LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 14:37

Κύπρος: Άνδρας εισέβαλε σε σπίτι και μαχαίρωσε οικιακή βοηθό

Γιατί o δράστης μετά από την πράξη του αυτοτραυματίστηκε κι εκείνος. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της κοπέλας, η οποία εισήχθη στο Νοσοκομείο Λευκωσίας..

Μαχαίρι - σουγιάς

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται μια γυναίκα και ένας άνδρας, μετά από επεισόδιο με μαχαίρι, με δράστη τον άνδρα.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα της Κύπρου philenews.com, αλλοδαπός άνδρας για λόγο άγνωστο μέχρι στιγμής, εισήλθε σε σπίτι στο κέντρο της Λευκωσίας στο οποίο εργάζεται η αλλοδαπή γυναίκα ως οικιακή βοηθός, και την μαχαίρωσε. Στην συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι.

Τα τραύματα τους θεωρούνται σοβαρά και η αστυνομία διεξάγει ανακρίσεις για να διαπιστώσει τους λόγους για τους οποίους ο άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο Ψυχικό - Δολοφονία: Η στιγμή των πυροβολισμών (ντοκουμέντο)

Νοσοκομείο Καβάλας: Αποζημίωση 200000 ευρώ σε ασθενή για ψυχική οδύνη

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες, αστραπές και χαλάζι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚορονοϊός: Δεκάδες θάνατοι και μεγάλη αύξηση στα κρούσματα την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 16:57 | Ειδήσεις

Προβληματισμός από την νέα αύξηση της μεταδοτικότητας και του αριθμού των κρουσμάτων. Πόσοι ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Αντιτρομοκρατική: 7 συλλήψεις για εμπρησμούς σε συναγωγή και επιχειρήσειςΣήμερα 15:26 | Ειδήσεις

Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνελήφθησαν συνολικά 7 άτομα για υποθέσεις εμπρησμών σε κατάστημα, ξενοδοχείο και συναγωγή στην Αθήνα.

Athens Energy Summit - Τζέφρι Πάιατ: Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδος στην ενεργειακή ασφάλεια της Νοτιοανατολικής ΜεσογείουΣήμερα 16:42 | Ειδήσεις

Στο πλαίσιο του 13ου Athens Energy Summit, ο κ. Πάιατ, χαρακτήρισε την χώρα μας ως θετικό παράδειγμα στην διεθνή προσπάθεια προς την πράσινη μετάβαση.

Υπάλληλος αεροδρομίου: Ο Αυγενάκης, με απείλησε και με έβρισεΣήμερα 16:44 | Ειδήσεις

Η κατάθεση που έδωσε ο υπάλληλος στις Αρχές για το περιστατικό που προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα και τη διαγραφή του βουλευτή από την ΚΟ της ΝΔ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αρθρογράφος Χουριέτ: Όσοι προσπαθήσουν να κατεβάσουν τη σημαία μας θα πυροβοληθούν όπως ο Σολωμού17:55Υπάλληλος αεροδρομίου: Ο Αυγενάκης, με απείλησε και με έβρισε17:42Athens Energy Summit - Πράσινη μετάβαση: Ο ρόλος του φυσικού αερίου και του υδρογόνου 17:28Διαρρήκτης προσπάθησε να βιάσει 13χρονη που κοιμόταν στο σπίτι της17:15Athens Energy Summit - Τζέφρι Πάιατ: Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδος στην ενεργειακή ασφάλεια της Νοτιοανατολικής Μεσογείου17:04Κορονοϊός: Δεκάδες θάνατοι και μεγάλη αύξηση στα κρούσματα την προηγούμενη εβδομάδα16:53ΗΠΑ: Έκρηξη και φωτιά σε τροχόσπιτο προκάλεσαν τρόμο και τραυματισμούς (βίντεο)16:40Διορισμοί εκπαιδευτικών: 10000 θέσεις ανοίγουν το νέο σχολικό έτος16:26Αθήνα: Ξεκίνησαν οι κοινές περιπολίες Δημοτικής Αστυνομίας και ΕΛΑΣ (εικόνες)16:13Γαλλία - Βερσαλλίες: Συναγερμός στο Παλάτι16:00e-ΕΦΚΑ: Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων 15:47Ο Ερντογάν θα παρακολουθήσει από κοντά το Τουρκία - Ολλανδία15:34Αντιτρομοκρατική: 7 συλλήψεις για εμπρησμούς σε συναγωγή και επιχειρήσεις15:20Η ΔΕΗ στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την ισότητα και τη συμπερίληψη (εικόνες)15:07Κασσελάκης σε εργαζόμενους Αυγής: Δεν πρέπει να την πληρώσετε για οφειλές το κόμματος 14:53ΙΕΛΚΑ: Σε πτωτική πορεία οι τιμές των προϊόντων τον Ιούνιο14:39Χαλκιδική: Έφηβοι ασελγούσαν σε 11χρονο και το κατέγραφαν σε βίντεο14:25Μαρινάκης για Αυγενάκη: Συμπεριφορές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δεν είναι ανεκτές από την ΝΔ14:11Μητσοτάκης: Ο κατώτατος μισθός θα φτάσει στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας (εικόνες)13:58Athens Energy Summit - Σκυλακάκης: Ανοίγουμε την αγορά αποθήκευσης ενέργειας (εικόνες)13:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο