LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2024 06:14

Πάρος: Νεκροί δύο φίλοι σε μετωπική σύγκρουση

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στην Πάρο όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο νεαροί φίλοι, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Τροχαίο - Βράδυ - Αρχείου

(εικόνα αρχείου)

«Βάφτηκε» ξανά με αίμα η άσφαλτος. Δεν έχει τέλος ο φόρος αίματος στην άσφαλτο. Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο με δύο φίλους να χάνουν ακαριαία σε σοκαριστικό τροχαίο.

Ανείπωτη διπλή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην άσφαλτο, βυθίζοντας στο πένθος δύο οικογένειες. Ακόμα μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στους δρόμους των Κυκλάδων με δύο νέους ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, οι δύο φίλοι που επέβαιναν στο αμάξι, βρήκαν φρικτό θάνατο, όταν συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με διερχόμενο όχημα στην περιοχή Πυργάκι της Πάρου.

Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η συνδρομή δύο οχημάτων και πέντε Πυροσβεστών οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν τους δύο άντρες από ΕΙΧ όχημα και παραδόθηκαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας περίπου 30 ετών, ενώ στο άλλο όχημα επέβαιναν ζευγάρι Ιταλών τουριστών οι οποίοι είναι τραυματισμένοι. Οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος και τα ακριβή αίτια διερευνώνται αρμοδίως από την Τροχαία.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκλογές στη Γαλλία: Αριστερά και Μακρόν πάνω από τη Λεπέν, σύμφωνα με τα exit pollsΣήμερα 22:55 | Ειδήσεις

Οι δηλώσεις Λεπέν μετά τα πρώτα αποτελέσματα. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η σύνθεση της γαλλικής εθνοσυνέλευσης των συνολικά 577 εδρών αλλάζει δραματικά. Οι ψίθυροι για νέες εκλογές και το Σύνταγμα της Γαλλίας.

Θεσσαλονίκη: Πέθανε κοριτσάκι που είχε νοσήσει από παρβοϊόΣήμερα 13:39 | Ειδήσεις

Θρήνος για το κορίτσι, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 2,5 χρόνων. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Προολυμπιακό 2024: Η Ελλάδα ισοπέδωσε την Κροατία... και πάει ΠαρίσιΣήμερα 22:32 | Ειδήσεις

Η Εθνική μας κατάφερε με ευκολία να πάρει το “εισιτήριο” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού σε ένα συγκλονιστικό αγώνα στο ΣΕΦ.

Δωρεά οργάνων: Γιατρός έδωσε ζωή με το θάνατό τουΠαρασκευή 05 Ιουλίου 2024 07:14 | Ειδήσεις

Δώρα ζωής προσέφερε με τον θάνατό του ένας γιατρός, που έχασε τη" μάχη". Το "ευχαριστώ" του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ινδία: Ο πλουσιότερος άνδρας της Ασίας παντρεύει τον γιο του και άπορα ζευγάρια (εικόνες)23:59Εκλογές στη Γαλλία: Την παραίτησή του θα υποβάλει ο Γάλλος πρωθυπουργός 23:49Φοιτητές του ΑΠΘ σχεδίασαν το “νηπιαγωγείο του μέλλοντος” (εικόνες)23:37Δωρεά οργάνων: Γιατρός έδωσε ζωή με το θάνατό του 23:23Εκλογές στη Γαλλία: Ολική ανατροπή με νίκη της Αριστεράς - Η επόμενη μέρα στη χώρα23:09Σπονδυλική Στήλη: Αντιμετώπιση παραμορφώσεων με χειρουργική πλοήγηση22:54Προολυμπιακό 2024: Η Ελλάδα ισοπέδωσε την Κροατία... και πάει Παρίσι 22:39Εκλογές στη Γαλλία - Μακρόν: Ως εγγυητής των θεσμών θα σεβαστώ την επιλογή των πολιτών22:25Κολύμβηση - Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων: “Χρυσός” ο Ντούμας22:10Εκλογές στη Γαλλία - Μπαρντελά: Στα χέρια της ακροαριστεράς η χώρα21:56Περιοχές Δίκαιης Μετάβασης: Υπερκάλυψη πόρων για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας21:41Ουκρανία: Η Ολλανδία δηλώνει έτοιμη να παραδώσει F-16 στο Κίεβο21:28Φωτιά στην Κορνοφωλιά Έβρου - Συνεχίζεται η μάχη της κατάσβεσης στην Ξάνθη (βίντεο)21:16Εκλογές στη Γαλλία - Exit polls: Σενάρια ανατροπής με δεύτερο το κόμμα της Λεπέν; 21:02Κρήτη – Μεταναστευτικό: Επιχείρηση διάσωσης στα νότια της Γαύδου20:47Βρετανία - Στάρμερ: Η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους είναι αδιαμφισβήτητο δικαίωμα20:34Περιστέρι: Χειροπέδες στον “εφιάλτη” των κοσμηματοπωλείων20:20Λωρίδα της Γάζας – όμηροι: Ελπίδες για την επίτευξη συμφωνίας20:07Στίβος – άλμα εις ύψος γυναικών: Παγκόσμιο ρεκόρ μετά από 37 χρόνια!19:43ΗΠΑ – Καύσωνας: “Θερμικός θόλος” με ακραίες θερμοκρασίες19:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο