LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 27 Ιουνίου 2024 22:13

Τροιζηνία: Κλαδί έσπασε, έπεσε και σκότωσε 10χρονο αγόρι

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε φαράγγι της περιοχής. Το κλαδί υποχώρησε στο βάρος του, χτύπησε το παιδί και το παρέσυρε με αποτέλεσμα να πέσει κι εκείνο, και μάλιστα από μεγάλο ύψος.
#Τροιζηνία

αγόρι - βιασμός - παρενόχληση

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα Πέμπτη 27.06 το απόγευμα όταν ένα αγόρι ηλικίας μεταξύ 10 και 12 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο Διαβολογέφυρο Τροιζηνίας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ενημερωτικής ιστοσελίδας του Αργοσαρωνικού saronicmagazine.gr, το άτυχο παιδί με καταγωγή από τον Λίβανο, βρισκόταν στη Τροιζηνία για διακοπές και βρέθηκε στο Διαβολογέφυρο με γκρουπ τουριστών για να θαυμάσει το φαράγγι.

Ξαφνικά ένα κλαδί δέντρου υποχώρησε στο βάρος του, έσπασε, κόπηκε, έπεσε πάνω στο παιδί και το παρέσυρε να πέσει κι εκείνο από μεγάλο ύψος στο φαράγγι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Γαλατά, άνθρωποι του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων και άνδρες της Αστυνομίας. Δυστυχώς όμως, οι προσπάθειες ανάνηψης του αγοριού δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Debate Μπάιντεν – Τραμπ: Έφτασε η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή (χάρτης)

Βόλος: 68χρονη κατήγγειλε τον σύντροφο της για βιασμό… που ονειρεύτηκε

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στη Σέριφο: Υπό έλεγχο η καταστροφική πυρκαγιάΣήμερα 08:01 | Ειδήσεις

Μαίνεται η μάχη με τις φλόγες στο νησί των Κυκλάδων. Ανυπολόγιστες οι καταστροφές που προκάλεσε.

Θάνατος 44χρονου στις Σπέτσες: Στο νησί παραμένει το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκούΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο Παλιό Λιμάνι των Σπετσών. Η εντολή εισαγγελέα για το πλήρωμα του σκάφους.

Φολέγανδρος: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι - Τραυματίστηκαν επιβάτεςΣήμερα 08:18 | Ειδήσεις

Αναστάτωση προκλήθηκεαπό την πρόσκρουση του πλοίου στο λιμάνι της Φολέγανδρου.

Γαλλία - Εκλογές: Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι πολίτες - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσειςΣήμερα 07:23 | Ειδήσεις

Η χώρα βρίσκεται σε πυρετώδη κατάσταση κι αναμένεται υψηλή συμμετοχή στις εκλογές. Πότε αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό 15χρονου από τον πατέρα του όταν του είπε πως είναι ομοφυλόφιλος10:25NBA - ΛεΜπρόν Τζέιμς: Είπε όχι σε 38 εκατ. και πάει για το max συμβόλαιο10:11Κυπαρισσία: Λουκέτο σε beach bar με ταμειακή μηχανή “φάντασμα”09:58Χατζηδάκης Οι επιδόσεις στην οικονομία “μάς επιτρέπουν την ταχύτερη σύγκλισή μας με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο”09:44Θάνατος 44χρονου στις Σπέτσες: Στο νησί παραμένει το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού09:31Μπάιντεν για ντιμπέιτ: Δεν πέρασα μια καλή βραδιά, αλλά ούτε και ο Τραμπ09:17Σαλμονέλα στη Μαγνησία: Ομαδική αγωγή για τη δηλητηρίαση παιδιών09:04Φολέγανδρος: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι - Τραυματίστηκαν επιβάτες08:50Τροχαίο στη Σύρο: Νεκρός νεαρός που έκανε διακοπές στο νησί08:37Χανιά: Πνίγηκε άνδρας που κολυμπούσε στη θάλασσα08:23Φωτιά στη Σέριφο: Υπό έλεγχο η καταστροφική πυρκαγιά08:10Γαλλία - Εκλογές: Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι πολίτες - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις07:56Γάζα: Μάχες με νεκρούς κι εκτοπισμένους χωρίς τέλος07:43Κυριακή των Αγίων Πάντων: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:29Copa America: Η Αργεντινή “ανώτερη” του Περού07:16Copa America 2024: Ο Καναδάς προκρίθηκε κι “έγραψε” Ιστορία07:02Φωτιά στην Πάρνηθα: Διάσπαρτες εστίες και ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου06:49Φωτιά στη Σέριφο: Πύρινο μέτωπο χιλιομέτρων και εκκενώσεις οικισμών (εικόνες)06:35Euro 2024: Η Γερμανία άνετα στους “16”06:22Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι την Κυριακή06:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο