LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚλίμαΔημοσίευση: 04 Ιουλίου 2024 21:20

Πυροσβεστική: 62 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Πόσες από αυτές αντιμετωπίστηκαν άμεσα και πόσες αντιμετωπίζουν ακόμα οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Φωτιά - Ηλεία

Σε 62 ανήλθαν οι αγροτοδασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, οι περισσότερες εξ' αυτών κυρίως λόγω της έντονης κεραυνικής δραστηριότητας σε διάφορες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Από αυτές οι 52 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη 10.

Σύμφωνα με πηγές της Πολιτικής Προστασίας, μόνο μέσα σε 3 ώρες ξέσπασαν οι φωτιές σε Σούνιο (Λεγραινά), Βίλια, Λαύριο, Διόνυσο, Μαραθώνα, Επίδαυρο, Δελφούς και Λέσβο.

Επιπλέον , σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής εναέρια μέσα του Πυροσβεστικού Σώματος επιχείρησαν σε εστίες πυρκαγιών, κυρίως εντός δασικών εκτάσεων στις περιοχές: Βίλια, Σούνιο, Λαύριο, Διόνυσο, Μαραθώνα, Δελφούς, Επίδαυρο και Λέσβο.

Τέλος η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Διαφωνία επτά στελεχών σε “καλό κλίμα”

Υπάλληλος αεροδρομίου: Ο Αυγενάκης, με απείλησε και με έβρισε

Έρευνα σε γνωστό τραγουδιστή για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεσσαλονίκη: Πέθανε κοριτσάκι που είχε νοσήσει από παρβοϊόΣήμερα 13:39 | Ειδήσεις

Θρήνος για το κορίτσι, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 2,5 χρόνων. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Ψυχικό - Δολοφονία τοπογράφου: Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για την απολογία του (εικόνες)Σήμερα 11:23 | Ειδήσεις

Πότε θα απολογηθεί ο άνδρας και πού θα παραμείνει ως τότε. Τι δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του σχετικά με τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Εκβιασμοί: Δημοτικοί αστυνομικοί και δημόσιοι υπάλληλοι σε κύκλωμα με “χρυσά κέρδη” (βίντεο)Σήμερα 10:30 | Ειδήσεις

Εκατομμύρια ευρώ είχαν εισπραχθεί από ιδιοκτήτες καταστημάτων. Πως δρούσε το κύκλωμα και με πόσα "πληρωνόταν" κάθε μέλος του.  Πάνω από 400.000 ευρώ βρέθηκαν σε μετρητά. Τι αναφέρει ο Δήμος Αθηναίων σε ανακοίνωσή του.

Καταγγελία - Ζαγορά: Σε καρότσα αγροτικού μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος ασθενήςΣήμερα 12:44 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η καταγγελία. Γιατί δεν μπορούσε να γίνει η επείγουσα διακομιδή του ασθενούς με κάποιο από τα δύο ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας της περιοχής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σχοινάς: Αν η Φον Ντερ Λάιεν δεν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η Ευρώπη θα μπει σε περιδίνηση17:15Κρήτη: Γερμανός παραθεριστής δώρισε πυροσβεστικό όχημα στα Σφακιά (εικόνες)17:01Νεπάλ: Δεκάδες νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις16:48Ζάκυνθος: Νέα συμπλοκή με τραυματίες σε κλαμπ16:35Καιρός: Βοριάδες και άνοδος θερμοκρασίας την Δευτέρα16:21Έδεσαν κουτάβι με σύρμα και το εγκατέλειψαν αβοήτητο (βίντεο)16:07Κακοκαιρία “Daniel” – Τσιάρας: Οι αποζημιώσεις θα πληρωθούν τις επόμενες ημέρες15:53Παμπλόνα - Σαν Φερμίν: Πολλοί τραυματίες στην πρώτη ταυροδρομία (εικόνες)15:40Κομοτηνή: Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας που ανατράπηκε15:26Ίλιον – ναρκωτικά: Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης (εικόνες)15:13Πάτρα: Απόπειρα βιασμού και ξυλοδαρμοί στο Πλατάνι14:59Μπαλωθιές: Τρεις συλλήψεις σε δύο γλέντια, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του 36χρονου14:46Λέσβος: Λιμενικοί του έκαναν έλεγχο για ναρκωτικά, τους έσπρωξε κι έγινε… καπνός14:33Εκλογές στη Γαλλία: Νέο ρεκόρ συμμετοχής στο δεύτερο γύρο14:20Θεσσαλονίκη: Γυναίκα πέθανε μπροστά στα παιδιά της σε water park14:06Missing alert: Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης13:53Θεσσαλονίκη: Πέθανε κοριτσάκι που είχε νοσήσει από παρβοϊό13:39Φωτιά στη Λέσβο - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα13:26Πέθανε ο γιατρός που υπέστη εγκεφαλικό στην εφημερία του13:12Καταγγελία - Ζαγορά: Σε καρότσα αγροτικού μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος ασθενής12:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο