LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 11 Ιουλίου 2024 16:45

Μπρίστολ: Βαλίτσες με ανθρώπινα όργανα βρέθηκαν στην γέφυρα

Ανησυχία έχει προκαλέσει ο εντοπισμός ανθρώπινων οργάνων μέσα στις βαλίτσες που βρέθηκαν σε δημόσιο χώρο.

Βαλίτσα

Η βρετανική αστυνομία διεξάγει εντατικές έρευνες αφού δύο βαλίτσες που πιστεύεται ότι περιέχουν ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν στην Κρεμαστή Γέφυρα Κλίφτον, στο Μπρίστολ της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έλαβε πληροφορίες για έναν άνδρα που κρατούσε μια βαλίτσα και συμπεριφερόταν ύποπτα στη γέφυρα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όμως όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί είχε ήδη φύγει, αφήνοντας πίσω του τη βαλίτσα. Μια δεύτερη βαλίτσα βρέθηκε σε μικρή απόσταση.

Στη σημερινή ανακοίνωσή της η αστυνομία του Έιβον και Σόμερσετ ανέφερε ότι οι δύο βαλίτσες πιστεύεται πως περιέχουν ανθρώπινα λείψανα. «Πρόκειται για ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός και αντιλαμβάνομαι πλήρως πόση ανησυχία θα προκαλεί στις κοινότητές μας», είπε η επικεφαλής της αστυνομίας του Μπρίστολ Βικς Χέιγουορντ-Μέλεν. «Προτεραιότητά μας είναι να βρούμε τον άνθρωπο που πήγε τις βαλίτσες στη γέφυρα, να αναγνωρίσουμε τον νεκρό και να ενημερώσουμε τους συγγενείς του», πρόσθεσε.

Οι αρχές πήραν κατάθεση από έναν ταξιτζή που μετέφερε τον άνδρα στη γέφυρα και κατέσχεσαν το όχημά του. Η γέφυρα, πάνω από το φαράγγι Έιβον, συνδέει τις δύο όχθες του ομώνυμου ποταμού. Θα παραμένει κλειστή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας στην περιοχής. Πρόκειται για ένα από τα γνωστότερα αξιοθέατα του Μπρίστολ και κατασκευάστηκε το 1864 με βάση ένα σχέδιο του φημισμένου μηχανικού του 19ου αιώνα Ίζαμπαρντ Κίνγκντομ Μπρουνέλ.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία τοπογράφου - Ψυχικό: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος

Ελογές ΗΠΑ - Μπάιντεν: Πληθαίνουν οι φωνές για απόσυρσή του

Λέσβος – Φωτιά: Απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο