LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 27 Ιουνίου 2024 19:31

Ιταλία: Ανήλικη βιάστηκε και στραγγαλίστηκε μέσα σε σκάφος που μετέφερε παράτυπους μετανάστες

Η ανήλικη βιάστηκε και δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της έντρομης μητέρας της από τον 27χρονο άνδρα και το ιστιοφόρο βυθίστηκε

AP - Ναυάγιο - μετανάστες - πρόσφυγες

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 16χρονη που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε μέσα σε σκάφος που μετέφερε μετανάστες, μπροστά στα μάτια της μητέρα της. Ένα έφηβο κορίτσι από το Ιράν βιάστηκε και στραγγαλίστηκε από συμπατριώτη της κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της για μετανάστευση προς στη Μεσόγειο.

Εν συνεχεία, το σκάφος στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε με τον δράστη να επιβιώνει από το ναυάγιο που είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς στα ανοιχτά της Ιταλίας. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι επιζώντες ισχυρίστηκαν ότι ο άνδρας πραγματοποίησε τη φρικτή αυτή πράξη αφού είδε τη σύζυγό του και την κόρη του να πνίγονται, «εκτονώνοντας» την οργή του στο αβοήθητο 16χρονο κορίτσι.

Η έφηβη βιάστηκε και δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της έντρομης μητέρας της από τον 27χρονο άνδρα και το ιστιοφόρο βυθίστηκε, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων AGI επικαλούμενο αστυνομική έρευνα.

Έκτοτε, ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία της κοπέλας. Η μητέρα της κοπέλας, σύμφωνα με την Daily Mail, επέζησε της του ναυαγίου και ανέφερε τον φόνο της κόρης της στην αστυνομία.

Μόνο δώδεκα άνθρωποι διασώθηκαν από το πλοίο, το οποίο οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι μετέφερε περίπου 70 άτομα, μεταξύ των οποίων περισσότερα από δώδεκα παιδιά.

Ένας από τους επιζώντες πέθανε αργότερα και περισσότερες από τις μισές σορούς έχουν ανασυρθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Debate Μπάιντεν – Τραμπ: Έφτασε η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή (χάρτης)

Βόλος: 68χρονη κατήγγειλε τον σύντροφο της για βιασμό… που ονειρεύτηκε

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στη Σέριφο: Υπό έλεγχο η καταστροφική πυρκαγιάΣήμερα 08:01 | Ειδήσεις

Μαίνεται η μάχη με τις φλόγες στο νησί των Κυκλάδων. Ανυπολόγιστες οι καταστροφές που προκάλεσε.

Φωτιά στην Πάρνηθα: Διάσπαρτες εστίες και ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπουΣήμερα 06:39 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες πυροσβέστες έδωσαν μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που παραμένει χωρίς ενεργό μέτωπο, αλλά με διάσπαρτες εστίες.

Φολέγανδρος: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι - Τραυματίστηκαν επιβάτεςΣήμερα 08:18 | Ειδήσεις

Αναστάτωση προκλήθηκεαπό την πρόσκρουση του πλοίου στο λιμάνι της Φολέγανδρου.

Γαλλία - Εκλογές: Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι πολίτες - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσειςΣήμερα 07:23 | Ειδήσεις

Η χώρα βρίσκεται σε πυρετώδη κατάσταση κι αναμένεται υψηλή συμμετοχή στις εκλογές. Πότε αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σαλμονέλα στη Μαγνησία: Ομαδική αγωγή για τη δηλητηρίαση παιδιών09:04Φολέγανδρος: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι - Τραυματίστηκαν επιβάτες08:50Τροχαίο στη Σύρο: Νεκρός νεαρός που έκανε διακοπές στο νησί08:37Χανιά: Πνίγηκε άνδρας που κολυμπούσε στη θάλασσα08:23Φωτιά στη Σέριφο: Υπό έλεγχο η καταστροφική πυρκαγιά08:10Γαλλία - Εκλογές: Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι πολίτες - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις07:56Γάζα: Μάχες με νεκρούς κι εκτοπισμένους χωρίς τέλος07:43Κυριακή των Αγίων Πάντων: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:29Copa America: Η Αργεντινή “ανώτερη” του Περού07:16Copa America 2024: Ο Καναδάς προκρίθηκε κι “έγραψε” Ιστορία07:02Φωτιά στην Πάρνηθα: Διάσπαρτες εστίες και ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου06:49Φωτιά στη Σέριφο: Πύρινο μέτωπο χιλιομέτρων και εκκενώσεις οικισμών (εικόνες)06:35Euro 2024: Η Γερμανία άνετα στους “16”06:22Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι την Κυριακή06:08Χανιά – “Ζορμπάς”: “Αναβίωση” μετά από 60 χρόνια στην ίδια παραλία (εικόνες)23:59Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή – Ένας τραυματίας (βίντεο)23:49Πυροσβεστική: 54 φωτιές το τελευταίο 24ωρο23:38Ακαδημία Αθηνών: Βραβείο “Lord Byron” σε απόγονο του Λόρδου Βύρωνα23:27Γερμανία: Τραυματίες αστυνομικοί σε διαδήλωση κατά του AfD23:14Euro 2024: Διακοπή στο Γερμανία - Δανία (εικόνες)22:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο