LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 08 Ιουλίου 2024 18:59

Φωτιά στο Διδυμότειχο

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσια για πυργαγιά στο Διδυμότειχο. Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο. 

Πυροσβέστης - Φωτιά - Βιλια

Φωτιά εκδηλώθηκε στο Πανόραμα Διδυμοτείχου, λίγη ώρα μετά τις 17.30 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά καίει σε ξερά χόρτα κοντά σε ρεματιά και αντιμετωπίζεται, προς το παρόν, με 4 οχήματα και 8 πυροσβέστες της ΠΥ Διδυμοτείχου.

Στο σημείο σπεύδουν ενισχύσεις από το Σουφλί και την Ορεστιάδα.

Ειδήσεις σήμερα:  

Η παρατράπεζα στην Γλυφάδα, οι “μπίζνες” με το Ιράν και ο “κολλητός” του Ερντογαν

Λασίθι: Προφυλακιστέος ο άνδρας που σκότωσε τον μπατζανάκη του

Μπάιντεν: Δεν αποσύρομαι, να νικήσουμε τον Τραμπ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλες οι εξελίξεις και τα στιγμιότυπα από τις “πράσινες κάλπες”Σήμερα 13:33 | Ειδήσεις

Όλες οι προσελεύσεις των υποψηφίων και των υψηλών στελεχών κατά την ΄σκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Η διαδικασία, τα ποσοστά προσέλευσης και τα... ευτράπελα.

Λίβανος: Νεκρός διοικητής της ΧεζμπολάχΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Για ποια επίθεση θεωρείται υπεύθυνος ο Χάντερ Αλί τον θάνατο του οποίου ανακοίνωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών.

Ανασκόπηση Μητσοτάκη: Γίνονται πράγματα που αλλάζουν τη ζωή του κάθε πολίτη προς το καλύτεροΣήμερα 10:12 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός στον εβδομαδιαίο απολογισμό του για τις διεθνείς εξελίξεις, την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για την καθημερινότητα του πολίτη.

Κακοκαιρία “Cassandra” - Αιτωλοακαρνανία: Ζημιές και λάσπη στο Ρίβιο (εικόνες)Σήμερα 14:47 | Ειδήσεις

Πολλά τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία “Cassandra”. Ανάμεσα στις περιοχές που χτύπησε είναι και το Ρίβιο του Δήμου Ξηρομέρου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λάδι άγνωστης προέλευσης πωλούσε άνδρας σε Κιλκίς και Σέρρες15:41Λίβανος: Νεκρός διοικητής της Χεζμπολάχ15:28Αίγινα: Οδηγός παρέσυρε πεζή και… έπεσαν και οι δυο στην θάλασσα15:14Κακοκαιρία “Cassandra” - Αιτωλοακαρνανία: Ζημιές και λάσπη στο Ρίβιο (εικόνες) 15:01Λευκάδα: 17χρονος επιτέθηκε με λοστό στον πατέρα της κοπέλας του14:47Βοιωτία: Η ΕΛΑΣ απελευθέρωσε 11 μετανάστες θύματα εργασιακής εκμετάλλευσης (εικόνες)14:34Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass14:20Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Αυτά είναι τα ποσοστά συμμετοχής (βίντεο)14:07Θέρμανση: Χαμηλότερη τιμή για πετρέλαιο και φυσικό αέριο13:53Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλες οι εξελίξεις και τα στιγμιότυπα από τις “πράσινες κάλπες”13:40Ζελένσκι: Θα παρουσιάσουμε στους συμμάχους το νικηφόρο σχέδιο μας13:26Ιταλία: Πέθανε ο Σάμι Μπάσο, ο άνδρας που έζησε περισσότερο από κάθε άλλο ασθενή με το σύνδρομο της προγηρίας13:12Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος (εικόνες)12:58Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Στις κάλπες οι πρώην πρόεδροι (εικόνες)12:45Μονεμβασιά: Θανάσιμη παράσυρση πεζού12:31Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος και σε σταθερή κατάσταση ο 14χρονος που έπεσε από τον 4ο12:17Μέση Ανατολή: Νέο ισραηλινό χτύπημα στην Βηρυτό (εικόνες) 12:04Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Τρίκαλα: Ψηφοφόρος εμφανίστηκε… “βαμμένος” πράσινος (εικόνες)11:50Λάρισα: Απανθρακωμένη σορός ανασύρθηκε από καμένο αυτοκίνητο (βίντεο)11:37Κακοκαιρία “Cassandra”: “Κόπηκε” δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες)11:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο