όσο και να τραβήξει από τα μαλλιά μια απόφαση -την τρίτη κατά σειρά γιατί οι προηγούμενες ήταν απορριπτικές- που αφορά τη δυνατότητα ή μη υπογραφής μιας συγκεκριμένης Προγραμματικής Σύμβασης του 2017, όπου αναφέρεται ΡΗΤΑ ότι “η οικονομική συμβολή της Περιφέρειας κατά την εκτέλεση της σύμβασης δεν θα υπερβεί τα 400.000 ευρώ”, οφείλει να απαντήσει γιατί παραβίασε ακόμα και αυτή την απόφαση, μαζί με τον Μπακογιάννη και τον Σπανό, στήνοντας έκτοτε ΜΗΧΑΝΗ για τη διασπάθιση εκατομμυρίων ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», υπογραμμίζει.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ειδήσεις σήμερα

ΣΥΡΙΖΑ: Ραγδαίες εξελίξεις και πίεση για νέες κάλπες

Πάτρα - Απάτη με κάλπικες λίρες: Έδωσε 45000 ευρώ και πήρε... φλουριά βασιλόπιτας

Δίκη για το Μάτι - Μάρτυρας: Είδα τον ιερέα πατέρα μου να ζητά συγγνώμη από τον Θεό και να πνίγεται στα κύματα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑθήνα: Βιασμός 6χρονης από 45χρονοΣήμερα 06:23 | Ειδήσεις

Σοκαριστικά ήταν τα συμπεράσματα γιατρών, παιδοψυχολόγων και ιατροδικαστή αφού εξέτασαν την άτυχη μικρή και διαπίστωσαν τον καταναγκασμό στην οποία είχε υποβληθεί.

Σινουάρ: Το χρονικό του θανάτου του και οι αιχμές ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός (εικόνες)Σήμερα 06:49 | Ειδήσεις

Πώς δισταυρώθηκε διεθνώς το συμπέρασμα ότι ο ηγέτης ήταν νεκρός. Τι ανέφεραν στις σχετικές δηλώσεις τους Τζο Μπάιντεν, Κάμαλα Χάρις αλλά και εκπρόσωπος του State Department.

Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την ΠαρασκευήΧθες 17:45 | Ειδήσεις

Που θα είναι θυελλώδεις οι άνεμοι. Πόσο θα υποχωρήσει η θερμοκρασία. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης: Που ήταν οι “πατριώτες της φακής” όταν υπερασπιζόμασταν τον ΈβροΧθες 23:27 | Ειδήσεις

«Η πολιτική της Ευρώπης στο Μεταναστευτικό άλλαξε και ήρθε πιο κοντά στις ελληνικές θέσεις», υποστήριξε ο Πρωθυπουργός από τος Βρυξέλες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Revenge porn: Εκβίαζε την πρώην με γυμνές φωτογραφίες στον πατέρα της07:04Σινουάρ: Το χρονικό του θανάτου του και οι αιχμές ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός (εικόνες)06:50Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 91 σημεία06:36Αθήνα: Βιασμός 6χρονης από 45χρονο06:23Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή06:09Φόρτωσαν 50 κιλά χασίς στο αμάξι και... βγήκαν στην Εθνική Οδό23:59Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Η Βασίλισσα… μάδησε το τριφύλλι23:47Μητσοτάκης: Που ήταν οι “πατριώτες της φακής” όταν υπερασπιζόμασταν τον Έβρο23:35Θάνατος Σινουάρ: Οι αντιδράσεις και οι ελπίδες για συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρων23:22ΣΥΡΙΖΑ: Στα πρόθυρα νέας διάσπασης το κόμμα23:08Αμβέρσα – Τσιτσιπάς: Δύσκολη νίκη και πρόκριση στους “8”22:55Διασύνδεση POS: Τα αποκαλυπτικά στοιχεία για την φοροδιαφυγή και τα πρόσθετα έσοδα22:41Μεσσηνία: Θανάσιμος τραυματισμός άντρα που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του22:28Αττικη: Εκτεταμένη νοθεία στα καύσιμα δείχνουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι22:14Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 10 ετών στον 40χρονο για το “ακέφαλο πτώμα”22:01Τροχαίο - Νέα Κίος: Εξαϋλώθηκε το αυτοκίνητο 38χρονης μητέρας 21:47Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τον καρκίνο του προστάτη21:34Βία ανηλίκων - Κρήτη: 16χρονος γρονθοκόπησε άγρια ανήλικο μέσα στο σχολείο21:21Επίδομα θέρμανσης: Αύξηση στα 1200 ευρώ - Μεγαλύτερο το ποσό για το ρεύμα21:07Κακλαμάνης κατά Σκυλακάκη για το Χρηματιστήριο Ενέργειας20:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο