LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 16:59

ΤΑΙΠΕΔ - Επιχειρηματικό Πάρκο Φυλής: 5 μνηστήρες στον διαγωνισμό

Ποιοι είναι οι επενδυτές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου στη Φυλή. Για πόσα χρόνια θα αναλάβει ο προτιμητέος επενδυτής.

Φυλή - Πάρκο

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακοινώνει ότι πέντε  επιχειρηματικά σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον στο πλαίσιο του δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού για την ανάπτυξη, λειτουργία και συντήρηση με σύμβαση παραχώρησης Επιχειρηματικού Πάρκου στη θέση «Σπηλιές» του Δήμου Φυλής.

Ειδικότερα, ενδιαφέρον εκδήλωσαν τα εξής σχήματα (με αλφαβητικά σειρά):

1. ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ

2. ΓΚΟΛΝΤΑΙΡ ΚΑΡΓΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ LOGISTICS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε.

3. Ένωση Εταιρειών «ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ - ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» - «CALL CENTER ΕΛΛΑΣ Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Επικοινωνίας» - «ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» - «ΛΕΒΑΝΤΕ ΕΞΠΡΕΣΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» - «PLANNING ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» - «Π.ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ»

4. ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΙΝΟΓΛΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

5. FINCOP INFRASTRUCTURE LTD

H A Φάση του διαγωνισμού θα ολοκληρωθεί με την αξιολόγηση των υποβληθέντων φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και την προεπιλογή των υποψήφιων που θα συνεχίσουν στη Β Φάση, η οποία αποτελείται από τη διαδικασία του Ανταγωνιστικού Διαλόγου και την υποβολή Δεσμευτικών Προσφορών.

Ο προτιμητέος επενδυτής θα αναλάβει για τουλάχιστον 35 έτη τη χρηματοδότηση, τον σχεδιασμό, την αδειοδότηση, την ανάπτυξη, την κατασκευή, τη λειτουργία, τη συντήρηση και τη μακροχρόνια εκμετάλλευση του Επιχειρηματικού Πάρκου του Δήμου Φυλής.

Η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας () του ΤΑΙΠΕΔ ωρίμασε και ολοκλήρωσε όλες τις διαγωνιστικές διαδικασίες για την παραχώρηση του ακινήτου στο επενδυτικό σχήμα που θα επιλεγεί.

Το Επιχειρηματικό Πάρκο, συνολικής επιφάνειας περίπου 437 στρεμμάτων, θα αποτελέσει ένα σύγχρονο, πράσινο και καινοτόμο εθνικό κέντρο μεταφορών και logistics, που θα υποστηρίζει συνολικά και αποτελεσματικά τις ανάγκες της εθνικής αγοράς εμπορευματικών μεταφορών, ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσει ριζικά την περιοχή της Δυτικής Αττικής, θα ενισχύσει την τοπική ανάπτυξη και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας τόσο κατά την περίοδο κατασκευής, όσο και κατά την περίοδο λειτουργίας.

Στις προβλεπόμενες χρήσεις γης του ακινήτου περιλαμβάνεται και η ειδική χρήση των τουριστικών καταλυμάτων – ξενοδοχείων, για την ορθή λειτουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ο τοπογράφος, η Μύκονος και ο συνέταιρος (εικόνες)

Νοσοκομείο Καβάλας: Αποζημίωση 200000 ευρώ σε ασθενή για ψυχική οδύνη

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος κατηγορείται για βιασμό 8χρονου αγοριού

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣακελλαροπούλου - Μητσοτάκης: Οι αιχμές για Αυγενάκη, το δημοψήψισμα και οι ευρωεκλογές (εικόνες)Σήμερα 11:16 | Ειδήσεις

Τι συζήτησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε.

Δολοφονία Καραϊβάζ - Δίκη: “Είναι νεκρός λόγω της δημοσιογραφικής του έρευνας”Σήμερα 13:19 | Ειδήσεις

Η δίκη ξεκίνησε με τις καταθέσεις της οικογένειάς του. Πρώτη μάρτυρας κατέθεσε η χήρα του δολοφονηθέντα δημοσιογράφου. Τι ανέφερε τόσο η Στάθα Καραϊβάζ όσο και η μητέρα του δημοσιογράφου

Ιός Δυτικού Νείλου: Εντοπίστηκε στην Ελλάδα το πρώτο περιστατικό λοίμωξηςΣήμερα 12:25 | Ειδήσεις

Σε ποια πόλη εντοπίστηκε το πρώτο περιστατικόι λοίμωξης από τον ιό στη χώρα μας. Τι οδηγίες δίνει ο ΕΟΔΥ.

Αλβανία: Καθαίρεσαν τον Μπελέρη από Δήμαρχο Χειμάρρας (βίντεο)Σήμερα 12:58 | Ειδήσεις

Οι αρχές της Αλβανίας, αποφάσισαν την καθαίρεση του Φρέντη Μπελέρη από το αξίωμα του Δημάρχου Χειμάρρας. Με "δρακόντεια"¨μέτρα η μεταγωγή του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άγριος καυγάς μεθυσμένων γυναικών σε κρουαζιερόπλοιο! (βίντεο)14:24Μεσσηνία: Βόμβα σε beach bar14:10Εκλογές στη Βρετανία: “Αλλαγή σκυτάλης” στην Ντάουνινγκ Στριτ - Συγγνώμη και παραίτηση Σούνακ13:56Δολοφονία Καραϊβάζ - Δίκη: “Είναι νεκρός λόγω της δημοσιογραφικής του έρευνας” 13:42Ακρίβεια - Φον ντερ Λάιεν: Θετική η πρωτοβουλία Μητσοτάκη για έλεγχο στις πολυεθνικές13:28Αλβανία: Καθαίρεσαν τον Μπελέρη από Δήμαρχο Χειμάρρας (βίντεο)13:14Κρήτη: Σύλληψη ανήλικου με ναρκωτικά – Χειροπέδες και στον πατέρα του13:01Τροχαίο – Κέρκυρα: Εγκατέλειψε αιμόφυρτη τη σύντροφο του στο δρόμο12:47Καματερό: Χούλιγκαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκού έδωσαν “μάχη” με καδρόνια και φωτοβολίδες (βίντεο)12:34Ιός Δυτικού Νείλου: Εντοπίστηκε στην Ελλάδα το πρώτο περιστατικό λοίμωξης 12:22Φυλακές Ιωαννίνων: 100 συσκευασίες κοκαΐνης βρέθηκαν σε νέα έρευνα12:09Κρήτη: Αναστάτωση σε πτήση από Βρετανία11:56Σακελλαροπούλου - Μητσοτάκης: Οι αιχμές για Αυγενάκη, το δημοψήψισμα και οι ευρωεκλογές (εικόνες)11:42Θεσσαλονίκη - 28 θάνατοι σε γηροκομείο: Αθώοι κρίθηκαν οι κατηγορούμενοι11:29Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε δολοφονία 47χρονου11:16ΣτΕ: Ο Μιχάλης Πικραμένος νέος πρόεδρος 11:02Τέμπη: Εξηγήσεις ζητά ο εισαγγελέας για τη διαρροή ηχητικού υλικού10:49Γαλλία: Το κάστρο…πέφτει από μέσα;10:35Ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά: Χειροπέδες σε 47χρονη – ο άντρας της εγκατέστησε panic button10:22Λάρισα: Στη φυλακή πρώην εποχικός πυροσβέστης για μπαράζ εμπρησμών10:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο