LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 14:44

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο γιος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον πατέρα του

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 42χρονος γιος από την Τούμπα, για το περιστατικό της διένεξης. Γιατί αρνήθηκε τον ξυλοδαρμό. Τι στάση κράτησε η μητέρα του.

Χειροπέδες - σύλληψη

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην αρμόδια 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 42χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον 82χρονο πατέρα του στο διαμέρισμα όπου ζουν, στην περιοχή της Τούμπας.

Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που προσκομίστηκε στη δικογραφία, ο άντρας, όπως αναφέρουν πληροφορίες, φέρει δύο τραύματα στο κεφάλι από θλων όργανο.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την πράξη της ενδοοικογενειακής βαριάς σωματικής βλάβης που τού αποδίδεται σε βαθμό κακουργήματος. Κατά πληροφορίες, φέρεται να απολογήθηκε ότι είχε λογομαχία με τον πατέρα του, αλλά να αρνήθηκε ότι άσκησε βία εναντίον του. Η Αστυνομία τον συνέλαβε την περασμένη Κυριακή μετά την ένορκη κατάθεση που έδωσε ειδικευόμενος γιατρός του Νοσοκομείου όπου διακομίστηκε ο ηλικιωμένος, τα ξημερώματα της ίδια μέρας. Ο γιατρός κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια της εξέτασης του ηλικιωμένου κι αφού εκείνος τού παραπονέθηκε για έντονο πόνο στα πλευρά και για κεφαλαλγία, στη συνέχεια τού εκμυστηρεύτηκε ότι ο γιος του ξυλοκόπησε, τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του, η οποία ωστόσο αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση. Το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν επιθυμούσε να ειδοποιηθεί η Αστυνομία.

Η μητέρα του 42χρονου, εξεταζόμενη από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης, «κάλυψε» τον γιο της, αναφέροντας ότι σύζυγός της γλίστρησε κι έπεσε στην μπανιέρα καθώς βρισκόταν μόνος του στο διαμέρισμα, και ότι αποφάσισαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ επειδή ο 82χρονος ένιωθε ζαλάδες.

Ειδήσεις σήμερα:

Σαμαράς - Καραμανλής: “Μέτωπο” κριτικής στην κυβέρνηση

Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”

 Φωτιές: Βελτιωμένη η εικόνα σε Κω και Χίο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚορονοϊός: Δεκάδες θάνατοι και μεγάλη αύξηση στα κρούσματα την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 16:57 | Ειδήσεις

Προβληματισμός από την νέα αύξηση της μεταδοτικότητας και του αριθμού των κρουσμάτων. Πόσοι ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Αντιτρομοκρατική: 7 συλλήψεις για εμπρησμούς σε συναγωγή και επιχειρήσειςΣήμερα 15:26 | Ειδήσεις

Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνελήφθησαν συνολικά 7 άτομα για υποθέσεις εμπρησμών σε κατάστημα, ξενοδοχείο και συναγωγή στην Αθήνα.

Athens Energy Summit - Τζέφρι Πάιατ: Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδος στην ενεργειακή ασφάλεια της Νοτιοανατολικής ΜεσογείουΣήμερα 16:42 | Ειδήσεις

Στο πλαίσιο του 13ου Athens Energy Summit, ο κ. Πάιατ, χαρακτήρισε την χώρα μας ως θετικό παράδειγμα στην διεθνή προσπάθεια προς την πράσινη μετάβαση.

Υπάλληλος αεροδρομίου: Ο Αυγενάκης, με απείλησε και με έβρισεΣήμερα 16:44 | Ειδήσεις

Η κατάθεση που έδωσε ο υπάλληλος στις Αρχές για το περιστατικό που προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα και τη διαγραφή του βουλευτή από την ΚΟ της ΝΔ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υπάλληλος αεροδρομίου: Ο Αυγενάκης, με απείλησε και με έβρισε17:42Athens Energy Summit - Πράσινη μετάβαση: Ο ρόλος του φυσικού αερίου και του υδρογόνου 17:28Διαρρήκτης προσπάθησε να βιάσει 13χρονη που κοιμόταν στο σπίτι της17:15Athens Energy Summit - Τζέφρι Πάιατ: Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδος στην ενεργειακή ασφάλεια της Νοτιοανατολικής Μεσογείου17:04Κορονοϊός: Δεκάδες θάνατοι και μεγάλη αύξηση στα κρούσματα την προηγούμενη εβδομάδα16:53ΗΠΑ: Έκρηξη και φωτιά σε τροχόσπιτο προκάλεσαν τρόμο και τραυματισμούς (βίντεο)16:40Διορισμοί εκπαιδευτικών: 10000 θέσεις ανοίγουν το νέο σχολικό έτος16:26Αθήνα: Ξεκίνησαν οι κοινές περιπολίες Δημοτικής Αστυνομίας και ΕΛΑΣ (εικόνες)16:13Γαλλία - Βερσαλλίες: Συναγερμός στο Παλάτι16:00e-ΕΦΚΑ: Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων 15:47Ο Ερντογάν θα παρακολουθήσει από κοντά το Τουρκία - Ολλανδία15:34Αντιτρομοκρατική: 7 συλλήψεις για εμπρησμούς σε συναγωγή και επιχειρήσεις15:20Η ΔΕΗ στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την ισότητα και τη συμπερίληψη (εικόνες)15:07Κασσελάκης σε εργαζόμενους Αυγής: Δεν πρέπει να την πληρώσετε για οφειλές το κόμματος 14:53ΙΕΛΚΑ: Σε πτωτική πορεία οι τιμές των προϊόντων τον Ιούνιο14:39Χαλκιδική: Έφηβοι ασελγούσαν σε 11χρονο και το κατέγραφαν σε βίντεο14:25Μαρινάκης για Αυγενάκη: Συμπεριφορές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δεν είναι ανεκτές από την ΝΔ14:11Μητσοτάκης: Ο κατώτατος μισθός θα φτάσει στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας (εικόνες)13:58Athens Energy Summit - Σκυλακάκης: Ανοίγουμε την αγορά αποθήκευσης ενέργειας (εικόνες)13:44Λήμνος: Ισχυρή μπόρα έπληξε το νησί (βίντεο)13:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο