LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 29 Ιουνίου 2024 11:51

Τέμπη – Πλακιάς: Μην ακούτε σενάρια φαντασίας για το κοντέινερ

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που «χάθηκαν» στην τραγωδία των Τεμπών, έδωσε διευκρινίσεις για το κοντέινερ που χθες μεταφέρθηκε για έλεγχο.

Τέμπη - Κοντέινερ

Για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» έκανε λόγο σε ανάρτησή του για την «εύρεση» κοντέινερ του εμπορικού συρμού που ενεπλάκη στην τραγωδία των Τεμπών, ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που «χάθηκαν» στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Όπως εξηγεί σε ανάρτησή του, το βαγόνι είχε εξεταστεί και μεταφερθεί σε αποθήκη της Θεσσαλονίκης, καθώς δεν υπήρξε κάτι μεμπτό ως προς το φορτίο του. Ο λόγος που τώρα μεταφέρθηκε προς νέα εξέταση είναι γιατί μετά από αίτημα οικογένειας θυμάτων, ο ανακριτής έδωσε εντολή να εξεταστούν τα χτυπήματα και τα βαθουλώματα που έχει για να δει αν μπορεί να ανακτήσει από τα θραύσματα κάποιο υλικό που να συνδέεται με την έκρηξη.

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

«Επειδή ακούγονται πολλά σήμερα για ένα κοντέινερ που μεταφέρθηκε στην Λάρισα στην περιοχή Κουλούρι (είναι το μέρος που βρίσκονται και τα άλλα βαγόνια των τρένων )

Και ήδη άρχισαν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι τα σενάρια .

Το κοντέινερ μεταφέρθηκε σήμερα στην Λάρισα μετά από εντολή του Εφέτη  Ανακριτή για να ελεγχθεί από ειδικούς .

Έγινε μετά από αίτημα οικογένειας .

Το κοντέινερ βρισκόταν στις αποθήκες της  Μεταφορικής εταιρίας που ανήκε και πήγε εκεί μετά από έλεγχο που είχε υποστεί μαζί με τα υπόλοιπα της εμπορικής στον χώρο που τα πήγαν μετά την σύγκρουση ο οποίος είναι στην Θεσσαλονίκη .

Κατά τον έλεγχο δεν βρέθηκε τίποτα το παράξενο και μεμπτό  ( εννοώ αν είχε κάτι περίεργο μέσα, αλλά δεν βρήκαν τίποτα παρά μόνο τρόφιμα όπως έγραφε και η φορτωτική )και έτσι επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη ο οποίος το είχε στις αποθήκες της εταιρίας του .

Το ζήτησε τώρα ο ανακριτής για να εξετάσει τα χτυπήματα και τα βαθουλώματα που έχει για να δει αν μπορεί να ανακτήσει από τα θραύσματα κάποιο υλικό που να συνδέεται με την έκρηξη

Αυτά για την ενημέρωση σας και για να μην ακούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Ειδήσεις σήμερα:

Κωστής Νομικός: “Έφυγε” από τη ζωή ο ηθοποιός

Τροχαίο: Νεκρός 29χρονος μοτοσικλετιστής

Κοινωνικός Τουρισμός: Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤανάγρα: Σώα η πιλότος του Μιράζ - Δεν έπιασαν τα φρένα του αεροσκάφουςΣήμερα 15:49 | Ειδήσεις

Τα άμεσα αντανακλαστικά της γυναίκας πιλότου του μαχητικού αεροσκάφους έσωσαν τη ζωή της. Η ανακοίνωση του ΓΕΑ για το ατύχημα.

Κερατέα: Κάηκε το σπίτι εθελοντή πυροσβέστη την ώρα που έσωζε περιουσίες άλλωνΣήμερα 16:34 | Ειδήσεις

Την ώρα που ο ίδιος έδινε μάχη με τις φλόγες για να καταφέρει να σώσει τις περιουσίες των ανθρώπων, το δικό του σπίτι είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Εκλογές - Γαλλία: Οι εσωτερικές διαβουλεύσεις των κομμάτων για τον β' γύροΣήμερα 15:18 | Ειδήσεις

Μετά τον πρώτο γύρο της Κυριακής σε περίοδο διαβουλεύσεων και επεξεργασιών έχουν εισέλθει τα κόμματα ενόψει του β γύρου.

Η φωτιά στην Ύδρα, το πάρτι των ολιγαρχών στην Ισπανία και τα βεγγαλικά των 125000 ευρώ!Σήμερα 14:04 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας επισημαίνει αναφορές σε έγγραφα από διαρροές τόσο για τους “αφανείς” επιβάτες της θαλαμηγού που φέρεται να σχετίζονται με την φωτιά στην Ύδρα, όσο και την λατρεία τους για τα πυροτεχνήματα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τσίπρας: Αντιδράσεις στην Τουρκία για την ομιλία του σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο 17:58Νότια Κορέα: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς - Νεκροί και τραυματίες17:45Φωτιά στην Ύδρα: Τι ισχυρίζεται ο Καζάκος επιχειρηματίας που ναύλωσε την θαλαμηγό “Περσεφόνη” 17:32Κερατέα: Κάηκε το σπίτι εθελοντή πυροσβέστη την ώρα που έσωζε περιουσίες άλλων 17:18Εκλογές - Γαλλία: Οι εσωτερικές διαβουλεύσεις των κομμάτων για τον β' γύρο17:05Φυλακές Ιωαννίνων – Αστυνομική επιχείρηση: Αστυνομικός και σωφρονιστικοί στο επίκεντρο16:52Και ο Ιούνιος... ο πιο ζεστός! Ο Ιούλιος;16:38Pricefox: Χρυσά βραβεία στα Sales Excellence Awards 202416:25Νίκαια - Φωτιά στην Πέτρου Ράλλη: Ξεκίνησε από μηχανάκι και επεκτάθηκε...16:11Colourday Festival: Το φαντασμαγορικό drone show της Sprite πρασίνισε τον ουρανό!15:59Τανάγρα: Σώα η πιλότος του Μιράζ - Δεν έπιασαν τα φρένα του αεροσκάφους15:47Σπέτσες - Άγγλος ιστιοπλόος: Απαντήθηκαν τα αίτια του θανάτου του15:35Ηγουμενίτσα - Ασέλγεια σε 4χρονη: Χειροπέδες σε αλλοδαπό, μετά από καταγγελία του πατέρα15:22Μονεμβασιά: Φωτιά στον Άγιο Ελισσαίο15:08Ουράλογλου: Η “Γαλάζια Πατρίδα” ενισχύεται με νέα συστήματα14:55Η φωτιά στην Ύδρα, το πάρτι των ολιγαρχών στην Ισπανία και τα βεγγαλικά των 125000 ευρώ!14:41Τανάγρα - Εγκατάλειψη Μιράζ: Σώος ο πιλότος14:28Ηράκλειο: Φωτιά στη Μεσαρά - Ήχησε το 112 14:14Ψηφιακή κάρτα εργασίας: “Πρεμιέρα” σε βιομηχανία και λιανεμπόριο 14:01Κώς: Φωτιά στην Αντιμάχεια - Επιχειρούν και εναέρια μέσα (εικόνες)13:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο