LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2024 06:30 | Ανανέωση: 30 Ιουνίου 2024 06:35

Φωτιά στη Σέριφο: Πύρινο μέτωπο χιλιομέτρων και εκκενώσεις οικισμών (εικόνες)

Δραματική είναι η κατάσταση στη Σέριφο που φλέγεται από το Σάββατο. Κάηκαν σπίτια και εκκλησίες.

Φωτιά - Σέριφος

Εκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στη Σέριφο το απόγευμα του Σαββάτου, με το μέτωπο τα ξημερώματα να εκτείνεται στα 15χλμ.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού και τις δηλώσεις που έκανε στον ΑΝΤ1 και τον ρεπόρτερ Θάνο Κλωνόπουλο, έχουν καεί σπίτια, αποθήκες και εκκλησίες.

Οι περιοχές που πλήττονται είναι κυρίως το Καλό Αμπέλι και τα Βάγια, ενώ εντολή εκκένωσης δόθηκε και στο Μεγάλο Λιβάδι..

Για τη φωτιά επιχειρούν τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα και υδροφόρες του Δήμου, ενώ το βράδυ έφτασαν και τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες από τη Σύρο και 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα από την Αττική.

Εικόνες, βίντεο: Facebook/Forecast Weather Greece


Ειδήσεις σήμερα:

Copa America: Η Αργεντινή “ανώτερη” του Περού

Γαλλία - Εκλογές: Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι πολίτες - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Κυριακή των Αγίων Πάντων: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Ζέστη και τοπικές βροχές την ΤρίτηΧθες 16:16 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι βροχοπτώσεις. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Σαμαράς - Καραμανλής: Kριτική για την κυβερνητική πολιτική στις ομιλίες τους (εικόνες)Χθες 22:15 | Ειδήσεις

Τι είπαν στις ομιλίες τους οι δύο πρώην πρωθυπουργοί για την εξωτερική πολιτική, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, την κυβερνητική πολιτική και τις διεθνείς συρράξεις. Το σχόλιο κυβερνητικών πηγών για όσα ειπώθηκαν.

Φωτιά στην Κω: Δύσκολη αναμένεται η νύχτα - Εκκενώσεις οικισμών (εικόνες)Χθες 21:33 | Ειδήσεις

Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων στην Κω. Ενισχύθηκαν οι επίγειες δυνάμεις.

Η φωτιά στην Ύδρα, το πάρτι των ολιγαρχών στην Ισπανία και τα βεγγαλικά των 125000 ευρώ!Χθες 14:04 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας επισημαίνει αναφορές σε έγγραφα από διαρροές τόσο για τους “αφανείς” επιβάτες της θαλαμηγού που φέρεται να σχετίζονται με την φωτιά στην Ύδρα, όσο και την λατρεία τους για τα πυροτεχνήματα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός: Ζέστη και τοπικές βροχές την Τρίτη06:09Βατικανό: Απαγόρευσε τα εμφανή τατουάζ στους εργαζόμενους23:59Ίαν ΜακΚέλεν: Δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του μετά την πτώση του από τη σκηνή23:47Γιατρός κατήγγειλε ξυλοδαρμό ηλικιωμένων από τον γιο τους23:35Καβάλα: Νεκρός 29χρονος λουόμενος στη θαλάσσια περιοχή Κεραμωτής23:22Τουρκία - Αρχηγός αντιπολίτευσης για Κυπριακό: Πρέπει να δείξουμε θάρρος 23:08Σαμαράς - Καραμανλής: Kριτική για την κυβερνητική πολιτική στις ομιλίες τους (εικόνες)22:55Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ: Ο Τραμπ έχει ασυλία για τις πράξεις του ως πρόεδρος22:41Φωτιά στην Χίο: Σύλληψη άνδρα για την πυρκαγιά22:28Βραζιλία: Τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση (εικόνες)22:14Λιστερίωση - ΕΟΔΥ: Η αύξηση των κρουσμάτων και τα μέτρα προστασίας22:00Φωτιά στην Κω: Δύσκολη αναμένεται η νύχτα - Εκκενώσεις οικισμών (εικόνες)21:47Βιλντόζα: Ο Παναθηναϊκός τον αποδεσμεύει, ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό21:34Συνάντηση Μητσοτάκη με Εθνική μπάσκετ: Οι ευχές και η υπογεγραμμένη φανέλα (εικόνες)21:20Euro 2024: Η Γαλλία “λύγισε” το Βέλγιο και προκρίθηκε στα προημιτελικά21:06Σαμαράς και Καραμανλής σε ομιλίες στο Πολεμικό Μουσείο (βίντεο)20:54Φωτιά στη Χίο: Ενισχύονται οι δυνάμεις - Τραυματίστηκαν πυροσβέστες (βίντεο)20:26Παπαθανάσης: Νέο Επενδυτικό Ταμείο για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων20:13Γερμανία: Βουλευτής του AfD καταδικάστηκε για τη χρήση ναζιστικού συνθήματος20:00Κόντρα Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου: Φαντασιώνεται ότι είναι ο Ροβεσπιέρος19:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο