LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 01 Ιουλίου 2024 06:48 | Ανανέωση: 01 Ιουλίου 2024 07:05

Copa America - Βενεζουέλα: Εύκολη νίκη επί της Τζαμάικα (βίντεο)

Η Βενεζουέλα είναι μία από τις ομάδες που θα αγωνιστούν στην φάση των "8" του Κόπα Αμερικα, που μεταδίδεται από το Ant1+ και τον ΑΝΤ1.

Κόπα Αμέρικα - Τζαμάικα - Βενεζουέλα

Του Γιώργου Ανανίδα

Κυριαρχία της Βενεζουέλας κόντρα στη Τζαμάικα και εύκολη νίκη με 3-0 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Copa America.

Στο άλλο ματς του ομίλου, το Εκουαδόρ σημείωσε «λευκή» ισοπαλία με το Μεξικό και χάρη στη διαφορά των γκολ προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τζαμάικα και στην Βενεζουέλα, στο Q2 Stadium ήταν ίσως το πιο αδιάφορο της μέχρι τώρα διοργάνωσης με μία μόνο μεγάλη ευκαιρία και ελάχιστο ουσιαστικό ποδόσφαιρο, ειδικά από την πλευρά των Τζαμαϊκανών.

Κόπα Αμέρικα - Τζαμάικα - Βενεζουέλα

Ο Μακίς έκανε μία σέντρα-σουτ στο 42’ που ανάγκασε τον Γουέιτ σε επέμβαση, χωρίς να συμβαίνει κάτι άλλο τρανταχτό στα υπόλοιπα αγωνιστικά λεπτά.

Το δεύτερο μέρος ήταν σαφώς πιο συναρπαστικό, με τη Βενεζουέλα πιο δυναμική και πιο ορεξάτη.

Γεγονός που επέφερε τέρματα, καθώς στο 49’, τη σέντρα του Αραμπούρου στο δεύτερο δοκάρι συνάντησε ο Μπέγιο για το 1-0.

Μόλις 7 λεπτά μετά, οι «Βινοτίντο» διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ροντόν που έμεινε όρθιος σε μάχη με τους αμυντικούς και πλάσαρε κάτω από τον Γουέιτ.


Η πρώτη καλή στιγμή για τη Τζαμάικα ήρθε στο 77’, όπου ο Ντίξον εξαπόλυσε ένα σουτ, με τον Ρόμο να του αρνείται το γκολ.

Στο 85’, η Βενεζουέλα «σφράγισε» τη νίκη και το απόλυτο των βαθμών στον όμιλο, καθώς ο Αντράντ βρήκε με άψογη κάθετη πάσα τον Ραμίρες που πλάσαρε όμορφα τον Τζαμαϊκανό γκολκίπερ.


Το Copa America 2024 συνεχίζεται στο ΑΝΤ1+ τα ξημερώματα της Τρίτης (2/7) με τις αναμετρήσεις Βολιβία – Παναμάς και ΗΠΑ – Παραγουάη, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+.

Κόπα Αμέρικα - Τζαμάικα - Βενεζουέλα

Όλοι οι αγώνες του Copa America, μέχρι και τον τελικό στις 13 Ιουλίου, μεταδίδονται ζωντανά από το ΑΝΤ1+ και τον ΑΝΤ1.

Οι 24 αγώνες της πρώτης φάσης του Copa America θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+, ενώ ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει απευθείας τα 9 από τα 24 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Γιώργος Ανανίδας.

Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.


Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργικό Συμβούλιο: Η ατζέντα της συνεδρίασης

Φωτιές - Δευτέρα: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 1 Περιφέρεια (χάρτης)

ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 5 Ιουλίου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΣΥ – Μητσοτάκης: Αιφνιδιαστική επίσκεψη τα ξημερώματαΣήμερα 07:26 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο στόλο των ηλεκτρικών λεωφορείων, λίγο μετά τις 6 το πρωί, από την ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)Σήμερα 07:37 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης, για τις υψηλές αμοιβές του Παναγιώτη Στάθη, αλλά και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του, όπου ίσως κρύβεται η άκρη του νήματος στην εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του.

Κακοκαιρία: Μπουρίνια και πτώση θερμοκρασίας την ΤετάρτηΧθες 16:37 | Ειδήσεις

Πού και ποιες ώρες αναμένονται εντονότερα τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση για κάθε περιοχή.

Copa America 2024: Βραζιλία - Κολομβία έμειναν στο Χ (βίντεο)Σήμερα 06:43 | Ειδήσεις

Ποια ομάδα τερμάτισε στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα, που μεταδίδεται από το ANT1+ και τον ΑΝΤ1.


 


 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)07:43ΟΣΥ – Μητσοτάκης: Αιφνιδιαστική επίσκεψη τα ξημερώματα07:30Γιώργος Σγουράκης: Έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος δημιουργός 07:16Copa America: Η Κόστα Ρίκα νίκησε την Παραγουάη, αλλά... (βίντεο)07:03Ερντογάν για Καισάρεια: Προβοκάτορες όσοι άπλωσαν χέρι στους μετανάστες06:49Copa America 2024: Βραζιλία - Κολομβία έμειναν στο Χ (βίντεο)06:36Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις06:23Κακοκαιρία: Μπουρίνια και πτώση θερμοκρασίας την Τετάρτη06:09Euro 2024: Η Τουρκία προκρίθηκε στα προημιτελικά με ήρωα τον Γκιουνόκ00:00Γερμανία: Αστυνομικός απολύθηκε επειδή... έκλεψε τυρί από φορτηγό σε τροχαίο23:49ΤΑΙΠΕΔ - Επιχειρηματικό Πάρκο Φυλής: 5 μνηστήρες στον διαγωνισμό23:38Τραμπ: Αναβλήθηκε η ανακοίνωση της ποινής για την δίκη χρηματισμού της Στόρμι Ντάνιελς23:27Κρήτη: Διπλή σεισμική δόνηση νότια του Ηρακλείου23:14ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση Μπρινιόλι23:02Ενδοοικογενειακή βία: Εκατοντάδες θύματα και συλλήψεις την προηγούμενη εβδομάδα22:49Συνέδριο Economist - Μητσοτάκης: Η ΝΔ παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα22:35Γουίμπλεντον: Πρεμιέρα με νίκη για τον Τσιτσιπά22:22Εξελίξεις στην ολική αρθροπλαστική ισχίου22:08Πέλλα: Χοντρό χαλάζι κατέστρεψε καλλιέργειες (εικόνες)21:55Θεσσαλονίκη: Ανήλικος κατηγορείται για βιασμό 8χρονου αγοριού21:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο