LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 17 Αυγούστου 2024 10:22

Έλβις Πρίσλεϊ: Γυναίκα κατηγορείται ότι προσπάθησε να “φάει” το σπίτι - μουσείο του

Ποιον ευφάνταστο τρόπο σκέφτηκε η γυναίκα για να καταχραστεί το σπίτι μουσείο του "βασιλιά της ροκ".

AP - Ελβις Πρίσλεϊ

Μια γυναίκα συνελήφθη πριν από λίγες ημερες στις ΗΠΑ για απόπειρα εκβιασμού με στόχο να αποκτήσει την Γκρέισλαντ, την κατοικία του Έλβις Πρίσλεϊ, πλαστογραφώντας την υπογραφή της κόρης του μέσω μιας «αναίσχυντης κομπίνας», ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η 53χρονη Λίζα Τζανίν Φίντλεϊ αναμένεται ότι θα δικαστεί μεταξύ άλλων για πλαστοπροσωπεία και κινδυνεύει να καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών.

Πιστεύεται ότι προσπάθησε να αποκτήσει το κτήμα του «Βασιλιά», που βρίσκεται στο Μέμφις του Τενεσί, υποστηρίζοντας ότι η κόρη του, η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, η οποία πέθανε τον Ιανουάριο του 2023, είχε δανειστεί 3,8 εκατ. δολάρια από την εταιρεία Naussany Investments, βάζοντας υποθήκη την Γκρέισλαντ.

Επειδή το υποτιθέμενο «δάνειο» δεν αποπληρώθηκε, η Φίντλεϊ έβγαλε σε πλειστηριασμό το σπίτι για λογαριασμό της Naussany Investments, ωστόσο τον περασμένο Μάιο ένας δικαστής μπλόκαρε τη διαδικασία την τελευταία στιγμή, κατόπιν προσφυγής της μεγαλύτερης κόρης της Λίζα Μαρί και εγγονής του Έλβις, της ηθοποιού Ράιλι Κίο.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης διαβεβαιώνει ότι η ύποπτη πλαστογράφησε πολλά έγγραφα, υπογράφοντας ως «Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ» και ότι στην πραγματικότητα προσπαθούσε να επιτύχει έναν «φιλικό διακανονισμό» με την οικογένεια της θανούσης.

Το σπίτι του Έλβις Πρίσλεϊ έχει μετατραπεί σε μουσείο και χώρο «προσκυνήματος» για τους αμέτρητους πιστούς του θρύλου του ροκ-ν-ρόλ. Σε αυτό το σπίτι βρέθηκε νεκρός ο «Βασιλιάς», τον Αύγουστο του 1977, σε ηλικία 42 ετών.

Ειδήσεις σήμερα:

ΔΝΤ: Πότε θα υποχωρήσει αισθητά το ελληνικό δημόσιο χρέος

“Καλάθι του μαθητή”: Πότε ξεκινάει και τι περιλαμβάνει

Ιαπωνία: Δελφίνι κυνηγά κολυμβητές για… να τους βιάσει

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και δυνατούς ανέμουςΣήμερα 09:59 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές και ποιες ώρες θα επηρεαστούν από τα τοπικά ισχυρά φαινόμενα που θα συνοδεύονται απο μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανές χαλαζοπτώσεις.

Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφησηΣήμερα 08:37 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Υγείας στον ΑΝΤ1 για τα κυκλώματα που λυμαίνονταν τον ΕΟΠΥΥ, το Ozempic, τις δικλείδες ασφαλείας με τις έρευνες σε βάρος ιατρών, τα απογευματινά χειρουργεία και το ΕΣΥ.

Χεζμπολάχ: Οι βομβητές που σκόρπισαν τον θάνατο κατασκευάστηκαν στην ΒουδαπέστηΣήμερα 09:46 | Ειδήσεις

Νέα διάσταση παίρνει το θρίλερ που εξελίσσεται μετά τις απανωτές εκρήξεις βομβητών που σημειώθηκαν χθες σε Λίβανο και Συρία. 

Σχολεία: Πρώτη αποβολή μαθητή για χρήση κινητού μέσα στην τάξηΣήμερα 08:29 | Ειδήσεις

Έντονη διαμαρτυρία των γονιών του μαθητή για την εξάντληση της αυστηρότητας στην τήρηση των νέων κανόνων για τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βιασμός – καταγγελία: Αδιανόητη φρίκη για 24χρονη στα χέρια ενός Τούρκου11:51Μετέωρα: Η κακοκαιρία πλήττει την περιοχή - Αποκολλήθηκε κομμάτι δρόμου11:38Καφές: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο για καρδιομεταβολικά νοσήματα11:24Χαλκιδική: Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στον Τορωναίο κόλπο (βίντεο)11:11Κύπρος: Μετά τον Αταμάν και ο Κιλίτς κατά του πανό για τα 50 χρόνια κατοχής10:57ΠΑΣΟΚ - Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης10:44Χεζμπολάχ: Οι βομβητές που σκόρπισαν τον θάνατο κατασκευάστηκαν στην Βουδαπέστη10:30Σύλβια Μάρκο: Η “Νοσηλεύτρια της χρονιάς” στην Βρετανία μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)10:17Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και δυνατούς ανέμους10:05Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφηση09:52Χαλάνδρι: Τον έδειραν και τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου09:39Αιγάλεω: Τους επιτέθηκαν με μαχαίρια και τους ληστέψαν09:26“Καλημέρα Ελλάδα” - Αγρότες: Τεράστια η απόκλιση της τιμής, από το ράφι έως το χωράφι (βίντεο)09:12Παύλος Φύσσας - Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείσουν λόγω των εκδηλώσεων08:59Φωτιά στην Motor Oil: Αποκλειστική μαρτυρία τραυματία στον ΑΝΤ1 (βίντεο)08:45Σχολεία: Πρώτη αποβολή μαθητή για χρήση κινητού μέσα στην τάξη08:33Hellenic Train: Διακοπή ηλεκτροδότησης μεταξύ Λάρισας και Ραψάνης08:20Μεσανατολικό: Επίσκεψη-αστραπή του Μπλίνκεν στην Αίγυπτο08:07Μεξικό: Δεκάδες νεκροί από κατολισθήσεις (εικόνες)07:54Motor Oil: Σε ύφεση η πυρκαγιά - Άνοιξε η Παλαιά Εθνική Οδός07:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο