LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Ιουνίου 2024 21:27

Φονική συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας

Τι είπε στην ομολογία του ο δράστης και πώς ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές

Φυλακές Κορυδαλλού - Αλφόνσο Ντότσι

Στην ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας στις φυλακές Κορυδαλλού έφτασαν οι αρχές, μετά την έρευνα που διεξήγαγαν το μεσημέρι της Τετάρτης μετά την άγρια συμπλοκή στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Μάλιστα όπως υποστήριξε στις Αρχές σκότωσε τον συγκρατούμενό του στις φυλακές Κορυδαλλού με ένα κουζινομάχαιρο καθώς τσακώθηκαν για την…θερμοκρασία του κλιματιστικού.

Ο δράστης είναι ένας ισοβίτης Αλβανός που είχε καταδικαστεί για την δολοφονία ενός 35χρονου ομοεθνή του και του μόλις 23 μηνών γιου του στην Καλαμάτα! Όπως έγινε γνωστό ταυτοποιήθηκε από βίντεο που υπήρχαν στον χώρο και κατά την εξέτασή του από τον Ανθρωποκτονιών ομολόγησε την πράξη του.

Ο νεκρός βαρυποινίτης το 2017 είχε δολοφονήσει έναν ψιλικατζή και μία ηλικιωμένη πάνω σε ληστεία, είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Χανίων, ενώ είχε συλληφθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια με επεισοδιακό τρόπο. Ο τραυματίας εξέτιε ποινή για ναρκωτικά.

Η συμπλοκή συνέβη στην 4η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνται βαρυποινίτες, για ανθρωποκτονίες και βαριά αδικήματα.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία - Θεσσαλονίκη: “Θα σε σκοτώσω, είμαι τρελός και δεν έχω πρόβλημα να πάω φυλακή”

Ενδοοικογενειακή βία: Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο που χτύπησε την σύντροφό του

Φυλακές Κορυδαλλού: Συμπλοκή με νεκρό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στην Πάρνηθα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιάΣήμερα 18:17 | Ειδήσεις

Τι είπε ο  Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας για την πορεία της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα.

Κασσελάκης σε Τσίπρα: Έλα να αναλάβεις, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιχνίδιαΣήμερα 06:17 | Ειδήσεις

Μέσω ανάρτησής του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί στήριξη από τον προκάτοχό του, ρίχνοντας "μεταμεσονύχτια" βόμβα στα "πόδια" του Τσίπρα.

Χαλκιδική - Θάνατος 13χρονης από κεραυνό: Μαρτυρίες για το πώς έγινε το τραγικό περιστατικόΣήμερα 13:29 | Ειδήσεις

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη τη χώρα ο τραγικός θάνατος δεκατριάχρονης στο Ποσείδι της Χαλκιδικής μετά από χτύπημα που δέχθηκε από κεραυνό. Η ανήλικη μαθήτρια δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών.

Τζο Μπάιντεν: Οι πιθανοί αντικαταστάτες, το πρόσωπο κλειδί και ο αναβρασμός στους ΔημοκρατικούςΣήμερα 16:29 | Ειδήσεις

Ποια είναι τα ονόματα που ακούγονται ως πιθανοί διάδοχοι του Τζο Μπάιντεν και ποιο το πρόσωπο κλειδί για τις αποφάσεις που αναμένεται να πάρει.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ισπανία: Διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων κατά του μαζικού τουρισμού σε Μάλαγα και Κάντιθ (εικόνες)19:45Ηράκλειο: Μεγάλη αύξηση στις επιθέσεις κατά αστυνομικών19:30ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 5 Ιουλίου19:16Κορινθία: Φονική πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό19:01Φωτιά στη Σέριφο18:47Χαϊδάρι: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε συνθετικά κανναβινοειδή “BOOM” (εικόνες)18:33Φωτιά στην Πάρνηθα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά18:20Europride: Η παρέλαση περηφάνειας στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)18:06Φωτιά στην Πάρνηθα: Η Περιφέρεια Αττικής συνδράμει στην κατάσβεση (εικόνες)17:51Earth Care: Τα νέα δεδομένα που έστειλε ο δορυφόρος από το Διάστημα17:37Φωτιά στην Ελάτεια (εικόνες)17:24Τσίπρας: Δεν μετανιώνω για την απόφαση που πήρα πριν από έναν χρόνο17:11Βελιγράδι: Τρομοκρατική χαρακτηρίζεται η επίθεση έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ16:57Φωτιά στην Πάρνηθα: Οι ριπές του ανέμου ξεπερνούν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα16:44Τζο Μπάιντεν: Οι πιθανοί αντικαταστάτες, το πρόσωπο κλειδί και ο αναβρασμός στους Δημοκρατικούς 16:30Ασπρόπυργος - Κικίλιας: 133 πυρκαγιές σε 18 μέρες στην ευρύτερη περιοχή 16:16Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος την Κυριακή σε 6 Περιφέρειες (χάρτης)16:03Υπουργείο Ανάπτυξης: Πρόστιμο 120000 ευρώ και “λουκέτο” σε ηλεκτρονικό κατάστημα 15:49Πιερία: Συνελήφθη ενώ μετέφερε 500 λίτρα λάδι αμφιβόλου ποιότητας (εικόνες)15:35Θεσσαλονίκη: Πνίγηκε 33χρονος λουόμενος στην Επανομή15:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο