LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Ιουλίου 2024 08:06 | Ανανέωση: 27 Ιουλίου 2024 08:04

Ολυμπιακοί Αγώνες - Αντετοκούνμπο: Η μεγαλύτερη τιμή!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ένας από τους δύο σημαιοφόρους της ελληνικής αποστολής που "άνοιξε" την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι - Τελετή έναρξης - Ελληνική αποστολή

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έζησε άλλο ένα μεγάλο όνειρό του το βράδυ της Παρασκευής (26/7) κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, καθώς ήταν σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μαζί με τη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο ελληνικό πλοιάριο που μπήκε πρώτο στα νερά του Σηκουάνα για τη μεγάλη παρέλαση.

Ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του και την υπερηφάνια του γι’ αυτή τη μεγάλη στιγμή και τη μοιράστηκε με τον υπόλοιπο κόσμος ανεβάζοντας στα social media μία φωτογραφία με την ελληνική σημαία και γράφοντας από πάνω ως λεζάντα «Η μεγαλύτερη τιμή» μαζί με δύο ελληνικές σημαίες κι ένα... μάτι.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που ήταν η έτερη σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στο ΑΠΕ - ΜΠΕ και αποκάλυψε ότι έκλαψε μόλις έμαθε ότι θα είναι σημαιοφόρος.

«Μου είχαν στείλει μία φωτογραφία πως είμαι υποψήφια και με έπιασε... ταχυκαρδία. Επομένως δεν μπορώ να σας περιγράψω το συναίσθημα όταν έμαθα ότι είμαι εγώ. Ενημερώθηκα από τα σόσιαλ μίντια. Με πήραν τα κλάμματα. Ειλικρινά δεν μπορώ να σας το κρύψω. Πήρα την μαμά μου και της είπα «πάρε... χαρτομάντηλα και μπες σε αυτό το λινκ»! Ειλικρινά τι να σας πω, το συναίσθημα είναι τρομερό κάθε φορά που μία τέτοια τιμή έρχεται σε έναν αθλητή. Είναι πολύ σημαντικό που θα είμαι εκεί μαζί με τον Γιάννη, ο καθένας με τη δική του ιστορία. Δεν είμαστε εκεί όμως, μόνο για την ιστορία μας, αλλά για το γεγονός ότι έχουμε κάτι πετύχει, όπως και όλη η ελληνική αποστολή. Παλεύουμε καθημερινά για να πετύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους και στη συνέχεια να σηκώσουμε την ελληνική σημαία μας ψηλά», είπε η σπουδαία αθλήτρια, ενώ κάνοντας χιούμορ σημείωσε ότι η διαφορά ύψους με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο «είναι το μοναδικό πρόβλημα στην τελετή εναρξης. Τον... περνάω λιγάκι στο ύψος...»..

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι - Τελετή έναρξης - Ελληνική αποστολή

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι - Τελετή έναρξης - Ελληνική αποστολή

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι - Τελετή έναρξης - Ελληνική αποστολή

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι - Τελετή έναρξης - Ελληνική αποστολή

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι - Τελετή έναρξης - Ελληνική αποστολή

Η ελληνική αποστολή παρέλασε πρώτη στα νερά του Σηκουάνα στην εν εξελίξει Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να κρατούν με περηφάνια την ελληνική σημαία, στο πλοιάριο που μετέφερε τους Έλληνες αθλητές.

Μία πολύ «δυνατή» εικόνα που δεν έμεινε ασχολίαστη απ’ τους Μιλγουόκι Μπακς που «έδειξαν» μέσω των social media, πόσο περήφανοι αισθάνονται και οι ίδιοι για τον «δικό» τους σούπερ σταρ.

Με ανάρτησή τους στο X (πρώην Twitter) οι πρωταθλητές του 2021 στο NBA ανέβασαν μία φωτογραφία του Αντετοκούνμπο από το βράδυ που έγινε ντραφτ στο NBA, χρησιμοποιώντας ως λεζάντα: «Απλά ένα παιδί από τα Σεπόλια, που εκπροσωπεί την πατρίδα του».

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα - Ρώμη: Συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Η τελετή έναρξης και οι στιγμές που ξεχώρισαν (εικόνες)

Τροχαίο στην Ελαία: Διπλή οικογενειακή τραγωδία - Θρήνος για παιδιά και γονείς (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής - Μεταναστευτικό: Αύξηση και επιτάχυνση των επιστροφών από την ΕΕΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Την ανάγκη για αποφασιστική δράση σε όλα τα επίπεδα για το Μεταναστευτικό, επισημαίνουν οι 27 ηγέτες. Τι αναφέρουν τα συμπεράσματα της Συνόδου για την Μέση Ανατολή.

Ελληνοτουρκικά - Φιντάν: Πρώτα η διπλωματία, αλλά και ο Στρατός μας είναι έτοιμος για όλα...Σήμερα 08:08 | Ειδήσεις

Για σύμπλεγμα προβλημάτων ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία και για την ανάγκη ηρεμίας στην περιοχή, έκανε λόγο ο Τούρκος ΥΠΕΞ. Τι δήλωσε για το Ισραήλ και το Ιράν.

Αχαΐα: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα - Μετέφερε και μαθητές σε σχολείοΣήμερα 08:46 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την κατάσταση των επιβατών. Πως συνέβη το ατύχημα και το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα.

Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από droneΣήμερα 09:13 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός στρατός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που φέρεται να καταγράφει τον ηγέτη της Χαμάς λίγο πριν σκοτωθεί από τις ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κιμ Γιόνγκ Ουν: Η Νότια Κορέα είναι εχθρική χώρα (βίντεο)09:46Καταγγελία: “Το παιδί μου ξυλοκοπήθηκε στο νηπιαγωγείο - Δεν θέλει να πάει ξανά” (βίντεο)09:32Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από drone09:19Σύνοδος Κορυφής - Μεταναστευτικό: Αύξηση και επιτάχυνση των επιστροφών από την ΕΕ09:03Αχαΐα: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα - Μετέφερε και μαθητές σε σχολείο08:52Αλλαγή ώρας: Γυρίζουμε μπροστά ή πίσω τους δείκτες των ρολογιών;08:39Συρμός Προαστιακού σε γραμμή Μετρό - Συνδικαλιστές: Έκαναν λάθη και ο σταθμάρχης και ο μηχανοδηγός08:25Ελληνοτουρκικά - Φιντάν: Πρώτα η διπλωματία, αλλά και ο Στρατός μας είναι έτοιμος για όλα...08:12Επίδομα θέρμανσης: Αύξηση στα 1200 ευρώ - Μεγαλύτερο το ποσό για το ρεύμα07:59Ηλεία - Τροχαίο: Νεκρή μία γυναίκα σε μετωπική σύγκρουση οχημάτων (εικόνες)07:45Πέλλα: Γιατρός καταδικάστηκε για θάνατο ασθενούς από έμφραγμα07:31Εορτολόγιο - 18 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:18Revenge porn: Εκβίαζε την πρώην με γυμνές φωτογραφίες στον πατέρα της07:04Σινουάρ: Το χρονικό του θανάτου του και οι αιχμές ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός (εικόνες)06:50Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 91 σημεία06:36Αθήνα: Βιασμός 6χρονης από 45χρονο06:23Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή06:09Φόρτωσαν 50 κιλά χασίς στο αμάξι και... βγήκαν στην Εθνική Οδό00:00Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Η Βασίλισσα… μάδησε το τριφύλλι23:47Μητσοτάκης: Που ήταν οι “πατριώτες της φακής” όταν υπερασπιζόμασταν τον Έβρο23:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο