LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 29 Ιουλίου 2024 11:09

Τουρκία - Τσελίκ: Ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ είναι νοσταλγός του Χίτλερ

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος κατηγόρησε ευθέως τον Ίσραελ Κατς ότι μιμείται τον Υπουργό Εξωτερικών του Γ' Ράιχ και ότι υποθάλπτει σφαγές και γενοκτονίες.

AP - Ομέρ Τσελίκ

Στο “χορό” των επιθετικών τουρκικών δηλώσεων κατά του Ισραήλ μπήκε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκία Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος μέσω Χ δήλωσε: «Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Κατς, όχι μόνο ξεπέρασε τα όριά του με τις δηλώσεις που χρησιμοποίησε κατά του Προέδρου μας, ο οποίος υπερασπίζεται τις ανθρώπινες αξίες και την ειρήνη, αλλά αποκάλυψε επίσης ότι είναι ένας πλήρης Ναζί. Αυτές οι επιθέσεις στον Πρόεδρό μας είναι επιθέσεις εκείνων που είναι εχθροί των ανθρώπινων αξιών, της συνείδησης και της αξιοπρέπειας».

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία Άννα Ανδρέου, ο Ομέρ Τσελίκ συνέχισε: «Φαίνεται ότι ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Κατς πήρε ως παράδειγμα τον υπουργό Εξωτερικών του Χίτλερ, Ρίμπεντροπ. Ο υπουργός Εξωτερικών του Χίτλερ Ρίμπεντροπ, δικάστηκε για ‘εσκεμμένη διεξαγωγή πολέμου, σχεδιασμό εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και διάπραξη εγκλημάτων κατά της ειρήνης’. Υπενθυμίζουμε στον Κατς ότι ο Ρίμπεντροπ δεν είναι καλό παράδειγμα. Το δίκτυο με το οποίο διέπραξε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας αργά ή γρήγορα θα δικαστεί...

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ είναι απλώς ένα γρανάζι σε μια μηχανή σφαγής που είναι ο σημερινός εκπρόσωπος των Ναζί». 

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε: «Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ και άλλοι σαν αυτόν επιτίθενται συνεχώς στον Πρόεδρό μας επειδή ενοχλούνται από τις πολιτικές που ακολουθεί ο Πρόεδρός μας στο όνομα των ανθρώπινων αξιών και της συνείδησης. Ό,τι και να κάνουν, δεν θα μπορέσουν να καλύψουν τις δολοφονικές και γενοκτονικές πολιτικές της κυβέρνησης στην οποία ανήκουν».

Και κατέληξε: «Τα μέλη αυτής της μηχανής σφαγής, που έκανε το όνομά της δίπλα σε σφαγές, γενοκτονίες, δολοφονίες και τους Ναζί, σίγουρα θα λογοδοτήσουν ενώπιον του νόμου. Ο Πρόεδρός μας έφτασε μέχρι σήμερα εξαλείφοντας τις απειλές πολλών καταπιεστών και από εδώ και πέρα, με την πολιτική του στάση στο όνομα της ανθρωπιάς και της αλήθειας, θα στέλνει τις απειλές των σύγχρονων Ναζί στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Μισέλ Ντε Γκρες

Εορτολόγιο - 29 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ισράηλ: Η απάντηση στον Ερντογάν και στη Χεζμπολάχ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο