LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Αυγούστου 2024 23:57

Λανς - Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης κράτησε ζωντανό το τριφύλλι για την πρόκριση

Φρανκόφσκι και Σάιντ πλήγωσαν δις τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μέρος, αλλά ο Φώτης Ιωαννίδης με ένα απίθανο γκολ στο 53' κράτησε ζωντανό το τριφύλλι.

ΛΑΝΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - CONFERENCE LEAGUE

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Λανς στο «Stade Bollaert-Delelis» στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα play off του Conference League και πλέον καλείται σε μία εβδομάδα (29/8, 21:00) να ανατρέψει τη σε βάρος του κατάσταση στο ΟΑΚΑ, για να πάρει την πρόκριση στο Group Stage της διοργάνωσης. Οι Γάλλοι προηγήθηκαν στο 4’ με το γκολ του Φρανκόφσκι, διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σαΐντ στο 34’ αν και είχαν αριθμητικό μειονέκτημα απ’ την αποβολή του Μεντίνα στο 22’ κι ο Παναθηναϊκός μείωσε στο τελικό 2-1 με το τρομερό γκολ του Ιωαννίδη στο 53’.

Το ματς ξεκίνησε θεόστραβα για τον Παναθηναϊκό, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν εξαιρετικά την μπάλα και με τρεις πάσες άλλαξαν πλευρά, με τον Σοτοκά να βγάζει ολομόναχο τον Φρανκόφσκι στα δεξιά, ο οποίος πλάσαρε με άνεση τον Ντραγκόφσκι, κάνοντας το 1-0 για τη Λανς.

Η γαλλική ομάδα παρέμεινε ψηλά στην επίθεση και στο 9’ από σέντρα του Φρανκόφσκι, ο Σαΐντ έπιασε κεφαλιά λίγο άουτ, ενώ στο 19’ ο Ντραγκόφσκι είχε πολύ καλή αντίδραση στο σουτ του Ντιούφ από μακριά.

Στο 21’ ο Παναθηναϊκός απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, όταν ο Μεντίνα έκανε ένα «δολοφονικό» μαρκάρισμα πάνω στον Μπακασέτα και με υπόδειξη του VAR και on field review από τον διαιτητή Μποργκάρ ο στόπερ της γαλλικής ομάδας πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια.

ΛΑΝΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - CONFERENCE LEAGUE

Αμέσως μετά (24’) ο Σαμπά έκανε απίθανη επέμβαση στη γωνία του σε κεφαλιά του Τσέριν, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει την κατοχή της μπάλας, την οποία όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε κάτι καλό δημιουργικά.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 34’, κόντρα στη ροή του αγώνα ήρθε και δεύτερο γκολ της γαλλικής ομάδας. Ο Μασάντο βγήκε με πολύ μεγάλη ταχύτητα στην κόντρα, έβγαλε στον Τόμασον κι αυτός με τη σειρά του στον Σαΐντ, ο οποίος νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Ντραγκόφσκι, κάνοντας το 2-0 για τη Λανς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τον έλεγχο της μπάλας και να μειώνει το σκορ στο 53’ με ένα... μουντιαλικό γκολ του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος πέρασε τέσσερις Γάλλους αμυντικούς και πλάσαρε σωστά τον Σαμπά, μειώνοντας σε 2-1.

Δύο λεπτά μετά (55’) από πάσα του Ιωαννίδη, ο Μπακασέτας σούταρε πάνω απ’ τα δοκάρια, ενώ στο 57’ ο Ντραγκόφσκι έκανε μία τρομερή επέμβαση σε εξ επαφής κεφαλιά του Ντανσό, διατηρώντας το σκορ στο 2-1.

Στο 86’ μετά από πολύ ωραία συνεργασία των Πελίστρι και Ιωαννίδη και πλασέ του πρώτου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκραντί. Ο διαιτητής Μπογκάρ έδωσε αρχικά πέναλτι, ωστόσο, με παρέμβαση του VAR πήγε σε on field review και πήρε πίσω την απόφασή του, θεωρώντας πως δεν υπήρχε πρόθεση ή κίνηση του παίκτη προς την μπάλα, σε μία απόφαση που προκάλεσε πολύ έντονες διαμαρτυρίες απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Στο 90’+2΄από πολύ καλή σέντρα του Μλαντένοβιτς ο Γερεμέγεφ απ’ το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να εκτελέσει καλά με το κεφάλι προς την εστία του Σαμπά στην τελευταία καλή ευκαιρία των «πράσινων» στον αγώνα.

ΛΑΝΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - CONFERENCE LEAGUE

Διαιτητής: Γκέργκο Μπογκάρ (Ουγγαρία)

Κίτρινες: 13’ Μεντίνα, 82’ Ντάνσο, 90’+6’ Φρανκόφσκι - 44’ Τετέ, 71’ Τσέριν, 83’ Βαγιαννίδης

Αποβολές: 22’ Μεντίνα (απευθείας κόκκινη)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΝΣ (Γουίλιαμ Στιλ): Σαμπά, Γκραντί, Ντάνσο, Μεντίνα, Φρανκόφσκι, Τόμασον (90’+1’ Μεντί), Ντιούφ, Μασάντο (90’+1’ Τσάβες), Περέιρα ντα Κόστα (26’ Χουσάνοφ), Σοτοκά, Σαΐντ (70’ Λασκαρί).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (68’ Βαγιαννίδης), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο (80’ Μαξιμοβιτς), Τσέριν (85’ Γερεμέγεφ), Τετέ (67’ Πελίστρι), Μπακασέτας, Τζούριτσιτς (80’ Λημνιός), Ιωαννίδης.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑπάντηση Φον ντερ Λάιεν σε Μητσοτάκη: Στόχος να πέσουν οι τιμές ενέργειαςΣήμερα 13:58 | Ειδήσεις

Η πρόεδρος της Κομισιόν αναγνώρισε ότι οι τιμές ενέργειας στην Ευρώπη είναι ακριβότερες από τον υπόλοιπο κόσμο και πως στόχος είναι η μείωσή τους. 

Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα τουΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου που είχε επιτεθεί στον πατέρα του με ψαροντούφεκο. Τι εξετάζουν οι αρχές. 

Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτηΣήμερα 12:58 | Ειδήσεις

Στο "κυνήγι" εκατοντάδων χιλιάδων φορολογούμενων έχει αποδυθεί η ΑΑΔΕ για να τους γυρίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Πολίτης κέρδισε στην φορολοταρία και νόμιζε ότι "του κάνουν πλάκα"!

Ιός Δυτικού Νείλου: Δύο θάνατοι την περασμένη εβδομάδαΣήμερα 11:47 | Ειδήσεις

Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τη λοίμωξη που προκαλεί ο ιός του Δυτικού Νείλου. Πού εντοπίστηκαν νέα κρούσματα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Harrods - Μοχάμεντ αλ Φαγέντ: Κατηγορίες για βιασμούς από πρώην υπαλλήλους του14:27Θεσσαλονίκη: 19χρονη κατήγγειλε τον ιερέα πατέρα της ότι την κλείδωσε για να της “αλλάξει μυαλό”14:13Απάντηση Φον ντερ Λάιεν σε Μητσοτάκη: Στόχος να πέσουν οι τιμές ενέργειας13:59Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης: Το Κυπριακό, ο ΟΗΕ και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις (εικόνες)13:45Μαρινάκης για κόκκινα δάνεια: Οι βουλευτές πρέπει να ρωτούν και οι υπουργοί να απαντούν13:32Τραμπ: Ιρανοί χάκερ έκλεψαν αρχεία από την ομάδα του και τα έστειλαν στον Μπάιντεν13:18Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτη13:05Νετανιάχου: Συνελήφθη Ισραηλινός που κατηγορείται ότι στρατολογήθηκε από το Ιράν για να τον δολοφονήσει12:51Πάρος: Βύθιση ταχύπλοου - Οι επιβάτες διασώθηκαν από πλοίο της γραμμής12:38Υπουργείο Κοινωνική Συνοχής και Οικογένειας: Έκλεψαν 30 υπολογιστές από τα γραφεία12:24Φαράγγι Σαμαριάς: Η τραγωδία, οι συγκλονιστικές μαρτυρίες και η αυτοψία12:11Ιός Δυτικού Νείλου: Δύο θάνατοι την περασμένη εβδομάδα11:57ΗΠΑ: Πρώην πράκτορας της CIA καταδικάστηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων γυναικών11:44ΣΥΡΙΖΑ - Γκλέτσος: Κάναμε τεράστιο λάθος με τον Κασσελάκη (βίντεο)11:31Ο Ερντογάν απολαμβάνει φραπέ σε καφετέρια στην Άγκυρα (βίντεο)11:17Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του11:04Λίβανος - Κατασκευάστρια βομβητών: Οι ασύρματοι που εξερράγησαν δεν παράγονται εδώ και δέκα χρόνια10:51“Jannis Markopoulos: Ephemeral Flames” στην Σύρο10:41Βόλος: Θρίλερ με πτώμα στην θάλασσα - Εξετάζεται αν ανήκει στον γιο που χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του10:37Κολωνός: Συμπλοκή με πυροβολισμούς10:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο