LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 27 Ιουνίου 2024 13:52 | Ανανέωση: 27 Ιουνίου 2024 14:01

Κασσελάκης στον ΑΝΤ1: Το “μαύρο χρήμα” δεν συνδέεται με την θητεία Τσίπρα (βίντεο)

Δήλωσε ότι η απόφαση για το κλείσιμο της «Αυγής» είχε παρθεί πριν την εκλογή του. Τι είπε για τις αποχωρήσεις από τα όργανα των Τεμπονέρα, Κοτσακά και Τσιόκα.

Κασσελάκης - Τσίτσας

Να χαμηλώσει τους τόνους μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αναφορές του για το «μαύρο χρήμα», στρέφοντας τα πυρά του στη ΝΔ επιχείρησε ο Στέφανος Κασσελάκης σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στη Νέα Υόρκη Θανάση Τσίτσα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάλεσε τους βουλευτές του κόμματος να συνδράμουν οικονομικά ώστε να πληρωθούν για τον  μήνα Ιούνιο, οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Αυγή» και ανακοίνωσε πως ο ίδιος θα δωρίσει 20 χιλιάδες ευρώ.

Ερωτηθείς αν «οι αναφορές στο μαύρο χρήμα των πολιτικών κομμάτων συνδέεται με τη θητεία του Αλέξη Τσίπρα», απάντησε, «δεν νομίζω. Είναι ξεκάθαρη η ανάρτηση μου. Αναφέρθηκα στους τρόπους χρηματοδότησης που μου έχουν προσφερθεί για να μην μπορεί να υπάρξει αυτή η εντός εισαγωγικών εσωστρέφεια για τις αλλαγές που έχουμε στα κομματικά media και γενικά τον εξορθολογισμό στο κόμμα. Επαναλαμβάνω, εγώ είμαι διατεθειμένος να ανοίξουμε τα χαρτιά του κόμματος μας στην Deloitte ή σε όποια άλλη εταιρεία διεθνούς βεληνεκούς επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκείνος είναι;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καταρχάς η απόφαση για το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου είχε παρθεί από την Πολιτική Γραμματεία πριν εκλεγώ Πρόεδρος. Και μάλιστα από κόσμο ο οποίος αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στήριξε έναν τέτοιο εξορθολογισμό. Οι περισσότεροι από εμάς πλέον διαβάζουν το περιεχόμενο διαδικτυακά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η Αυγή διαδικτυακά θα συνεχίσει να υπάρχει. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή από το έντυπο καθημερινό φύλλο ζημιωνόμαστε κάθε μέρα οικονομικά», τόνισε στη συνέχεια.

Σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις Τεμπονέρα, Κοτσακά και Τσιόκα, από τα όργανα του κόμματος, δεν θέλησε να ρίξει… λάδι στη φωτιά. «Αν το θέμα δεν είναι το πρόγραμμα αλλά είναι μια χημεία με τον Πρόεδρο του κόμματος κατανοητό. Αυτά γίνονται στην πολιτική. Εύχομαι να συνεχίσουν να συνεισφέρουν στην δημοκρατική προοδευτική παράταξη που χτίζουμε. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμος και μεγεθυμένος θα προχωρήσει να αγκαλιάσει όλη την Κεντροαριστερά αλλά την Κεντροαριστερά όχι με συμβιβασμούς με τους όρους Κεντροαριστερά επί Κώστα Σημίτη».

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε άνοιγμα στον Νίκο Ανδρουλάκη για συνεργασία στη Βουλή επιμένοντας πως δεν πιστεύει σε συγκολλήσεις που προέρχονται από συμφωνίες κορυφής, «όποιος ή όποια είναι να ηγηθεί ενός πιθανού τέτοιου σχήματος πρέπει να έχει λαϊκή νομιμοποίηση. Και είπα από την πρώτη στιγμή πως δεν διστάζω να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση του κόσμου. Αλλά τέτοια σχήματα δεν γίνονται σε κενό αέρος στη φαντασία μας. Αυτά τα σχήματα γίνονται μόνο από κάτω προς τα πάνω. Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε πολλά πράγματα. Άρα προσκαλώ τον Νίκο Ανδρουλάκη και όλο το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή του Έλληνα».


Ειδήσεις σήμερα:

Σκόνταψε σε διάδρομο γυμναστηρίου και έπεσε... από τον τρίτο όροφο, χάνοντας την ζωή της (βίντεο)

Δούκας - Χριστοδουλάκης για ΠΑΣΟΚ: Πάμε, να το κάνουμε ξανά ψυχή της δημοκρατικής παράταξης 

Βόλος: 68χρονη κατήγγειλε τον σύντροφο της για βιασμό… που ονειρεύτηκε

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στη Σέριφο: Μαίνεται η πυρκαγιά, εκκενώνονται οικισμοί (βίντεο)Σήμερα 22:24 | Ειδήσεις

Ολονύχτια αναμένεται η μάχη με την πύρινη λαίλαπα στο νησί της Σερίφου που ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Φωτιά στην Πάρνηθα: Η πρώτη εικόνα που κατέγραψε το droneΣήμερα 20:12 | Ειδήσεις

Το καρέ με το πρώτο πλάνο που κατέγραψε το drone της πυροσβεστικής από την φωτιά στην Πάρνηθα.

Πάρος - Ελεύθερες παραλίες: Η αυτοψία του ΑΝΤ1 έναν χρόνο μετά (βίντεο)Σήμερα 19:23 | Ειδήσεις

Έναν χρόνο μετά την "επανάσταση" των κατοίκων της Πάρου για την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες του νησιού και λίγους μήνες μετά την ψήφιση του νόμου για τις ακτές, ο Τάσος Τέλλογλου με την κάμερα του ΑΝΤ1 καταγράφει την κατάσταση που επικρατεί τη φετινή τουριστική σεζόν.

Αντετοκούνμπο στον ΑΝΤ1: Πιστεύω θα τα πάμε καλά, έχουμε τρομερό προπονητή, καλή χημεία (βίντεο)Σήμερα 19:46 | Ειδήσεις

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στον ΑΝΤ1 και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της γαλανόλευκης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χανιά – “Ζορμπάς”: “Αναβίωση” μετά από 60 χρόνια στην ίδια παραλία (εικόνες)23:59Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή – Ένας τραυματίας (βίντεο)23:49Πυροσβεστική: 54 φωτιές το τελευταίο 24ωρο23:38Ακαδημία Αθηνών: Βραβείο “Lord Byron” σε απόγονο του Λόρδου Βύρωνα23:27Γερμανία: Τραυματίες αστυνομικοί σε διαδήλωση κατά του AfD23:14Euro 2024: Διακοπή στο Γερμανία - Δανία (εικόνες)22:58Σερβία: Ο δράστης που επιτέθηκε με βέλος στον φύλακα της πρεσβείας του Ισραήλ22:45Φωτιά στη Σέριφο: Μαίνεται η πυρκαγιά, εκκενώνονται οικισμοί (βίντεο)22:30Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι την Κυριακή22:16Η Βόρεια Μακεδονία ανακαλεί τον πρέσβη στην Αλβανία22:02Αντετοκούνμπο στον ΑΝΤ1: Πιστεύω θα τα πάμε καλά, έχουμε τρομερό προπονητή, καλή χημεία (βίντεο)21:48Χαμάς: Καμία πρόοδος στις συνομιλίες κατάπαυσης του πυρός με το Ισραήλ21:34Formula 1 - Αυστρία: Ο Φερστάπεν πήρε και την pole position21:20Euro 2024: Η Ελβετία “αποκαθήλωσε” την Ιταλία (εικόνες)21:06Φωτιά στη Σέριφο - Νέο Μήνυμα του 112 20:53Πανελλαδικές 2024: Οι αριστούχοι μιλούν στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:40Φωτιά στην Πάρνηθα: Η πρώτη εικόνα που κατέγραψε το drone20:27Πάρος - Ελεύθερες παραλίες: Η αυτοψία του ΑΝΤ1 έναν χρόνο μετά (βίντεο)20:13Ίλιον: Συνελήφθη άνδρας με 12448 προϊόντα καπνού (εικόνες)19:59Ισπανία: Διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων κατά του μαζικού τουρισμού σε Μάλαγα και Κάντιθ (εικόνες)19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο