LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 28 Αυγούστου 2024 16:36

Φυλακές Δομοκού: Βγήκαν μαχαίρια - Στο νοσοκομείο ένας κρατούμενος

Άγρια συμπλοκή στις Φυλακές Δομοκού με τραυματία.Τι ακριβώς συνέβη

Κρατητηριο - κελι - φυλακηΆγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στις Φυλακές Δομοκού, στη Λαμία.

Αποτέλεσμα της σοβαρής συμπλοκής είναι ο τραυματισμός ενός 41χρονου Αλβανού, ο οποίος και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Πώς έγινε το σοβαρό περιστατικό στις φυλακές Δομοκού

Ειδικότερα, το επεισόδιο σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί της Τρίτης, μεταξύ ενός 32χρονου Σύριου και ενός 30χρονου Αλγερινού, με τον Αλβανό κρατούμενο.

Ο πρώτος φέρεται κατά τη συμπλοκή να χρησιμοποίησε και μαχαίρι, ενώ οι άλλοι δύο αντάλλαξαν μεταξύ τους χτυπήματα με χέρια και πόδια.

Τελικά από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ο 41χρονος, ενώ και οι τρεις συνελήφθησαν, όπως προβλέπεται από το νόμο, λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του ΑΤ Δομοκού που διενεργούν και την προανάκριση, σύμφωνα με το lamiareport.gr

Τι βρέθηκε στα κελιά των κρατουμένων

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι πραγματοποίησαν εκτεταμένη έρευνα στα κελιά της πτέρυγας όπου έγινε η συμπλοκή και εντόπισαν ένα μεταλλικό μαχαίρι, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και ένα αυτοσχέδιο σουβλί.

Τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ληστείες στο Νέο Κόσμο: Τους χτύπησαν και έγιναν “καπνός”

Κηφισίας - Τροχαίο: Αμάξι προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου (εικόνες)

“Το καλάθι του μαθητή”: Ξεκίνησε το πρόγραμμα για οικονομικά σχολικά

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠροαστιακός: Εισαγγελική παρέμβαση για την παρ’ ολίγον σύγκρουση τρένωνΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Η σύγκρουση αποφεύχθηκε από τύχη και χάρη στα αντανακλαστικά του μηχανοδηγού της 1210 που έτυχε να ακούσει από τον ασύρματο VHF την συνομιλία του σταθμάρχη στο ΣΚΑ και την εντολή προς τον μηχανοδηγό της 1307.

Παράσυρση στη Θεσσαλονίκη - ΕΛΑΣ: Και παλαιότερες παραβάσεις του οδηγού για αλκοόλΧθες 19:18 | Ειδήσεις

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο με αποτέλεσμα την παράσυρση του ζευγαριού, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Νέα Σμύρνη - Μαχαίρωμα: Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή Χθες 16:20 | Ειδήσεις

Το 46χρονο θύμα ζούσε με την αδερφή του, η οποία πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα και είναι Παραολυμπιονίκης.

Υδροστρόβιλος στον Πατραϊκό Κόλπο (βίντεο)Χθες 23:07 | Ειδήσεις

Η η βαριά συννεφιά που επικρατούσε πάνω από την Αχαϊκή πρωτεύουσα δημιούργησε για λίγα δευτερόλεπτα αυτό το εντυπωσιακό φαινόμενο στον Πατραϊκό Κόλπο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Al Jazeera: Το Ισραήλ ανακαλεί τις διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων 23:59Φωτιές: 16 εστίες το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα23:45Ανατολική Αττική: 20 νέα λεωφορεία από τον ΟΑΣΑ (εικόνες)23:31Υδροστρόβιλος στον Πατραϊκό Κόλπο (βίντεο)23:17Κουτσούμπας στη ΔΕΘ: Το ΚΚΕ στρατηγικός αντίπαλος της κυβέρνησης23:10H σύγχρονη Καρδιολογία στην Ψηφιακή Εποχή23:02Ενδοοικογενειακή βία - Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός μητέρας μπροστά στο παιδί της22:48Missing alert για την εξαφάνιση 12χρονης22:34myPyrasfaleiaLive: Σε λειτουργία η πλατφόρμα για την πυρασφάλεια κτηρίων και εγκαταστάσεων22:20Μετωπική σύγκρουση τρένων - Hellenic Train: Οι μηχανοδηγοί έκαναν το καθήκον τους22:05Ζελένσκι: Θα παρουσιάσω στον Μπάιντεν το σχέδιο νίκης της Ουκρανίας21:51THE FLAME Festival: Το πιο hot Festival γεύσης ξεκίνησε και είναι εδώ!21:38Χαρδαλιάς: Εντείνουμε τις δράσεις για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής21:24Χίος: Συνελήφθη Τούρκος με όπλο και φυσίγγια21:10ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Ανάκληση της απόφασης της Κ.Ε ζητούν οργανώσεις Μελών στη Θεσσαλονίκη20:56Βρετανία: Οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ στο στόχαστρο των “bookies”20:41Κακοποίηση ζώων - Καλαμάτα: Εγκατέλειψαν άρρωστο γαϊδουράκι 30 ετών! (εικόνες)20:27Παππάς: Σύμπτηξη μετώπου για την διάσωση του ΕΣΥ 20:12Γκάλοπ - Μπαρνιέ: Πόσοι πολίτες τον θέλουν για Πρωθυπουργό στην Γαλλία19:59Ολυμπιακός: Συνάντηση Μητσοτάκη - Αγγελόπουλων στο Μαξίμου για το ΣΕΦ19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο