LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 09 Ιουλίου 2024 15:27

Ομάδα ΔΙΑΣ: Καταδίωξη ανήλικων με κλεμένες μηχανές

Πανικόβλητοι οι ανήλικοι και ένας 18χρονος συνεργός τους, στην θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να αποφύγουν την σύλληψη. Ανακαλύφθηκε και άλλη “δραστηριότητα” των συλληφθέντων.

Ομάδα ΔΙΑΣ

Τέσσερις νεαροί, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κινούνται με δύο κλεμμένες μοτοσυκλέτες, έχοντας λίγο νωρίτερα διαπράξει απόπειρα ληστείας στην περιοχή του Μοσχάτου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατά την διάρκεια της περιπολίας τους.

Επιπλέον, απο στοιχεία που προέκυψε μετά από την σύλληψη τους, εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας που διέπραξε ένας εκ των συλληφθέντων.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

"Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες της 7-7-2024, στην περιοχή του Μοσχάτου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης -4- νεαροί, ηλικίας 18,17 και 15 ετών κατηγορούμενοι -κατά περίπτωση- για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, κλοπή από κοινού και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Επιπλέον ο 18χρονος κατηγορείται και για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω κατηγορούμενους στην περιοχή του Μοσχάτου να επιβαίνουν σε δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες οι οποίες έφεραν εμφανώς ίχνη κλοπής.

Οι κατηγορούμενοι στη θέα των αστυνομικών εγκατέλειψαν τα δίκυκλα και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή ωστόσο παρά την προσπάθεια τους να διαφύγουν, ανωτέρω αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου-Τάυρου το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι τα δύο εν λόγω δίκυκλα είχαν κλαπεί τις προηγούμενες μέρες από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου ενώ ταυτοποιήθηκε η διάπραξη απόπειρας ληστείας από τους κατηγορούμενους λίγο νωρίτερα στην περιοχή του Μοσχάτου.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν ημεδαπό και με τη χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν το πορτοφόλι, χωρίς να τα καταφέρουν καθώς το θύμα απομακρύνθηκε από το σημείο.

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 18χρονου σε περίπτωση ληστείας σε βάρος ημεδαπού στην περιοχή του Μοσχάτου, η οποία έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 5-7-2024, οπού μαζί με συνεργούς και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον κάτοχό του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα".

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο – τροχαίο: Ηλικιωμένος “έσβησε” στην άσφαλτο

Ηλεία - Βασιλική: Πυρπόλησαν το σπίτι του δολοφόνου της για δεύτερη φορά (εικόνες)

Χίος: Φωτιά στην Σιδηρούντα - Αναζωπύρωση στο μέτωπο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Που ήταν οι “πατριώτες της φακής” όταν υπερασπιζόμασταν τον ΈβροΧθες 23:27 | Ειδήσεις

«Η πολιτική της Ευρώπης στο Μεταναστευτικό άλλαξε και ήρθε πιο κοντά στις ελληνικές θέσεις», υποστήριξε ο Πρωθυπουργός από τος Βρυξέλες.

Θάνατος Σινουάρ: Οι αντιδράσεις και οι ελπίδες για συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρωνΧθες 22:47 | Ειδήσεις

Πώς αντέδρασαν οι χώρες της Δύσης στην είδηση θανάτου του ηγέτη της παλαιστινιακής οργάνωσης. Αναπτερώνονται οι ελπίδες για συμφωνία εκεχειρίας και απελευθέρωση των ομήρων.

Επίδομα θέρμανσης: Αύξηση στα 1200 ευρώ - Μεγαλύτερο το ποσό για το ρεύμαΧθες 20:56 | Ειδήσεις

Αύξηση του μέγιστου ύψους του επιδόματος κατά 200 ευρώ θα προβλέπει η ΚΥΑ. Πόσο μεγαλύτερο θα είναι το ποσό για όσους ζεσταίνονται με ρεύμα, έναντι όσων χρησιμοποιούν πετρέλαιο.

Συρμός του Προαστιακού σε γραμμή του μετρό: Σε διαθεσιμότητα το προσωπικόΧθες 10:36 | Ειδήσεις

Η αντίδραση της Hellenic Train μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα λίγες μέρες πριν στην Αττική.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φόρτωσαν 50 κιλά χασίς στο αμάξι και... βγήκαν στην Εθνική Οδό23:59Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Η Βασίλισσα… μάδησε το τριφύλλι23:47Μητσοτάκης: Που ήταν οι “πατριώτες της φακής” όταν υπερασπιζόμασταν τον Έβρο23:35Θάνατος Σινουάρ: Οι αντιδράσεις και οι ελπίδες για συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρων23:22ΣΥΡΙΖΑ: Στα πρόθυρα νέας διάσπασης το κόμμα23:08Αμβέρσα – Τσιτσιπάς: Δύσκολη νίκη και πρόκριση στους “8”22:55Διασύνδεση POS: Τα αποκαλυπτικά στοιχεία για την φοροδιαφυγή και τα πρόσθετα έσοδα22:41Μεσσηνία: Θανάσιμος τραυματισμός άντρα που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του22:28Αττικη: Εκτεταμένη νοθεία στα καύσιμα δείχνουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι22:14Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 10 ετών στον 40χρονο για το “ακέφαλο πτώμα”22:01Τροχαίο - Νέα Κίος: Εξαϋλώθηκε το αυτοκίνητο 38χρονης μητέρας 21:47Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τον καρκίνο του προστάτη21:34Βία ανηλίκων - Κρήτη: 16χρονος γρονθοκόπησε άγρια ανήλικο μέσα στο σχολείο21:21Επίδομα θέρμανσης: Αύξηση στα 1200 ευρώ - Μεγαλύτερο το ποσό για το ρεύμα21:07Κακλαμάνης κατά Σκυλακάκη για το Χρηματιστήριο Ενέργειας20:54Θεσσαλονίκη: Αποθήκη είχε χιλιάδες “μαϊμού” ρούχα (εικόνες)20:40Σινουάρ: O IDF επιβεβαίωσε τον θάνατό του20:27ΕΛΣΤΑΤ για ΑΕΠ: Αυξημένα κατά 5 δις ευρώ το 202320:13Κωνσταντινούπολη: Γυναίκα γέννησε μέσα σε αστικό λεωφορείο (βίντεο)19:59ΣΥΡΙΖΑ - Πολιτική Γραμματεία: Δεν αναβάλλεται το Συνέδριο19:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο