LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 08 Αυγούστου 2024 09:12

Ηλεία: 48χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από τσίμπημα αράχνης

Ο 48χρονος πήγε στο νοσοκομείο λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε, αλλά η κατάσταση του επιδεινώθηκε ραγδαία και οι γιατροί των διασωλήνωσαν.

αράχνη

Μάχη για τη ζωή του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Ηλείας, δίνει ένας 48χρονος άνδρας ο οποίος -πιθανά- δέχθηκε τσίμπημα από αράχνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, ο 48χρονος πήγε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στο πόδι, χωρίς ωστόσο μέχρι και εκείνη την ώρα να έχει συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για τσίμπημα. Μάλιστα νωρίτερα ο ίδιος είχε επισκεφθεί ιδιώτη ορθοπεδικό -καθώς πίστευε ότι οι πόνοι οφείλονται σε κάποιο ζήτημα, με τον ιατρό να τον στέλνει, άμεσα, στο νοσοκομείο.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί έπεσαν πάνω στον 48χρονο δίνοντας του τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα του έκαναν εισαγωγή.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με την κλινική του εικόνα να είναι περίεργη, με τα συμπτώματα που παρουσίασε, να παραπέμπουν σε δηλητηριώδες τσίμπημα, με το ιατρικό προσωπικό να κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 48χρονος διασωληνώθηκε, και νοσηλεύεται σε σοβαρή -αλλά σταθερή κατάσταση στο “Ανδρέας Παπανδρέου” με το ιατρικό προσωπικό να παίρνει και τις κατάλληλες οδηγίες από το Κέντρο δηλητηριάσεων για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Πάντα με τις ίδιες πηγές, ο 48χρονος άνδρας -που βρίσκεται στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα ψηλά στο μηρό, χωρίς ωστόσο να δει ή να καταλάβει το ζωύφιο που του το προκάλεσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της 13ης ημέρας

Τροχαίο δυστύχημα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολώνες και ο οδηγός διαμελίστηκε (βίντεο)

Νέα Ιωνία: Πετούσε μολότοφ από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πάρος: Δορυφορική εικόνα από τις πλημμύρες στο νησίΧθες 22:32 | Ειδήσεις

Σημαντικές καταστροφές σημειώθηκαν στις Κυκλάδες λόγω της κακοκαιρίας, με τις μεγαλύτερες ζημιές να έχουν καταγραφεί στην Πάρο.

Κυριακή Γρίβα: Σπάραξε η μητέρα της στα αποκαλυπτήρια του μνημείου της, 1 χρόνο μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (εικόνες)Χθες 19:58 | Ειδήσεις

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από το Αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου γίνονται τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, πριν από ένα χρόνο.

Τροχαίο στον Λαγκαδά: Η προφυλάκιση, η συγνώμη και η χρήση μεθαδόνηςΧθες 19:13 | Ειδήσεις

Η υπόθεση της άτυχης Χαράς, που σκοτώθηκε από τον μεθυσμένο οδηγό, που ήταν στο τιμόνι, παρ' ότι του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα, έχει μια ακόμη συγκλονιστική εξέλιξη.

Βοστώνη: Φορτηγό έπεσε σε πεζούς (εικόνες)Χθες 22:06 | Ειδήσεις

Στο δυστύχημα ενεπλάκη ένα κίτρινο φορτηγό, το οποίο έπεσε πάνω σε πεζούς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
FedHATTA: Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το Πάσχα σε Ελλάδα και εξωτερικό23:59Ινδία: Δεκάδες νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων23:45Τουρκία - Ιμάμογλου: Μποϊκοτάζ στην αγορά ως διαμαρτυρία για τη φυλάκισή του 23:30Άρης – Περιστέρι: Πήραν το “θρίλερ” οι φιλοξενούμενοι23:16Ένταση σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας 23:03Πατήσια: Φωτιά σε εργοστάσιο (εικόνες)22:49Κακοκαιρία - Πάρος: Δορυφορική εικόνα από τις πλημμύρες στο νησί 22:36Θεσσαλονίκη: Νύφη συνελήφθη λίγο πριν πάει στην εκκλησία22:22Βοστώνη: Φορτηγό έπεσε σε πεζούς (εικόνες) 22:09Charleston Open: Η Σάκκαρη προκρίθηκε στον 2ο γύρο21:55Η μεγάλη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1 21:42Επιβατικό αεροπλάνο από Ισραήλ έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Τουρκία21:28Πάπας Φραγκίσκος: Πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του21:15Ωνάσεια Δημόσια Σχολεία: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων - Ποιες είναι οι προϋποθέσεις21:01Youth League – Ολυμπιακός: Είπε αντίο… με ψηλά το κεφάλι20:48Ηράκλειο: Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε σπίτια με “χρυσή” λεία20:34Μητσοτάκης στο ΤikTok για κατώτατο μισθό: Θα πετύχουμε τον στόχο μας για 950 ευρώ το 2027 20:21Κυριακή Γρίβα: Σπάραξε η μητέρα της στα αποκαλυπτήρια του μνημείου της, 1 χρόνο μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (εικόνες)20:07ΠΝΟ – Απεργία: Πότε δένουν κάβους τα πλοία19:52Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος ο δεύτερος υγειονομικός - Κατηγορείται για χρηματισμό και εκβιασμό19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο