LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 02 Ιουλίου 2024 11:25

Λιμάνι Καβάλας: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά λίγο πριν “μπει” στο πλοίο (εικόνες)

Το όχημα, βρισκόταν στην ουρά αναμονής για τη φόρτωση του στο πλοίο για την Λήμνο, όταν ξαφνικά άρχισε να βγαίνει από το όχημα καπνός.

Καβαλα - φωτια - αυτοκινητο

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στο λιμάνι στην Καβάλα, την ώρα που είχε ξεκινήσει η διαδικασία για να μπουν όλα τα οχήματα σε πλοίο, με κατεύθυνση τη Λήμνο. Το όχημα, με τον οδηγό του, βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες στην ουρά αναμονής για τη φόρτωση του στο πλοίο για την Λήμνο, όταν ξαφνικά άρχισε να βγαίνει από το όχημα καπνός.

Οι λιμενικοί αντέδρασαν άμεσα, απομακρύνοντας τα υπόλοιπα οχήματα από την ουρά. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να παράσχουν επιπλέον βοήθεια και να διασφαλίσουν ότι η φωτιά θα τεθεί πλήρως υπό έλεγχο.

Στις εικόνες του proininews.gr, φαίνονται καρέ από τη μάχη των πυροσβεστών να τη φωτιά. Τα κατάφεραν χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, ενώ οι ζημιές περιορίστηκαν στο όχημα που πήρε φωτιά.

Καβαλα - φωτια - αυτοκινητο

Καβαλα - φωτια - αυτοκινητο

Ειδήσεις σήμερα:

Σαμαράς - Καραμανλής: “Μέτωπο” κριτικής στην κυβέρνηση

Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”

 Φωτιές: Βελτιωμένη η εικόνα σε Κω και Χίο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: 14000 κεραυνοί έπεσαν σε δέκα ώρεςΣήμερα 18:46 | Ειδήσεις

Μεγάλος όγκος νερού έπεσε στην Αττική την Πέμπτη, ενώ καταγράφηκε πλήθος κεραυνών, οι οποίοι μάλιστα προκάλεσαν και φωτιές.

Υπάλληλος αεροδρομίου: Ο Αυγενάκης, με απείλησε και με έβρισεΣήμερα 16:44 | Ειδήσεις

Η κατάθεση που έδωσε ο υπάλληλος στις Αρχές για το περιστατικό που προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα και τη διαγραφή του βουλευτή από την ΚΟ της ΝΔ.

Έρευνα σε γνωστό τραγουδιστή για φοροδιαφυγή και ξέπλυμαΣήμερα 18:05 | Ειδήσεις

Η Αρχή για το Ξέπλυμα έχει προχωρήσει σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή έπειτα από πολύμηνη έρευνα από την οποία προκύπτουν υπόνοιες για φοροδιαφυγή και αντίστοιχα ξέπλυμα παράνομου χρήματος, σε ποσό που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Athens Energy Summit - Τζέφρι Πάιατ: Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδος στην ενεργειακή ασφάλεια της Νοτιοανατολικής ΜεσογείουΣήμερα 16:42 | Ειδήσεις

Στο πλαίσιο του 13ου Athens Energy Summit, ο κ. Πάιατ, χαρακτήρισε την χώρα μας ως θετικό παράδειγμα στην διεθνή προσπάθεια προς την πράσινη μετάβαση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός: Ο Βεζένκοφ επιστρέφει στον Πειραιά19:03Κακοκαιρία: 14000 κεραυνοί έπεσαν σε δέκα ώρες18:49Συνέδριο Economist - Χατζηδάκης: Εξορθολογισμός στα επιδόματα χωρίς αλλαγή του προϋπολογισμού18:36Έρευνα σε γνωστό τραγουδιστή για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα18:22Ανατολική Αττική: Καρέ - καρέ η δράση της εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε σπίτια και αμάξια (βίντεο)18:09Αρθρογράφος Χουριέτ: Όσοι προσπαθήσουν να κατεβάσουν τη σημαία μας θα πυροβοληθούν όπως ο Σολωμού17:55Υπάλληλος αεροδρομίου: Ο Αυγενάκης, με απείλησε και με έβρισε17:42Athens Energy Summit - Πράσινη μετάβαση: Ο ρόλος του φυσικού αερίου και του υδρογόνου 17:28Διαρρήκτης προσπάθησε να βιάσει 13χρονη που κοιμόταν στο σπίτι της17:15Athens Energy Summit - Τζέφρι Πάιατ: Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδος στην ενεργειακή ασφάλεια της Νοτιοανατολικής Μεσογείου17:04Κορονοϊός: Δεκάδες θάνατοι και μεγάλη αύξηση στα κρούσματα την προηγούμενη εβδομάδα16:53ΗΠΑ: Έκρηξη και φωτιά σε τροχόσπιτο προκάλεσαν τρόμο και τραυματισμούς (βίντεο)16:40Διορισμοί εκπαιδευτικών: 10000 θέσεις ανοίγουν το νέο σχολικό έτος16:26Αθήνα: Ξεκίνησαν οι κοινές περιπολίες Δημοτικής Αστυνομίας και ΕΛΑΣ (εικόνες)16:13Γαλλία - Βερσαλλίες: Συναγερμός στο Παλάτι16:00e-ΕΦΚΑ: Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων 15:47Ο Ερντογάν θα παρακολουθήσει από κοντά το Τουρκία - Ολλανδία15:34Αντιτρομοκρατική: 7 συλλήψεις για εμπρησμούς σε συναγωγή και επιχειρήσεις15:20Η ΔΕΗ στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την ισότητα και τη συμπερίληψη (εικόνες)15:07Κασσελάκης σε εργαζόμενους Αυγής: Δεν πρέπει να την πληρώσετε για οφειλές το κόμματος 14:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο