LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 15 Ιουλίου 2024 10:54

Σάνεν Ντόχερτι – “Beverly Hills”: Το “αντίο” των συμπρωταγωνιστών της Μπρέντα

Θρήνο σκόρπισε ο θάνατος της Σάνεν Ντόχερτι στους συμπρωταγωνιστές της στη θρυλική σειρά της δεκαετίας του 1990, "Beverly Hills 90210".

Σάνεν Ντόχερτι

Οι συμπρωταγωνιστές της Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) στη θρυλική σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills», λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της ύστερα από πολυετή και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, απέτισαν φόρο τιμής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήταν μια δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ο Τζέισον Πρίστλεϊ (Jason Priestley), δηλώνοντας παράλληλα σοκαρισμένος και λυπημένος ενώ μοιράστηκε μία κοινή τους φωτογραφία από τη σειρά.

Η πρωταγωνίστρια Γκαμπριέλ Καρτέρις (Gabrielle Carteris), έγραψε με την σειρά της: «Τόσο νέα, τόσο λυπηρό. Αναπαύσου εν ειρήνη, Σάνον. Ξέρω ότι ο Λουκ [Πέρι], είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες για να σε υποδεχτεί».

Η «Ντόνα» του Beverly Hills, Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling), μοιράστηκε ένα story στο Instagram με μια φωτογραφία που ποζάρουν αγκαλιά βάζοντας πολλά emoticons με ραγισμένες καρδιές: «Δεν έχω ακόμα τα λόγια να το εκφράσω… αλλά ΕΜΕΙΣ ξέραμε και αυτό είναι που μετράει».

«Τι ταξίδι έχει διανύσει! Έφυγε πολύ νωρίς. Καθ' όλη τη διάρκεια έμεινε πιστή στον εαυτό της και μας έδωσε ένα παράδειγμα θάρρους και επιμονής αντιμετωπίζοντας τον ίδιο της τον θάνατο. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε η Κάρολ Πότερ (Carol Potter) η οποία υποδύθηκε τη μητέρα της στη διάσημη σειρά.

Σάνεν Ντόχερτι

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green) μέσω Instagram Story σε μαύρο φόντο ανέφερε: «Αδερφή μου...Με αγαπούσες πάντα. Ήσουν ένα μεγάλο μέρος [της διαμόρφωσης] της αντίληψής μου για το τι θα πει Αγάπη. Θα μου λείψεις περισσότερο από όσο μπορώ να επεξεργαστώ αυτή τη στιγμή. Σ΄ευχαριστώ».

Με δύο κοινά στιγμιότυπα η «Κέλυ» Τζένι Γκαρθ (Jennie Garth) αποχαιρέτησε την φίλη της και έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram: «Η σχέση μας ήταν πραγματική και ειλικρινής. Μας έβαζαν τόσο συχνά τη μία εναντίον της άλλης, αλλά τίποτα από αυτά δεν αντικατόπτριζε την αλήθεια της πραγματικής μας σχέσης που χτίστηκε στον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό. Ήταν θαρραλέα, παθιασμένη, αποφασιστική, πολύ στοργική και γενναιόδωρη. Θα μου λείψει και θα την τιμώ πάντα βαθιά στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου».

View this post on Instagram

A post shared by Jennie ?? (@jenniegarth)

Η αγαπημένη «Μπρέντα» μέσα από τα podcast της, είχε εκφράσει πριν από λίγους μήνες την επιθυμία της να αποτεφρωθεί η τέφρα της και είχε δώσει οδηγίες για το τέλος της, όπως αναφέρει το Entertainment Tonight.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκβιασμοί: Ο Χαρδαλιάς “ανακατεύει” 148 υπάλληλους που έκαναν ελέγχους

Τρίκαλα: Κύλησε το αυτοκίνητό του και σκότωσε τη μητέρα του

Ενδοοικογενειακή βία - Μύκονος: Panic button σε 55χρονο μετά από καυγά με τηγάνι και κουζινομάχαιρο!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο