LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 22 Αυγούστου 2024 17:00

Κόρινθος: Στη φυλακή ο ένας ανήλικος για την εισβολή σε σπίτι - Περιοριστικοί όροι για τον δεύτερο

Τον δρόμο για τη φυλακή, πήρε ο ένας από τους δύο ανηλίκους για την "πολιορκία" και εισβολή σε σπίτι Γερμανού τουρίστα στην Κόρινθο. 

Κόρινθος: Η απίστευτη περιπέτεια τουρίστα στην περιοχή

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των ανηλίκων για την εισβολή σε σπίτι στην Κορινθία, στο οποίο διέμενε γερμανός τουρίστας με την οικογένειά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ένας από τους δράστες, 17 χρόνων, προφυλακίστηκε και ο 15χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, όταν οι τέσσερις ληστές προσέγγισαν το σπίτι λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα. Αδιαφόρησαν για την παρουσία της πενταμελούς οικογένειας και προσπαθούσαν πετώντας γεωργικά εργαλεία, ξύλα και ό,τι άλλο έβρισκαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό. Η οικογένεια έμεινε εγκλωβισμένη για περισσότερη από μισή ώρα, καθώς είχαν περικλώσει το σπίτι οι δράστες.

Ο 46χρονος κάλεσε τον Έλληνα φίλο του, ο οποίος και ενημέρωσε τις Αρχές. Αναγκάστηκε να παραδώσει στους δράστες συνολικά 2.400 ευρώ, αλλά εκείνοι τράπηκαν σε φυγή μόνον όταν άκουσαν τις σειρήνες των περιπολικών της Αστυνομίας. 

Οι Αρχές συνέλαβαν τους δράστες και μάλιστα, όπως προέκυψε οι συλληθφέντες εμπλέκονται και σε ακόμη 10 περιστατικά ληστειών και κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Ο Έγκεν Σακς, μίλησε για την περιπέτεια που έζησε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε μεταξύ άλλων: "στις 3 τα ξημερώματα η γυναίκα μου, μου είπε πως κάτι άκουσε έξω από το σπίτι. Κοίταξα και είδα κάποιους να κινούνται στην αυλή μας. Ήταν 8 αλλά υπήρχαν και άλλοι. Έβλεπα τους φακούς. Κάλεσα έναν φίλο μου και του το είπα. Του ζήτησα να καλέσει την αστυνομία".

Ειδήσεις σήμερα:

Άνδρος: Συνελήφθη ο καπετάνιος πλοίου - Σήκωσε την μπουκαπόρτα ενώ επιβιβαζόταν ΙΧ (βίντεο)

Κορονοϊός: 4 θάνατοι την ημέρα στην Ελλάδα - Δεκάδες οι διασωληνωμένοι

ΣΥΡΙΖΑ - Πολάκης: Αμφισβήτηση Κασσελάκη και υπόνοιες για διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος




Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕΟΠΥΥ - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Οι διάλογοι, το Οzempic και οι ράβδοι χρυσού (βίντεο)Σήμερα 20:04 | Ειδήσεις

Φάκελο με άλλους 100 γιατρούς στέλνει στις Αρχές το Υπ. Υγείας. Που βρέθηκαν ράβδοι χρυσού και λίρες. Αναμένεται να αποκαλυφθεί απάτη με "μαϊμού" συνταγοραφήσεις ύψους έως και 80 εκ. ευρώ.

Κακοκαιρία “Μπόρις”: Δεκάδες νεκροί και καταστροφές στην κεντρική Ευρώπη (εικόνες)Σήμερα 21:04 | Ειδήσεις

Νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές, άφησε πίσω της η κακοκαιρία "Μπόρις", που σαρώνει την κεντρική και ανατολική Ευρώπη. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί πολλές περιοχές, στην Πολωνία, την Τσεχία και τη Ρουμανία.

Φοροδιαφυγή: Ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν λιγότερα από... άνεργους (βίντεο)Σήμερα 20:11 | Ειδήσεις

Ζημίες ή πενιχρά εισοδήματα δηλώνει η πλειονότητα των ελ. επαγγελματιών, όπως προκύπτει από τις φορολογικές δηλώσεις τους. Ποιοι εμφανίζονται ως οι πιο φτωχοί.

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο τουρίστας που παρέσυρε τουρίστριες και σκότωσε ηλικιωμένοΣήμερα 16:57 | Ειδήσεις

Ποια ποινή επιβλήθηκε στο άνδρα που παρέσυρε και σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους δύο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΔΥΠΑ - ΕΠΑΣ: Εκπνέει η διορία για τις αιτήσεις21:45Κακοκαιρία “Μπόρις”: Δεκάδες νεκροί και καταστροφές στην κεντρική Ευρώπη (εικόνες)21:32Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Τρίτη21:18Λιμανάκια - Σύνταγμα: Μπαράζ συλλήψεων από την Τροχαία (εικόνες)21:05Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Η δίωξη που ασκήθηκε στον ύποπτο δράστη 20:51“Sounion”: Ολοκληρώθηκε η ρυμούλκηση του τάνκερ (εικόνες)20:38ΕΟΠΥΥ - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Οι διάλογοι, το Οzempic και οι ράβδοι χρυσού (βίντεο)20:25Φοροδιαφυγή: Ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν λιγότερα από... άνεργους (βίντεο)20:11Μακελελέ: Στον Αστέρα Τρίπολης δεν ήρθα για τα χρήματα (εικόνες)19:58Τραμπ: Η απόπειρα δολοφονίας έγινε λόγω της ρητορικής Μπάιντεν και Χάρις19:44Τσελίκ: Ο Μητσοτάκης ή ο Δένδιας εκπροσωπεί την ελληνική κυβέρνηση;19:31Όλυμπος: Βρέθηκε σορός Γερμανού που έκανε ορειβασία19:17Τουρκικά ΜΜΕ: Αντιδράσεις για την παρουσία Δένδια στο Καστελλόριζο19:03ΕΟΠΥΥ - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Οι βαριές κατηγορίες για τους συλληφθέντες 18:49Χατζηδάκης: Επεκτείνεται κατά 1 δις το πρόγραμμα “Ηρακλής”18:36ΠΑΟΚ: Ο Λόβρεν φόρεσε τα “ασπρόμαυρα” (εικόνες)18:22Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα υπερδιπλάσιο του στόχου στο 8μηνο18:11Ο οίκος Cardin σχεδίασε διαστημικές στολές για... αστροναύτες (βίντεο)17:58Τα νέα κίνητρα για συγχωνεύσεις – εξαγορές και για την Έρευνα και Καινοτομία17:44Ηράκλειο: Στη φυλακή ο τουρίστας που παρέσυρε τουρίστριες και σκότωσε ηλικιωμένο17:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο