LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 19 Αυγούστου 2024 21:42 | Ανανέωση: 19 Αυγούστου 2024 21:45

Χαλκιδική: Οι πυροβολισμοί στο beach bar και οι “επενδύσεις” της βουλγαρικής μαφίας στην Ελλάδα

Ελεύθεροι αφέθηκαν όλοι οι συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδιο. Οι Αρχές δεν αποκλείουν να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μελών της μαφίας.

Χαλκιδική - Επεισόδιο σε beach bar

Ελεύθεροι αφέθηκαν όλοι οι συλληφθέντες για αιματηρό επεισόδιο στη Χανιώτη Χαλκιδικής, ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης του beach bar. Μετά τις απολογίες τους και με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και οι τελευταίοι τρεις συλληφθέντες που πέρασαν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Πολυγύρου.

Ο ιδιοκτήτης του beach bar φέρεται να υποστήριξε, πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι εργαζόμενοι στο κατάστημα δεν έχουν ανάμειξη στη συμπλοκή, ενώ πρόσθεσε πως αν και δυσάρεστο είναι ένα περιστατικό που δεν είναι απίθανο να συμβεί οπουδήποτε συχνάζουν πολλοί άνθρωποι. Η παρέα των Βουλγάρων που φαίνεται να ξεκίνησε τον καβγά, υποστηρίζει ότι πήγαν στο beach bar με τις οικογένειές τους για να διασκεδάσουν και ότι δεν είχαν πρόθεση να προκαλέσουν επεισόδιο.

Αναζητούνται από την Αστυνομία επιπλέον πέντε άτομα, αφού ταυτοποιήθηκαν ακόμα δύο που φαίνεται να σχετίζονται με το περιστατικό.

Χαλκιδική - Επεισόδιο σε beach bar

Η μαφία των Βαλκανίων, φαίνεται να έχει απλώσει, τα πλοκάμια της και στην Χαλκιδική. Μετά το πρωτοφανές αιματηρό επεισόδιο, οι αποκαλύψεις για τη δράση των Βουλγάρων που εμπλέκονται, δείχνει πως η καθυστέρηση της παραγγελίας, ήταν ίσως η αφορμή για να μιλήσουν τα οπλα. Δημοσιογράφος από τη Βουλγαρία δινει τη δική της εκδοχή, καθώς θεωρεί πως στη χαλκιδική έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ ανθρώπων του οργανωμένου εγκλήματος.

Όπως λέει στον ΑΝΤ1 η Μπόικα Ατανάσσοβα, "Άνοιξε το κουτί της Πανδώρας στη Χαλκιδική. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Η παρέα που ήρθε εκεί είναι Βούλγαροι από τον "υπόγειο κόσμο" της Βουλγαρίας οι οποίοι δεν ζουν στη χώρα. Ο "βασικός" από αυτούς αναζητείται στη Βουλγαρία. Τώρα, πώς ήρθε στην Ελλάδα και πώς μπήκε στη χώρα αυτό πρέπει να μας το πει η αστυνομία! Στην Χαλκιδική κυκλοφορούν άνθρωποι με πολλά χρήματα/. Αυτή η περιοχή έχει μετατραπεί σε "Μύκονο των Βαλκανίων", δεν πηγαίνει τυχαία ο κόσμος, δεν είναι έκπληξη που πήγαν σε αυτό το μαγαζί. ... Μπορεί να υπάρχει πόλεμος με τις μαφίες εκεί, γιατί κυκλοφορούν πολλοί Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Ρώσοι, πάρα πολλοί άνθρωποι από τον "υπόγειο κόσμο" των Ββαλκανίων".

Το πρωτοπαλίκαρο της παρέας γνωστός με το παρατσούκλι "Κίρτσο ο Ρώσος", το 2014 συνελήφθη ως μέλος της "συμμορίας των σφυριών", αφέθηκε όμως ελεύθερος. Το 2016 συλλαμβάνεται και πάλι, στο Μπαλί για κλοπές ΑΤΜ και εκδίδεται στην Βουλγαρία. Τότε όμως έκανε, συμφωνία με την εισαγγελία, έδωσε και αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή.

Η Μπόικα Ατανάσσοβα λέει πως "είναι άνθρωπος με ποινικό παρελθόν. Δεν είναι ένας άνθρωπος που μοιράζει ναρκωτικά εδώ και εκεί. Είναι πολύ ψηλά στην ιεραρχία της μαφίας στη Βουλγαρία".

Ο Ρώσος υπήρξε στενός συνεργάτη του Τάκι, του Βούλγαρου "Escobar", που είχε υπό την προστασία του την βασίλισσα των κρυπτονομισμάτων γνωστή με το παρατσούκλι "Δόκτωρ Ρουζ", τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στην Ελλάδα, με τις φήμες να θέλουν τον Τάκι να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της.

Πριν από ένα χρόνο και πάλι στη Χανιώτη, μαφιόζοι εκτελεστές είχαν γαζωσει με 19 σφαίρες έναν 39χρονο Σκόπιανό. Το συμβόλαιο θανάτου ήταν απάντηση σε προηγούμενες εκτελέσεις μεταξύ αντίπαλων ομάδων.

Ο Τάσος Τέλλογλου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, εξήγησε πως μέλη της βουλγαρικής μαφίας "ξεπλένουν" χρήματα στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι οι ελληνικές Αρχές παρακολουθούν τις κινήσεις Βούλγαρων στην βόρεια Ελλάδα, αλλά είναι δύσκολο να δράσουν, καθώς μαζί με έσοδα από παράνομες δραστηριότητες, γίνονται επενδύσεις με νόμιμο χρήμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αττική - Αυτοψίες: Εκατοντάδες ακατάλληλα σπίτια, πάνω από 50 τα “κατεδαφιστέα”

Αλέν Ντελόν: Τα παιδιά του “σκοτώνονται” για την περιουσία του (βίντεο)

Κορινθία: Τουρίστας πάλεψε με διαρρήκτες για να σώσει την οικογένεια του (βίντεο ντοκουμέντο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κίνηση στους δρόμους: Πέντε τροχαία στον Κηφισό - Μεγάλες καθυστερήσεις08:35Euroleague: Για το «2 στα 2» ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπαρτσελόνα08:21Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την εκτελεστική αντιπρόεδρο της ΕΕ08:07Τίλι Νόργουντ: Η AI ηθοποιός που αναστατώνει τη σόουμπιζ07:53Μουντιάλ 2026: Παρουσιάστηκαν οι μασκότ ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικού που θα συνοδεύσουν την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση07:38Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας σήμερα07:24Ελβετία: Δακρυγόνα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για την αναχαίτιση από το Ισραήλ του διεθνούς στόλου για τη Γάζα07:10Πυροβολισμοί στην Ομόνοια: Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας06:56Ινδονησία: Περισσότερα από 9.000 παιδιά στη χώρα έχουν υποστεί τροφική δηλητηρίαση από δωρεάν σχολικά γεύματα06:42Αταμάν: Ο Όσμαν έκανε προπόνηση, θα δούμε πώς είναι η κατάστασή του και θα αποφασίσουμε06:28Έκλεισε το αεροδρόμιο του Μονάχου λόγω drones06:14Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή06:10Europa League: Θέλτα – ΠΑΟΚ: Δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ και ηττήθηκε στο Βίγκο από τη Θέλτα (βίντεο)23:59Euroleague: Ο Ολυμπιακός έμεινε από δυνάμεις στη Μαδρίτη23:50Conference League: Η Τσέλιε "έσπασε" το αήττητο της ΑΕΚ23:43Μάντσεστερ: 35χρονος Βρετανός ο ύποπτος για την επίθεση στη συναγωγή – Τέσσερις συνολικά συλλήψεις23:39Πυροσβεστική: Παραπάνω από 80 κλήσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων λόγω της κακοκαιρίας23:25Europa League: Ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για ΘΕΛΤΑ - ΠΑΟΚ (βίντεο)23:11Πρεσβεία Ισραήλ: Παράσταση διαμαρτυρίας για την επίθεση στον στολίσκο Sumud – Κλειστή η Κηφισίας (εικόνες)23:03ΗΠΑ: Νεκρός ένας 17χρονος – Οι φίλοι του τον πέρασαν για σκίουρο και τον πυροβόλησαν22:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο