LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 09 Αυγούστου 2024 11:40 | Ανανέωση: 09 Αυγούστου 2024 11:52

Πύργος - Θάνατος 48χρονου: Το ενδεχόμενο να τον τσίμπησε καφέ αράχνη και η ιατροδικαστική εξέταση

Τι εκτιμούν οι ειδικοί για τον θάνατο του 48χρονου. "Φως" στα αίτια θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση και ο ιστολογικός έλεγχος.

Καφέ αράχνη - AP

Αναστάτωση και θλίψη έχει προκαλέσει στην Ηλεία ο θάνατος του 48χρονου πιθανόν από τσίμπημα αράχνης, αφού είχε προηγηθεί βραχεία νοσηλεία στο νοσοκομείο Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο άτυχος 48χρονος δέχτηκε τσίμπημα, χωρίς όμως ακόμη να έχει διευκρινιστεί η προέλευσή του. Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται είναι να τον τσίμπησε αράχνη, όμως αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ενώ για τα αποτελέσματα του ιστολογικού ελέγχου θα περάσουν κάποιες ημέρες.

Ο διοικητής του νοσοκομείου του Πύργου, Σπύρος Πολίτης, αναφέρει σχετικά με το χρονικό της υπόθεσης «Ο άνθρωπος ήταν από την περιοχή της Βοιωτίας και είχε κατέβει στην Ηλεία για διακοπές. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής. Ο ίδιος δεν κατάλαβε ούτε τσίμπημα ούτε τίποτα, ούτε είδαν κάτι. Γύρισε σπίτι του και την Δευτέρα υπήρχε πιο έντονος κνησμός και την Δευτέρα το βράδυ ήταν ακόμη περισσότερο. Έτσι την Τρίτη το πρωί αποφάσισε να πάει στον γιατρό, όχι ως περιστατικό ως τσίμπημα αλλά ως φλεγμονή στο πόδι, για αυτό πήγε και σε ορθοπεδικό. Ο γιατρός τον έστειλε στο νοσοκομείο με μια πιθανή φλεγμονή και οι γιατροί είχαν διάφορες εικασίες. Του κάνανε διάφορες εξετάσεις, ακόμα και τρίπλεξ στην περιοχή για να δουν τις αρτηρίες τι υπάρχει. Εισήχθη με μόλυνση. Από το βράδυ εξελίχτηκε ραγδαία και από κει και πέρα άρχισαν οι υποθέσεις από τους γιατρούς του νοσοκομείου».

Σχετικά με το τι προκάλεσε τον θάνατο του άτυχου άνδρα, δήλωσε πως «Ακόμα δεν βρέθηκε τίποτα, ούτε δηλητήριο. Από την κλινική του εικόνα υποθέτουν οι έμπειροι επιστήμονες του κέντρου δηλητηριάσεων πως πιθανότατα υπάρχει αράχνη, και όχι φίδι. Το σύνηθες είναι φίδια, δεν έχουμε ούτε στην περιοχή, ούτε στην Ελλάδα τέτοιες αράχνες. Είναι πάρα πολύ σπάνιο εάν όντως είναι αράχνη. Τα συμπτώματα παραπέμπουν σε αυτή την εικασία. Ήταν πολύ ύπουλη η εξέλιξη της υγείας του από την Κυριακή μέχρι την Τρίτη».

Σύμφωνα με τον διοικητή, σήμερα θα πραγματοποιηθεί και ιατροδικαστικός έλεγχος, ενώ για τα αποτελέσματα του ιστολογικού ελέγχου θα περάσουν κάποιες ημέρες. «Δεν ξέρουμε αν σήμερα μπορεί να επιβεβαιωθεί σήμερα εάν όντως είναι από τσίμπημα αράχνης», τόνισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Τελωνείο Προμαχώνα: Άγριος ξυλοδαρμός 52χρονου έξω από καφετέρια

Τροχαίο στην Αθηνών - Σουνίου: Νεκρός ο οδηγός της μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Συνεχείς οι αναζωπυρώσεις – τεράστιες οι καταστροφές

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Χαμάς εντόπισε τα λείψανα ενός ακόμη ομήρου – Θα τα παραδώσει σήμερα υπό όρους17:20Γεραπετρίτης: Στο Λουξεμβούργο, για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ17:06Συνελήφθη 43χρονος πατέρας για έκθεση ανηλίκου – Η κόρη του λιποθύμησε από κατανάλωση αλκοόλ16:52Λαμία: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο - Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής (βίντεο)16:38Ληστεία στο Λούβρο: Εντοπίστηκε ένα από τα κλεμμένα κοσμήματα κοντά στο μουσείο16:24Χωρίς Οσμάν και Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός με Κολοσσό16:10Κίνα: Φωτιά σε καμπίνα αεροσκάφους προκαλεί πανικό (βίντεο)15:56"Ναι" από την Αυστρία στις νέες κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας, τη Δευτέρα συνεδριάζουν οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ15:42Δήθεν ηλεκτρολόγοι εξαπατούσαν ηλικιωμένους, με λεία χιλιάδες ευρώ15:28Ο Ολυμπιακός "καθάρισε" στο δεύτερο ημίχρονο τον Πανιώνιο15:14Γάζα: Δύο ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα του θύλακα15:04Μυστρά: Στο νοσοκομείο άνδρας που προσπάθησε να ανάψει τζάκι ρίχνοντας βενζίνη14:50Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)14:36Ληστεία στο Λούβρο - Εκλάπησαν κοσμήματα, οι δράστες έχουν διαφύγει14:22Κέρκυρα: Ανησυχία για τους 1.500 τόνους κατεψυγμένων τροφίμων - Υγειονομική βόμβα απειλεί την περιοχή14:09GastrosoΦy Fest powered by Protergia (Live Blog)13:55Η Σάκκαρη πέρασε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά στο Τόκιο13:52Στον Ναό της Αναστάσεως, στα Ιεροσόλυμα, η χειροτονία του Αρχιεπισκόπου Σινά Συμεών13:38Φιντάν κατά Μητσοτάκη για το SAFE: "Περηφανεύεται που απέκλεισε την Τουρκία" -  "Δεν δεχόμαστε υποδείξεις", απαντάει η Αθήνα13:24Χανιά: Βανδαλισμοί στο κέντρο της πόλης - Γυαλιά καρφιά έγιναν γραφεία και ΑΤΜ13:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο