LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 03 Αυγούστου 2024 20:33

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιστιοπλοΐα: 17οι τερμάτισαν οι αδελφοί Σπανάκη

Γιατί οι Έλληνες αθλητές δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το βάθρο των μεταλλίων. Από ποια κούρσα "παραιτήθηκαν" κρίνοντάς την ως την χειρότερή τους. Ποιοι διακρίθηκαν.

Ολυμπιακοί - Ιστιοπλοΐα - Σπανάκη 1

Με τη 17η θέση στην τέταρτη ιστιοδρομία ολοκλήρωσαν τα αδέλφια Αριάδνη και Οδυσσέας Σπανάκης τις σημερινές προσπάθειές τους στη μεικτή κατηγορία 470 της ιστιοπλοΐας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, το ελληνικό πλήρωμα έπεσε στην 13η θέση της γενικής κατάταξης με 30 βαθμούς ποινής, καθώς «πέταξε» την τέταρτη κούρσα ως τη χειρότερή του.

Οι Λάρα Φαντλάου/Λούκας Μερ από την Αυστρία επικράτησαν στην τέταρτη ιστιοδρομία των 470, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Άντον Ντάλμπεργκ/Λοβίσα Κάρλσον από τη Σουηδία και οι Τζόρντι Τσάμαρ Ερνάντεθ/Νόρα Μπρούγκμαν Κάμποτ από την Ισπανία.

Οι Κέιτζου Οκάντα/Μίχο Γιοσιόκα από την Ιαπωνία προηγούνται στη γενική κατάταξη με 5 βαθμούς ποινής, ενώ ακολουθούν οι Φαντλάου/Μερ με 9 και οι Ντάλμπεργκ/Κάρλσον με 10 βαθμούς ποινής.

Ειδήσεις σήμερα:

Σομαλία: Δεκάδες νεκροί από επίθεση τζιχαντιστών σε δημοφιλή παραλία (εικόνες)

Φιλιππίνες: Μεγάλος σεισμός στο Μιντανάο

Καιρός: Μικρή άνοδος και πρόσκαιρες νεφώσεις το Σάββατο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα τουΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα βρέθηκε το μηχανάκι του 40χρονου που είχε επιτεθεί στον πατέρα του με ψαροντούφεκο. Τι εξετάζουν οι αρχές. 

Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτηΣήμερα 12:58 | Ειδήσεις

Στο "κυνήγι" εκατοντάδων χιλιάδων φορολογούμενων έχει αποδυθεί η ΑΑΔΕ για να τους γυρίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Πολίτης κέρδισε στην φορολοταρία και νόμιζε ότι "του κάνουν πλάκα"!

Φαράγγι Σαμαριάς: Η τραγωδία, οι συγκλονιστικές μαρτυρίες και η αυτοψίαΣήμερα 11:42 | Ειδήσεις

Δραματικές είναι οι περιγραφές των περιπατητών για τον τρόπο που έχασε την ζωή της η άτυχη γυναίκα. Κλειστό παραμένει το Φαράγγι. Αυτοψία του Ευθύνη Λέκκα για την ασφάλεια των διαβατών.

Ιός Δυτικού Νείλου: Δύο θάνατοι την περασμένη εβδομάδαΣήμερα 11:47 | Ειδήσεις

Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τη λοίμωξη που προκαλεί ο ιός του Δυτικού Νείλου. Πού εντοπίστηκαν νέα κρούσματα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης - Χριστοδουλίδης: Το Κυπριακό, ο ΟΗΕ και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις (εικόνες)13:45Μαρινάκης για κόκκινα δάνεια: Οι βουλευτές πρέπει να ρωτούν και οι υπουργοί να απαντούν13:32Τραμπ: Ιρανοί χάκερ έκλεψαν αρχεία από την ομάδα του και τα έστειλαν στον Μπάιντεν13:18Η ΑΑΔΕ ψάχνει πολίτες για να τους επιστρέψει λεφτά! Σβήνουν τα mail φοβούμενοι για απάτη13:05Νετανιάχου: Συνελήφθη Ισραηλινός που κατηγορείται ότι στρατολογήθηκε από το Ιράν για να τον δολοφονήσει12:51Πάρος: Βύθιση ταχύπλοου - Οι επιβάτες διασώθηκαν από πλοίο της γραμμής12:38Υπουργείο Κοινωνική Συνοχής και Οικογένειας: Έκλεψαν 30 υπολογιστές από τα γραφεία12:24Φαράγγι Σαμαριάς: Η τραγωδία, οι συγκλονιστικές μαρτυρίες και η αυτοψία12:11Ιός Δυτικού Νείλου: Δύο θάνατοι την περασμένη εβδομάδα11:57ΗΠΑ: Πρώην πράκτορας της CIA καταδικάστηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων γυναικών11:44ΣΥΡΙΖΑ - Γκλέτσος: Κάναμε τεράστιο λάθος με τον Κασσελάκη (βίντεο)11:31Ο Ερντογάν απολαμβάνει φραπέ σε καφετέρια στην Άγκυρα (βίντεο)11:17Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του11:04Λίβανος - Κατασκευάστρια βομβητών: Οι ασύρματοι που εξερράγησαν δεν παράγονται εδώ και δέκα χρόνια10:51“Jannis Markopoulos: Ephemeral Flames” στην Σύρο10:41Βόλος: Θρίλερ με πτώμα στην θάλασσα - Εξετάζεται αν ανήκει στον γιο που χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του10:37Κολωνός: Συμπλοκή με πυροβολισμούς10:25Έρευνα - Εγκεφαλικά: Που οφείλεται η αύξηση τους10:11Ισραήλ: Επίθεση με ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ (βίντεο)09:58Ραγκούσης - Τζάκρη: Το bullying, η λάσπη και οι αποδείξεις (βίντεο)09:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο