LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2024 12:28

Πάτρα: 41χρονος πέθανε κατά τη διάρκεια γλεντιού

Δραματικές στιγμές σε γλέντι στην Πάτρα, όπου ένας νέος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Διασώστες ΕΚΑΒ - Ασθενοφόρο

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 41χρονος την ώρα του γλεντιού σε κέντρο της Πάτρας, όπου ελάμβανε χώρα κοινωνικό γεγονός.

"Πάγωσαν" οι καλεσμένοι όταν είδαν τον 41χρονο άνδρα να χάνει τις αισθήσεις του και έσπευσαν να βοηθήσουν, ενώ άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο.

Δυστυχώς όμως για τον άτυχο άνδρα ήταν αργά.

Άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του, σε συγγενείς και φίλους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 41χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με καρδιά του εδώ και χρόνια, ενώ είχε υποβληθεί και σε επέμβαση. Χθες το βράδυ όμως η καρδιά του δεν άντεξε... 

Πηγή: tempo24.news

Ειδήσεις σήμερα:

Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό 15χρονου από τον πατέρα του όταν του είπε πως είναι ομοφυλόφιλος

Κυπαρισσία: Λουκέτο σε beach bar με ταμειακή μηχανή “φάντασμα”

Φωτιά στην Κερατέα: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝέο Ψυχικό - Δολοφονία: Η στιγμή των πυροβολισμών (ντοκουμέντο)Σήμερα 09:50 | Ειδήσεις

Ντοκουμέντο - σοκ από την στιγμή της δολοφονικής επίθεσης με τουλάχιστον οκτώ σφαίρες, μετέδωσε ο ΑΝΤ1. Η ενέδρα θανάτου και τα σενάρια για εκτέλεση "λάθος ατόμου".

Σαμαράς - Καραμανλής: “Μέτωπο” κριτικής στην κυβέρνησηΣήμερα 08:29 | Ειδήσεις

Σκληρή κριτική από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς, που αποδόμησαν την κυβερνητική πολιτική. Οι πρώτες αντιδράσεις για τις ομιλίες στο Πολεμικό Μουσείο.

Ρεύμα: Τα τιμολόγια του ΙουλίουΣήμερα 09:29 | Ειδήσεις

Συγκράτηση των αυξήσεων από την ΔΕΗ, σε σχέση με τις αυξήσεις στις τιμές της χονδρικής, καταγράφεται στις ανακοινώσεις των παρόχων για τα τιμολόγια ρεύματος του Ιουλίου.

Πάτρα - Ξυλοδαρμός 15χρονου: Η σεξουαλική κακοποίηση, οι συγγενείς και η διαμάχη των γονέων (βίντεο)Σήμερα 10:32 | Ειδήσεις

Ανοιχτή διαμάχη μεταξύ των γονέων έχει προκληθεί μετά τον ξυλοδαρμό του 15χρονου αγοριού στην Πάτρα. Τι λένε οι γονείς του αγοριού μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στην Κρήτη: Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Γεράκι (εικόνες)11:14Πάτρα - Ξυλοδαρμός 15χρονου: Η σεξουαλική κακοποίηση, οι συγγενείς και η διαμάχη των γονέων (βίντεο)11:01Κρήτη: Παράνομο αποστακτήριο εντοπίστηκε σε αποθήκη (εικόνες)10:47Αίγυπτος: Πολύνεκρη κατάρρευση πολυκατοικίας10:34Ηράκλειο: “Ξεριζώθηκε” χασισοφυτεία χιλιάδων δέντρων (εικόνες)10:20Δροσιά: Δέντρο έπεσε σε κολώνα ηλεκτρισμού (βίντεο)10:07Νέο Ψυχικό - Δολοφονία: Η στιγμή των πυροβολισμών (ντοκουμέντο)09:53Ρεύμα: Τα τιμολόγια του Ιουλίου09:40Νοσοκομείο Καβάλας: Αποζημίωση 200000 ευρώ σε ασθενή για ψυχική οδύνη09:27Σαμαράς - Καραμανλής: “Μέτωπο” κριτικής στην κυβέρνηση09:14Νέο Ψυχικό: Δολοφονία άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο 09:00Καλαμάτα: Τυμβωρύχοι έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό 08:51Τουρκία: Μεταμεσονύχτιος ανασχηματισμός08:37Φωτιά στη Χίο – Copernicus: Χιλιάδες στρέμματα παραδόθηκαν στις φλόγες08:24Φωτιές: Βελτιωμένη η εικόνα σε Κω και Χίο08:10Εορτολόγιο - 2 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:57Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”07:44ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη 07:30Missing alert για την εξαφάνιση 3 παιδιών07:17Copa America: Ο Παναμάς έκανε δεύτερη σερί νίκη (βίντεο)07:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο