LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Ιουλίου 2024 15:18

Φυλακές Ιωαννίνων – Αστυνομική επιχείρηση: Αστυνομικός και σωφρονιστικοί στο επίκεντρο

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στις φυλακές Ιωαννίνων. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επί τόπου.

Φυλακές Ιωαννίνων  - Γιάννενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται  από το πρωί της Δευτέρας μεγάλη επιχείρηση στις Φυλακές Σταυρακίου η οποία συντονίζεται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί και στον χώρο των Φυλακών παραμένουν ισχυρές δυνάμεις ΕΚΑΜ, ΜΑΤ ενώ στο σωφρονιστικό κατάστημα παραμένει και Εισαγγελέας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες έχει συλληφθεί ένας αστυνομικός ενώ έχουν γίνει προσαγωγές σωφρονιστικών κι άλλων.

Φυλακές Ιωαννίνων  - Γιάννενα

Η προανάκριση διεξάγεται κάτω από άκρα μυστικότητα χωρίς μέχρι στιγμής να μπορούν να επιβεβαιωθούν οι λόγοι που προκάλεσαν την αιφνιδιαστική επιχείρηση και τα αδικήματα για τα οποία γίνεται έλεγχος.

Στον προαύλιο χώρο είναι  αναπτυγμένες ισχυρές δυνάμεις ενώ έχουν κληθεί και πυροσβεστικά οχήματα.

Πηγή: epiruspost.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασε θηλιά στο λαιμό της πρώην συντρόφου, μπροστά στο παιδί της

Ουράλογλου: Η “Γαλάζια Πατρίδα” ενισχύεται με νέα συστήματα

Μονεμβασιά: Φωτιά στον Άγιο Ελισσαίο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝΔ - Αυγενάκης: Επίσημα εκτός της ΚΟ του κόμματοςΣήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, διεγράφη επίσημα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μετά την επίθεση στον υπάλληλο του αεροδρομίου.

Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Προσήχθησαν 4 ύποπτοιΣήμερα 16:10 | Ειδήσεις

Γιατί φαίνονται να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για πρόκληση της πυρκαγιάς από συσκευή drone.

Κορυδαλλός: Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακέςΣήμερα 16:00 | Ειδήσεις

Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς ένας κρατούμενος προσπαθεί να αποδράσει.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)Σήμερα 07:37 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης, για τις υψηλές αμοιβές του Παναγιώτη Στάθη, αλλά και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του, όπου ίσως κρύβεται η άκρη του νήματος στην εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δίκη για μαζικούς θανάτους σε γηροκομείο της Θεσσαλονίκης: Αίτημα εξαίρεσης της προέδρου18:36Χειρονομία Ντεμιράλ: Η Τουρκία “ζητάει και τα ρέστα” από την Γερμανία και την UEFA18:22Αλεξανδρούπολη: Αθωώθηκε η νηπιαγωγός που κλείδωνε τα παιδιά σε αποθήκη18:09Ερντογάν – Πούτιν: Συνάντηση με τη Συρία στο “τραπέζι”17:56Φωτιά στου Φιλοπάππου17:44Economist - Ανδρουλάκης: Με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αυξήθηκαν οι ανισότητες (εικόνες)17:31Συνέδριο Economist: Η ψηφιακή αθανασία, η φιλία μετά θάνατον και οι δύο πιθανές όψεις των sexbots17:19ΝΔ - Αυγενάκης: Επίσημα εκτός της ΚΟ του κόμματος17:07Θεσσαλονίκη: 7 χρόνια με αναστολή σε άνδρα για ασέλγεια σε βάρος της ανιψιάς του16:53Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα που την παρέσυρε φορτηγό16:41Κακοκαιρία - Έδεσσα: Ζημιές σε πάνω από 50000 στρέμματα από το χαλάζι16:28Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Προσήχθησαν 4 ύποπτοι16:15Κορυδαλλός: Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές16:01Φωτιά στην Εύβοια: Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και εναέρια15:48Αυγενάκης: Παρέμβαση Εισαγγελέα για το συμβάν στο αεροδρόμιο15:36UEFA: Πειθαρχικό κατά του Τούρκου παίκτη που έκανε το σήμα των Γκρίζων Λύκων15:23ΠΑΣΟΚ - Γιάννης Κανελλάκης: Έβδομη υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος15:10ΑΑΔΕ – Επίλυση Φορολογικών Διαφορών: Απορρίπτονται 2 στα 3 αιτήματα14:56Εξαφάνιση: Τέλος στο θρίλερ με την 51χρονη14:42Φωτιά στα Γλυκά Νερά, σηκώθηκαν εναέρια μέσα (βίντεο)14:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο