LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Ιουνίου 2024 21:18

Βέλγιο – Euro 2024: “Χαμηλή πτήση” απέναντι στην Ουκρανία

Το Βέλγιο πήρε το ελάχιστο απ’ το παιχνίδι με την Ουκρανία, με το «λευκό» 0-0 εξασφάλισε την πρόκρισή του στους «16», και θα βρει στο διάβα του την πανίσχυρη Γαλλία.

Ουκρανία-Βέλγιο

Αν και δεν... έπεισε για άλλη μία φορά, το Βέλγιο πήρε το ελάχιστο απ’ το παιχνίδι με την Ουκρανία και με το «λευκό» 0-0 στην «MHPArena» της Στουτγκάρδης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του EURO 2024, εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» ως δεύτερη απ’ τον όμιλο και θα βρει στο διάβα της την πανίσχυρη Γαλλία. Οι δε Ουκρανοί», αν κι ολοκλήρωσαν τη διαδρομή τους με 4 βαθμούς στον όμιλο της... ισορροπίας (όλες οι ομάδες είχαν από 4 βαθμούς), έμειναν εκτός συνέχειας «πληρώνοντας» εν πολλοίς τη «βαριά» ήττα τους στην πρεμιέρα απ’ τους Ρουμάνους με 3-0.

Οι Βέλγοι είχαν την πρώτη πολύ καλή στιγμή στον αγώνα, όταν στο 7ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε έκανε έξοχη κάθετη πάσα προς τον Λουκάκου, όμως ο πρώτος σκόρερ της βελγικής ομάδας έκανε ένα μάλλον... άψυχο πλασέ κι έδωσε την ευκαιρία στον Τρουμπίν να μπλοκάρει σταθερά.

Ουκρανία-Βέλγιο

Οι Ουκρανοί έδωσαν όλο το γήπεδο στους Βέλγους κι έψαξαν το γκολ με άμεσες μεταβάσεις και σε μία εξ αυτών ο Γιάρεμτσουκ βρήκε το χώρο για να εκτελέσει, όμως ο Καστέλς είχε καλή τοποθέτηση και μπλόκαρε σταθερά. Στο 32’ το Βέλγιο «άγγιξε» το 1-0, όταν ο Ντε Μπρόινε εκτέλεσε... πονηρά απευθείας κι από πολύ πλάγια ένα φάουλ, αιφνιδιάζοντας τον Τρουμπίν όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η υπό του μετρίου εικόνα του Βελγίου συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Λουκάκου να προσπαθεί να «ζωντανέψει» λίγο την κατάσταση στο 64’ με μία ατομική ενέργεια και πλασέ που βρήκε σε ετοιμότητα τον Τρουμπίν.
Στο 73’ ο Καράσκο βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή κι «εκτέλεσε» όμως και πάλι ο γκολκίπερ των Ουκρανών ήταν σε καλή θέση κι απέκρουσε στη γωνία του, ενώ στο 75’ ο Ντόβμπικ έχασε την πιο μεγάλη ουκρανική ευκαιρία, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φαές που έκανε σωτήρια προβολή στο πλασέ του.

Ουκρανία-Βέλγιο

Ο Ντόβμπικ είχε άλλη μία τελική στο 79’ που πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 83’ ο Μαλινόφσκι λίγο έλειψε να σκοράρει από εκτέλεση... κόρνερ, όμως ο Καστέλς πρόλαβε την τελευταία στιγμή να διώξει την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Με τη Ουκρανία να έχει βγει μαζικά μπροστά για να βρει γκολ νίκης και... πρόκρισης, οι Βέλγοι βγήκαν στην κόντρα κι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως το πλασέ του Μπακαγιόκο πέρασε λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Μαλινόφσκι με μία ατομική ενέργεια πήγε να βάλει το γκολ της... χρονιάς, όμως η εκτέλεσή του πήγε στο κέντρο της εστίας με τον Καστέλς να μπλοκάρει και να «κλειδώνει» το τελικό 0-0.

Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ (Αγγλία)  
Κίτρινες: Ντόβμπικ - Φαές

Οι συνθέσεις:
ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Σεργκέι Ρεμπρόφ):
 Τρουμπίν, Τίμτσουκ, Zαμπάρνι, Σβάτοκ (81’ Γιαρμολένκο), Ματβιγένκο, Μικολένκο (58’ λ.τρ. Ζιντσένκο), Σαπαρένκο (70’ Βάνατ), Μπράζκο (70’ Στεπανένκο), Σουντάκοφ, Γιάρεμτσουκ (70’ Μαλινόφσκι), Ντόβμπικ.
ΒΕΛΓΙΟ (Ντομένικο Τεντέσκο): Καστέλς, Βερτόνχεν, Φαές, Τεάτε, Καστάνιε, Ντε Μπρόινε, Ονανά, Τίλεμανς (62’ Μανγκαλά), Ντοκού (77’ Μπακαγιόκο), Λουκακού (90’ Οπεντά), Τροσάρ (62’ Καράσκο).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ουκρανία-Βέλγιο

Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία - Θεσσαλονίκη: “Θα σε σκοτώσω, είμαι τρελός και δεν έχω πρόβλημα να πάω φυλακή”

Ενδοοικογενειακή βία: Ποινική δίωξη στον δημοσιογράφο που χτύπησε την σύντροφό του

Φυλακές Κορυδαλλού: Συμπλοκή με νεκρό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στην Πάρνηθα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιάΣήμερα 18:17 | Ειδήσεις

Τι είπε ο  Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας για την πορεία της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα.

Κασσελάκης σε Τσίπρα: Έλα να αναλάβεις, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιχνίδιαΣήμερα 06:17 | Ειδήσεις

Μέσω ανάρτησής του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί στήριξη από τον προκάτοχό του, ρίχνοντας "μεταμεσονύχτια" βόμβα στα "πόδια" του Τσίπρα.

Χαλκιδική - Θάνατος 13χρονης από κεραυνό: Μαρτυρίες για το πώς έγινε το τραγικό περιστατικόΣήμερα 13:29 | Ειδήσεις

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη τη χώρα ο τραγικός θάνατος δεκατριάχρονης στο Ποσείδι της Χαλκιδικής μετά από χτύπημα που δέχθηκε από κεραυνό. Η ανήλικη μαθήτρια δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών.

Τζο Μπάιντεν: Οι πιθανοί αντικαταστάτες, το πρόσωπο κλειδί και ο αναβρασμός στους ΔημοκρατικούςΣήμερα 16:29 | Ειδήσεις

Ποια είναι τα ονόματα που ακούγονται ως πιθανοί διάδοχοι του Τζο Μπάιντεν και ποιο το πρόσωπο κλειδί για τις αποφάσεις που αναμένεται να πάρει.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Μεγάλη αύξηση στις επιθέσεις κατά αστυνομικών19:30ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 5 Ιουλίου19:16Κορινθία: Φονική πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό19:01Φωτιά στη Σέριφο18:47Χαϊδάρι: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε συνθετικά κανναβινοειδή “BOOM” (εικόνες)18:33Φωτιά στην Πάρνηθα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά18:20Europride: Η παρέλαση περηφάνειας στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)18:06Φωτιά στην Πάρνηθα: Η Περιφέρεια Αττικής συνδράμει στην κατάσβεση (εικόνες)17:51Earth Care: Τα νέα δεδομένα που έστειλε ο δορυφόρος από το Διάστημα17:37Φωτιά στην Ελάτεια (εικόνες)17:24Τσίπρας: Δεν μετανιώνω για την απόφαση που πήρα πριν από έναν χρόνο17:11Βελιγράδι: Τρομοκρατική χαρακτηρίζεται η επίθεση έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ16:57Φωτιά στην Πάρνηθα: Οι ριπές του ανέμου ξεπερνούν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα16:44Τζο Μπάιντεν: Οι πιθανοί αντικαταστάτες, το πρόσωπο κλειδί και ο αναβρασμός στους Δημοκρατικούς 16:30Ασπρόπυργος - Κικίλιας: 133 πυρκαγιές σε 18 μέρες στην ευρύτερη περιοχή 16:16Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος την Κυριακή σε 6 Περιφέρειες (χάρτης)16:03Υπουργείο Ανάπτυξης: Πρόστιμο 120000 ευρώ και “λουκέτο” σε ηλεκτρονικό κατάστημα 15:49Πιερία: Συνελήφθη ενώ μετέφερε 500 λίτρα λάδι αμφιβόλου ποιότητας (εικόνες)15:35Θεσσαλονίκη: Πνίγηκε 33χρονος λουόμενος στην Επανομή15:20Πάρνηθα: Φωτιά στο Κατσιμιδι (εικόνες)15:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο