LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Ιουλίου 2024 21:00

Συμπλοκή στο γήπεδο του Παναθηναϊκού: Ντοκουμέντο από την έναρξη των επεισοδίων (βίντεο)

Τι κατέγραψε κάμερα κοντινού καταστήματος από την αρχική στιγμή του συμβάντος. Ο πυροβολισμός έχει προηγηθεί και στο βίντεο φαίνονται να "διαλύονται" οι εμπλεκόμενοι.

Γήπεδο Απόστολος Νικολαίδης

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα αιματηρά επεισόδια με τους πυροβολισμούς, που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, πριν από το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας το απόγευμα της 13 Ιουλίου, κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο, από κάμερα της περιοχής, καταγράφει τη στιγμή που ξεκινούν τα επεισόδια, με οπαδούς να τρέχουν για να καλυφθούν, ενώ ορισμένοι εξ αυτών κρατούν καδρόνια.

Το βίντεο λήφθηκε κατά τη στιγμή που ο πυροβολισμός έχει ήδη γίνει με αποτέλεσμα να απομακρύνονται οι εμπλεκόμενοι.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως είναι γνωστό στη διάρκεια των επεισοδίων, κάποιος από τους συμμετέχοντες τράβηξε όπλο και πυροβόλησε, με συνέπεια ένας άντρας να τραυματιστεί στο πόδι, ενώ ακόμη δύο άτομα τραυματίστηκαν, ένα στην κοιλιά (φέρει εκδορές) και ένας στο χέρι έπειτα από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Συνολικά, συνελήφθησαν 74 άτομα με την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας να ασκεί ποινική δίωξη για πέντε κακουργήματα και σωρεία πλημμελημάτων. Ειδικότερα, η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των 74 αφορά στα κακουργήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, ηθική αυτουργία σε κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών και κατοχή εκρηκτικών. Μεταξύ των συλληφθέντων, ήταν και πέντε ανήλικοι, που αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Τέσσερις από τους 74 κατηγορούμενους οπαδούς ανήκουν και σε εγκληματική οργάνωση που είχαν εκτενή δραστηριότητα σε εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς, εκρήξεις, εμπρησμούς και αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - Εθνική Οδός: Νεκρός σε σύγκρουση φορτηγών

Europa League - Παναθηναϊκός: Ο αντίπαλός του στον Γ' προκριματικό γύρο

Ουγγαρία: Κακοποίηση παιδιού σε κατασκήνωση (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο