LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 06 Ιουλίου 2024 17:41

Λαμία: Την δάγκωσε φίδι και την έστειλε στην εντατική

Το φίδι αιφνιδίασε την άτυχη γυναίκα που έκανε εργασίες στην Αταλάντη. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Πύθωνας - Φίδι

Δουλειές στην αυλή του σπιτιού της, στην Αταλάντη, πραγματοποιούσε το πρωί του Σαββάτου 67χρονη γυναίκα, όταν δέχθηκε δάγκωμα από το φίδι. Το ερπετό τη δάγκωσε στο χέρι και η γυναίκα ζήτησε βοήθεια στο Κέντρο υγείας Αταλάντης, καθώς είχε πρηστεί.

Ακολούθως, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου της χορηγήθηκε αντιοφικός ορός. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, αν και η γυναίκα είναι σε καλή κατάσταση, εισήχθη για συνεχή παρακολούθηση στη ΜΕΘ όπου και νοσηλεύεται.

Φέτος ειδικά έχουν σημειωθεί σε κατοικίες στην ύπαιθρο πολλά περιστατικά με ερπετά. Οι αρχές συμβουλεύουν τους κατοίκους οι οποίοι έχουν σπίτια στην εξοχή να μην αφήνουν ανοιχτές πόρτες και άλλα περάσματα προς τα σπίτια τους, και βέβαια σε περίπτωση που δεχθούν δάγκωμα φιδιού να σπεύσουν το ταχύτερο, στο πλησιέστερο Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας.

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Νεκρό βρέφος που εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας

Ανακύκλωση υφασμάτων: Νέα χημική μέθοδος φέρνει “επανάσταση” (εικόνες)

Απάτη: “Βοηθός λογιστή” άρπαξε μεγάλο ποσό από γιατρό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜίμης Πλέσσας: Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτηςΣήμερα 08:09 | Ειδήσεις

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα.

Μέση Ανατολή: Ισχυρές εκρήξεις στον Λίβανο - Σφοδρές μάχες στα σύνορα με ΙσραήλΣήμερα 08:41 | Ειδήσεις

Συνεχίζει να φλέγεται η Μέση Ανατολή. Σφοδρές μάχες στον Λίβανο. Ήχησαν σειρήνες στο Νότιο Ισραήλ.

Η “Cassandra” χτυπά την Αιτωλοακαρνανία: Κλειστή η παλιά Εθνικής Οδός (εικόνες)Σήμερα 11:39 | Ειδήσεις

Σε ποια σημεία έχει κλείσει η παλαιά εθνική οδός Αντιρρίου - Ιωαννίνων. Τι ζημιές έχουν προκληθεί στην περιοχή.

Τέμπη - Ασλανίδης: Μια τέτοια συναυλία έπρεπε να γίνει - Έχουμε κοινό στόχο πρέπει να είμαστε ενωμένοι (βίντεο)Σήμερα 09:58 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος της τραγωδίας των Τεμπών, για την συναυλία που έχει προκαλέσει αντιπαράθεση μεταξύ των συγγενών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Cassandra” - Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πού και πότε θα συνεχιστούν τα φαινόμενα12:37Πώς ψηφίζω στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: Τα εκλογικά τμήματα και το αντίτιμο - Οδηγός για ψηφοφόρους12:24ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου 12:11Καναδάς: Παιδί πέθανε από λύσσα - Βρέθηκε νυχτερίδα στο δωμάτιό του11:57Η Cassandra χτυπά την Αιτωλοακαρνανία: Κλειστή η παλιά Εθνικής Οδός (εικόνες)11:44Τουρκία - Οζέλ προς Ερντογάν: Αν ο κίνδυνος είναι μεγάλος ελάτε να μας το εξηγήσετε11:30Ο Ντιαρά αθωώθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έναντι της FIFA11:17Μίμης Πλέσσας: Το συγκινητικό αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ (βίντεο)11:04Φωτιά στην Αμαλιάδα: Σύμμαχος των πυροσβεστών η βροχή - Η κατάσταση της υγείας του πυροσβέστη που τραυματίστηκε 10:51Φενερμπαχτσέ: Σοβαρός ο τραυματισμός του Γουίλμπεκιν (βίντεο)10:37Μαχητικά σπορ στο ΑΝΤ1+: Όλα τα μεγάλα events στις οθόνες μας10:24Τέμπη - Ασλανίδης: Μια τέτοια συναυλία έπρεπε να γίνει - Έχουμε κοινό στόχο πρέπει να είμαστε ενωμένοι (βίντεο)10:10Πύργος: Άνδρας κατέρρευσε από την ασιτία09:57Κερατσίνι - Τροχαίο δυστύχημα: Φονική παράσυρση άνδρα από φορτηγό09:43Μέση Ανατολή: Ισχυρές εκρήξεις στον Λίβανο - Σφοδρές μάχες στα σύνορα με Ισραήλ09:30Διασύνδεση ταμειακών με POS: Παράταση προθεσμίας για ελάχιστες επιχειρήσεις – Δείτε για ποιες09:16Λίβανος: Εκτός λειτουργίας τρία νοσοκομεία09:03Εορτολόγιο - 5 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:51Τραμπ: Το Ισραήλ πρέπει να “χτυπήσει” τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν08:38Κυψέλη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε υπόγειο γκαράζ 08:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο